Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Právě v již proběhlém referendu se hodně Skotů přiklonilo k tomu, že když zůstanou v UK, zůstanou zároveň v EU. A teď se situace změnila o 180 stupňů. Je to pochopitelné.
Nicméně jak už bylo řečeno, nebude se to řešit dřív, než podá Británie oficiální žádost o odchod.
Pak teprv začne ta pravá diplomatická horská dráha.
Lidé se chovají iracionálně a agresivně, lidé hází kopím hrozně daleko = zákeřné složení plynů v atmosféře = draci můžou létat
Pls :-k :applause:
http://blog.aktualne.cz/blogy/petr-robejsek.php?itemid=27483
ani nemusel vypisovat petici :D
Ostatně, určit váhu býka je dost nevypovídající, protože "jednak všichni zhruba věděli o co jde" (udělejme stejný pokus dnes, kdy běžný člověk vídá maximálně fialovou krávu a dal bych ruku do ohně za to, že běžný zootechnik bude mít lepší tip než zprůměrovaná masa) a jednak lze výsledek snadno ověřit. Nechme 100 integrálů spočítat třeťáky z mat-fyzu a stokrát tolik lidí z "běžné populace" a dám ruku do ohně za to, že i zde oborově zaměřená "elita" bude dosahovat průkazně lepších výsledků.
... nebo EET - 18 miliard v eráru navíc (to se mi líbí), ale je to tak, že od občanů se nevybere o korunu víc a zaplatí to "nepoctivci" (to by se mi líbilo), nebo tak, že se od občanů vybere víc o 25 mld a z nich 7 se prošustruje za fungování systému (to se obávám, že je dopadům nejblíže)... kolik lidí myslíš, že by si TUTO otázku položilo? Já (ač nemám data) se obávám, že většina lidí by v takovém případě nehlasovala dle svého rozboru, ale dle lépe zpropagovaného populisty - ostatně u integrálního počtu, kdyby to řešila "skupina dohromady", tak nakonec se najde někdo (či více lidí) kdo řekne "tohle řešit umím" a odevzdaný výpočet by byl "jen na něm",... nebo na nějaké malé skupině, které by byla dána důvěra.