Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
V dnešní době může kandidovat každý :D
Tak si dejte pozor, abyste jejich řady nerozmnožili. ONI poslouchají!
Do kraje mi naskakuje vysoká shoda 82% s Topkou a 72% s KDU (což je vyloučený, beru to tak že tam nebyla žádná otázka zaměřená na církev, která by té straně jistě poškodila skóre :D ). 71% Okamura a to už je vážně blbá prdel :D
Je zajímavé že by mě ve snu nenapadlo že mohou mít socani větší skóre než ODSka... Pro mě teda jsou nevolitelný obě dvě..
Ne, ne, ne, ne, ne, prostě ne, ne, ne. :wall:
Tak jo, přiznejte se, kdo ho volil? :-D
@Dreamer Asi tak. Pokud jde o ANO, tak to nějak dokázalo za dobu svého působení většinu voličů nenasrat (mě osobně primátorka a tudíž má nejvyšší šéfka rozčiluje permanentně), můžeme se hádat, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je asi tak všechno, co s tím můžeme dělat.
@Achileus: Tak tak, ODS třeba u nás nedopadla úplně tragicky (výhoda opoziční strany) a co se TOPky týče, tak předpokládám, že bude příště kandidovat ve formě STAN s podporou Top09 :o)
@flanker.27: ANO většinu lidí nenasrat? Já si myslím, že za dobu, co jsou ve vládě nasrali více lidí než kdo jiný (Čapí hnízdo, Řepkodotace, Zavádění naprosto neozkoušeného a neosvědčeného EET),... jen prostě serou lidi, kteří je nevolili a kteří by je nevolili... A krom toho ať chceme nebo ne, je otázka, jestli ty volby odráží celorepublikovou politiku, nebo více tu komunální (třeba my máme starostu z ANO a to je člověk, kterého si umím představit, že bych volil... na rozdíl od Babiše.)