Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1429430432434435581

Komentáře

• @Ugla: Pche, to u nás se už asi patnáct let říká, že by do znaku Příbrami měl přibýt kruhový objezd... Kydž ta móda přišla objevilo se jich 5 skoro najednou a další přibývají (myslím, že máme největší počet KO na obyvatele - tolik k umírněnému Středočekému kraji...)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Nejlepší kruháč byl v Pardubicích u univerzity. Byl z takových těch plastových spojovacích částí, které se mají naplnit pískem (nebo něčím těžkým), ovšem tady to nikdo neudělal, takže milý kruháč měla každé ráno úplně jiný tvar :D
  • Hradecký kruháč se světly spoustu lidí neví jak projíždět :twisted:
    @Thanatos Který?
  • Kruháč se světly? 8-O Není to tak nějak popření podstaty kruhového objezdu?
  • Jinak jen taková vsuvka k těm dotacím z Evropských fondů. Ani zdaleka se netýkají jen zemědělství nebo cyklostezek.
    Bexit může ohrozit další natáčení seriálu Hra o Trůny
  • @Krisa Nejlepší pardubický kruháč je na Poděbradské u Baumaxu. „Hele, značka kruháče! Kde on asi je?“ zhoupnutí auta „Jo to byl on!“ Má v průměru asi metr.
    @Terezička Tam to neznám, ale není to ten "neexistující kruháč", o kterém se nedávno mluvilo?
  • @Terezička: Máme taky jeden malý,... jeden kamarád měl ve zvyku jezdit jednou dokolečka, aby si kruhový objezd užil... no, na tomhle stavěl pomalu stařičkou Ladu na pravá kola... :o)
  • @Krisa Ne, ve zprávách bylo o prozatímním kruháči u Mazdy (třída 17. listopadu, ve městě směr Chrudim).
    @Terezička Aha
  • @Krisa Sokolská, Brněnská dnes nás tam na přechodu skoro přejela taková starší paní
  • @Denebola: No jo, trh to křiví tak jako tak - kdyby nedotoval nikdo, točilo by se stejně. Vzhledem k tomu, že se pobídky dávají, dává smysl, že se dávají všude podobné... konkrétně o Hru bych se v souvislosti s Brexitem nebál - nebudou-li dotace od EU (jako že dokud GB EU neopustí, tak EU bude od GB brát peníze a tudíž bude platit i dotace, takže o seriál na dva roky bych se fakt nebál) budou v rámci konkurenčního prostředí nejspíše dotace od GB.
    Jak říkám, v podstatě jsou dotace špatně, ale když něco dotují jedni, často je rozumné zvážit, jestli nedotovat též...
    @Thanatos Jo tohle! No jo, on je to vlastně kruháč, jak jsem na ta světla zvyklá, tak mi to přijde jako véééélká divná křižovatka.
  • @Denebola To je zase blbost. Už to pomalu vypadá, že s Brexitem přijde i rychlejší tání ledovců, celosvětově se zhroutí televizní a filmový průmysl a lidé nebudou mít co jíst :O

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Denebola napsal(a):

Jinak jen taková vsuvka k těm dotacím z Evropských fondů. Ani zdaleka se netýkají jen zemědělství nebo cyklostezek.
    Bexit může ohrozit další natáčení seriálu Hra o Trůny

A i kdyby, vítězové si budou moci připsat jeden dobrý skutek :twisted:
  • @flanker.27 Nerejpej, některé z nás to baví :-P =D
  • VenaVena Stannis the Mannis!!!
    Jop, to by byla alespon jedna dobra vec na Brexitu. To co tam ted D&D vymysleji je ostuda filmovemu prumyslu :D
    V Británii se rozjela petice za opakování zápasu Anglie - Island.
    Někteří hráči prý nevěděli, o co všechno jde.....
  • Slyšel jsem, že se budou všechna osmifinále opakovat tak dlouho, dokud neskončí tak, jak mají.
  • Už jste zkoušeli politický kompas na idnesu? Co Vám z toho vylezlo? =D
    http://zpravy.idnes.cz/politicky-kompas-idnes-cz-09e-/domaci.aspx?c=A160622_125045_domaci_hro
    upraveno 28. června 2016
    Shoda s politology 71 %

No nevim moc co si o tom myslet... asi nic :)

//Zkousel jsem to tam nastrilet nekolikrat nahodne, a shoda s politology prumerne asi 54 %.. takze kdokoliv se dostane pod 54 %, tak je horsi jak nahoda asi :D
  • @Vena shoda s politology 73%

největší názorová shoda s Mikuláš Ferjenčík (Piráti) - celkem odpovídá, jelikož se více méně shoduji s většinou názorů pirátů...
    druhé místo - Petr Pithart 8-O WTF? Tohle je nějaký random generátor :-D A rozdíl mezi prvním a druhým místem jen 2%... to jako vážně? :-D
    Shoda s: Jan Ruml. Jan Ruml. Jan Ruml? Néééééé.............
    @Everett_Young No nemyslim si, ze to nejak vypovida o politickych nazorech, spis jenom o tom, co si myslis o politickych stranach. Mne nejvetsi shoda vychazela s nejakym Svobodnym. A se Svobodnyma se v politickych nazorech moc neshoduju.
  • ten kompas je nějaký rozbitý :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Mellien napsal(a):

Slyšel jsem, že se budou všechna osmifinále opakovat tak dlouho, dokud neskončí tak, jak mají.

Podľa štandardov Európskej únie :D
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    Já mám největší shodu s Pithartem (69%) a Jiřím Dolejšem, já zapřísáhlý antikomunismunista
  • já měl 70% shodu se Stropnickým...to fakt ne
  • upraveno 28. června 2016
    flanker.27 napsal(a):

Shoda s: Jan Ruml. Jan Ruml. Jan Ruml? Néééééé.............

Nápodobně. :-D

Jan Ruml Shoda 80 %

Shoda se čtenáři iDNES.cz 73 %
    Shoda s politology 66 % (tady asi zapracovalo to, že jsem Úsvit zařadil mezi extrémní levici vedle komunistů) :twisted:

Co mě ale naopak potěšilo je
    Nejmenší shoda:
    Matěj Stropnický 58 %

Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.