Hra o trůny 6×06 – Krev mé krve - Ice & Fire
Hra o trůny 6×06 – Krev mé krve - Ice & Fire
Starý nepřítel se vrací, Gilly se potkává se Samovou rodinou, Arya je postavena před dilema a Jaime čelí Nejvyššímu vrabčákovi. Scénář: Bryan Cogman Režie: Jack Bender
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
@Hold the Door Bronn pojede s Jaimem k Řekotočí.
Tak takové vyústění s Nej vrabčákem jsem tedy nečekal. Hm. Tak žadný rudý růže, nic. Jen prostě ze sebe udělali veřejně voly a Jaime přišel o post velitele gardy. Tzn. může si vzít nějakou ženu za ženu, mít s ní děti a pozvednout Lanisterský rod opět do výsluní. Hooodně se mi líbili Tyrellové a jejich armáda - Lord Mace taky správný týpek ("král"). O hodně sympatičtější teda než nějaký Král sedmi království (bez armády) a bla bla bla. Takový rod by měl vládnout a být nejmocnější. K čertu s Lanistery, k čertu se Starky, k čertu se všemi ostatními. Tyrellové na železný trůn! :twisted:
Dorne se určitě ještě ukáže, až se u nich Dany vylodí s tísici a jednou lodí a povstanou proti říši! :-P
:king:
Celý ten děj okolo Sama i v knihách postrádá logiku, dyť studium na mistra musí trvat léta a Winter is comming. Tak pochybuju, že bílí chodci budou čekat až Sam složí závěrečné zkoušky. Proč proboha kradl ten meč? WTF? Proč tam nenechal Fialku být, ježiši kriste, co jako teďka s ní bude dál dělat? To nemá logiku! :wall:
Po Aryi by spravne nikdo jit nemel ne? To by si musel nekdo udelat objednavku u NIKDOa, ze si preje Aryi smrt. Sam NIKDO zadne osobni tuzby a msty nema, ze sve vlastni vule nezabiji :) a kdo by mel chtit odplatu za smrt jednoho z NIKDO, kdyz NIKDO pro nikoho nic neznamena
pockej, s kym jinym krome Cersei Jaime jeste spal?? nejak jsem to uplne zapomnela :D a to s Brienne mas pravdu, podle me sehrala velkou roli v jeho prerodu a dost me stve, ze v serialu takhle upozadili ten jejich vztah... a v prvni rade vlastne uplne ignorovali nejakej prerod.
Á, omlouvám se, špatně jsem si pamatovala, že ji odmítnul :D