Hra o trůny 6×06 – Krev mé krve - Ice & Fire

upraveno 24. srpna 2016 v 6. řada
245

Komentáře

• @Dreamer @Tlustá_Skála Zůstal bych u toho, že to ví od Jona. Napadlo mě, že by mohli mít ve Starém městě nějaký kus valyriské oceli, ze které si mistři dělají část svého řetězu...tak by jim to mohl zrekvírovat.

@Hold the Door Bronn pojede s Jaimem k Řekotočí.
  • upraveno 30. května 2016
    @Magister_Peditum Nop, spíš syn nějakého význačného rodu, který se dal k Noční Hlídce, vlastnil čepel z valyrijské oceli a střetl se s Jiným, Jiní nebyli vyhlazeni, pouze zatlačeni k ústupu, takže mohlo docházet k ojedinělým střetům s členy hlídky, konec konců Divocí je určitě potkávali, proč ne nějaký průzkumník?
  • @Dreamer V tom případě je ale divné, že i pro samotnou Noční hlídku byli Jiní už jen legendou. Předpokládám, že valyrijská ocel se do Západozemí dostala až s příchodem Andalů.
  • Kurňam, ta naše Deny se s tím teda nesere, co? :king:
  • @Magister_Peditum Ony ty časy 5000 let, 8000 let nejsou přesné.
    @Magister_Peditum proč? Ty střety mohly být stále vzácnější s tím, jak nastupovalo období mírných zim a dlouhých lét, rozhodně si porážku Jiných nepředstavuji jako...finíto, je po nich. Divocí měli z Jiných vždycky respekt, takže se sem tam objevovat museli na sever od Zdi, je logické, že na ně v dávné minulosti mohli členové hlídky narazit a byl o tom záznam.
  • @Rybba To by se nejprve museli Tullyové nějak vypořádat s Lannistery a Freyi, kteří je obléhají.
  • @Dreamer To nevím, jestli z nich měli vždy respekt. Klidně se mohli začít objevovat až v posledních několika málo letech.
  • @Magister_Peditum Hej, spoiler. Ne, nevypořádají. Brienne a Jaime dorazí do Řekotočí zhruba ve stejnou dobu. Brynden samozřejmě hrad vydá, Edmura nejspíš killnou v rámci krvavých kvót a další nepoužitelnosti postavy a hleďme drama - Brienne odjíždí s nepořízenou, co teď budou Jon a Sansa dělat proti dvaceti dobrým mužům. Jaimeho nejspíš na konci série zajme Bratrstvo, díky bohu.
  • 8-O Khaleesi! :-D Sice tři roky staré, ale já na to narazil teprve teďka. =D
  • Já nechápu, proč řeší nějakou armádu, mají přece právě female terminátora Brienne, která má na to vymlátit úplně všechny Freye a Boltony i s Lannisterama s hlásitým řevem a skučením a Podrickem v zádech. A no jo vlastně, Ramsay je přece taky superman, tak nic.
  • Ještě někdo si taky ublinknul při té scéně, kdy Arya sympatizovala s Cercei? A když se rozhodla nezabít herečku, která Cercei hraje? Ugh...
  • @JoffreyWater Nezapomeň na Bronna. Ten je taky elitní zabiják. :-D
  • @Magister_Peditum to by ale pak nebyly žádné záznamy v archivech ;-) protože, jak sám říkáš časově to nesedí.
  • @Rybba LOL, seriálový Jaime a ženit se... leda tak se ségrou.
    @Rybba
    Po Aryi by spravne nikdo jit nemel ne? To by si musel nekdo udelat objednavku u NIKDOa, ze si preje Aryi smrt. Sam NIKDO zadne osobni tuzby a msty nema, ze sve vlastni vule nezabiji :) a kdo by mel chtit odplatu za smrt jednoho z NIKDO, kdyz NIKDO pro nikoho nic neznamena
  • @červ Tak ten knižní spal s jinou a nezapomněl na Brienne. Ale to je prostě co by kdyby. Pokud by do konce ságy Tommen nějak vydržel na trůnu, jako jeho strážce se ženit nemůže, a jinak ho vidím leda tak jako budoucího velitele Noční hlídky.
  • @svoa00
    pockej, s kym jinym krome Cersei Jaime jeste spal?? nejak jsem to uplne zapomnela :D a to s Brienne mas pravdu, podle me sehrala velkou roli v jeho prerodu a dost me stve, ze v serialu takhle upozadili ten jejich vztah... a v prvni rade vlastne uplne ignorovali nejakej prerod.
  • @červ Na Harrenhalu byla taková ta lehčí holčina, která Jaimemu vlezla do postele, ale on jí odmítnul.
  • Samozřejmě, že Sam ví o tom, jak mocné jsou meče z valyrijské oceli proti Jiným. Když se Jon vrátil z Hardhome, Sam byl ještě u hlídky. Myslím, že přesně o tom také diskutovali, dokonce mám dojem, že Sam mluvil o tom, že u nich doma jeden takový meč je. Teprve potom odjel do Starého Města. Tohle určitě v seriálu bylo. Dokonce jsem přemýšlela, jestli si o něj Sam řekne, jak se tam tak hádali u té večeře =D
  • http://awoiaf.westeros.org/index.php/Pia

Á, omlouvám se, špatně jsem si pamatovala, že ji odmítnul :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.