Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1448449451453454581

Komentáře

• @Mellien Nechceš vědět...

V dnešní době může kandidovat každý :D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 6. října 2016

Tak si dejte pozor, abyste jejich řady nerozmnožili. ONI poslouchají!
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    @flanker.27 Velký bratr tě vidí:D
    @Achileus A jestlipak ví, co dělám s malou sestrou =D
  • @Gorgloj koukl jsem na wiki... tomu prece vazne neveri, ne? Vzdyt to nejde =D
    upraveno 6. října 2016
    @flanker.27 Za to jsou dnes poměrně vysoké tresty :D
    Mellien napsal(a):

@Gorgloj koukl jsem na wiki... tomu prece vazne neveri, ne? Vzdyt to nejde =D

Já žasnu spíš z toho, že něco takového má vysokoškolský titul, kandidatura něčeho takového mě nepřekvapuje, když může kandidovat bezdomovec a bývalý komunistický vězeňský dozorce, tak tahle osoba pěkně zapadá do volebního koloritu :D Zvlášť potom co jsem dneska viděl v debatě u Moravce...

• @Mellien za DSSS kandiduje člověk, který slibuje odhalení pravdy o 11. září... V krajských volbách :-D
  • upraveno 6. října 2016
    Já su Táborák a do Senátu mi vyšli 74% Piráti, 72% Topka a nějakých 64% STAN (60% konvička, ale tomu jsem se spíš zasmál). Ale ty první dva jsou skutečně horkými kandidáty.. A abych řekl pravdu nejsem si moc jist který to u mě vyhraje.

Do kraje mi naskakuje vysoká shoda 82% s Topkou a 72% s KDU (což je vyloučený, beru to tak že tam nebyla žádná otázka zaměřená na církev, která by té straně jistě poškodila skóre :D ). 71% Okamura a to už je vážně blbá prdel :D

Je zajímavé že by mě ve snu nenapadlo že mohou mít socani větší skóre než ODSka... Pro mě teda jsou nevolitelný obě dvě..
  • Hmmm, já mám relativní jistotu zatím tak v tom, že to bude někdo ze čtyřlístku ODS, TOP, STAN, Svobodní... a to ještě ani ne úplně na 100%... no a i kdyby jo, tak lavírování mezi "koho chci" a "je pravděpodobné, že to nezahodím" je hnusná Sofiina volba. Nicméně většinou to házím "na jistotu", jediná výjimka bylo první kolo prezidentské, kde jsem věděl, že to zahodit můžu, že alespoň jeden z dvojice KS, MZ se do druhého kola dostane (v tu dobu jsem naivně myslel, že MZ by byla dobrá volba, popel na moji hlavu).
  • upraveno 7. října 2016
    Kandidovat může skutečně každý, pokud máte pocit, že v senátu je málo artistů (=cirkusáků) máte šanci to změnit http://vaclavsimek.cz/ =D Mrzí mě, že smazal životopis, ten byl na celé té agitce nejlepší...ale pár citátů zvládnu vyhrabat a myslím, že by nebylo fér si je nechávat pro sebe :twisted:
    Mí blízky se do politického dění nezapojili, z mého rodu jen rytíř Ondřej Šimek z Dalmanhorstu, roku 1547 až 1552.
    ...je realita, kdo je v něčem nejlepší v Čechách, uplatnění v České Republice nenalezne, důvod je závist a destruktivní ocenění. Musím sdělit, že lakomost závist i nenávist některých obyvatel České Republiky nemá konkurenci ve světě, kladem je obyvatelstvu České Republiky sounáležitost k solidaritě, jakou ve světě nelze spatřit.
    ...to nejlepší nakonec :onfire:
    Mým zájmem je postihnout sankcí organizační složky veřejné moci za porušení zájmu chráněný předpisem, tj. zavést trest smrti pro organizační složky státní moci za šikanu, hanobení občana, i pro nelegitimní orgány státní moci za sociální úpadek obyvatelstva, po prokázání účast na usmrcení!
    EDIT: alespoň, že po výmazu životopisu přidal sekci "Motivace k programovým cílům" takže se úplně neschová, že pán je možná tak trošku sociopat :D než to hodit někomu takovému, to si raději ukousnu ruku.

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Jop, kandidovat může opravdu každý...
    image
    @Krisa Ty nejseš vůbec tolerantní k růžový...
    @flanker.27 Růžová je to poslední, co by mi vadilo...
    @Krisa Tak snad sestřih? Nebo délka nehtů? Můžu se změnit, víš?
    @flanker.27 Tohle
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 8. října 2016
    https://www.novinky.cz/domaci/416880-on-line-ano-dobylo-kraje.html
    Ne, ne, ne, ne, ne, prostě ne, ne, ne. :wall:

Tak jo, přiznejte se, kdo ho volil? :-D
    @Tyrion Lannister Na druhou stranu KSČM oslabila, ale kam zmizeli její voliči? :D
    @Achileus Volili Kobliháře
    @Achileus Volili kobliháře nebo umřeli, většina voličů komunistů jsou důchodci
  • Co jste čekali, ODS a Topka jsou odepsaný a ANO přebralo modrou barvu :-P
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    No my to máme teď v kraji pěkně duhové. Ze tří barev (modrá, oranžová, červená) se nám to tu rozrostlo na devět. :-)
    @Dreamer Já jsem čekal, že se se nepotvrdí pravdivost slov Zemana, že 70% lidstva je absolutně blbá
    V příštím kole senátních voleb budu vybírat mezi ředitelem gymnázia a filosofem, což se dalo předpokládat. První pravděpodobně vyhraje a získá tak topce jeden úspěch. Když nic horšího... :twisted:
    @Dreamer Asi tak. Pokud jde o ANO, tak to nějak dokázalo za dobu svého působení většinu voličů nenasrat (mě osobně primátorka a tudíž má nejvyšší šéfka rozčiluje permanentně), můžeme se hádat, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je asi tak všechno, co s tím můžeme dělat.
    Ale dobrá zpráva je, že Sobotka s Kalouskem budou mít teď ve stranach dost horko, možná se dokonce obou pánů konečně zbavíme :twisted:
  • Komarum to kleslo snad o půlku. Aspoň tak. A nechápu, proč se lidé diví uspechu ANO. Babis dokázal prezentovat své úspěchy a neúspěchy prenechal slabemu Sobotkovi, tzn za rok bude nejspíše premierem...
    @Dreamer Náhodou ODS se v těchhle volbách zase tak neztratila, jestli někdo prohrál tak TOPka, už jenom chybí, aby se na ně vyprdli Starostové a Kalousek si bude muset hledat jiného maskota.
    Tak u nás to docela slušně podrtili Starostové, vedení současným hejtmanem, který je obviněný z korupce, místní hajter Korytář dostal poměrně naloženo
    už jenom chybí, aby se na ně vyprdli Starostové a Kalousek si bude muset hledat jiného maskota
    Na to jsem docela zvědav, jestli v sobě najednou Kalousek nenajde dosud opomíjenou lásku k jinému uskupení či politickému směru. Třeba zpět do lidovců, to bych se nasmál :)
    Zase trochu něco jiného. Tohle bylo v Praze na Ruzyňském letišti. Myslím, že pár sáčků se naplnilo...

• Jako ve StřČ - komáři -11, ČSSD -9, tyhle ztráty jsou to nejlepší, co z toho vyplynulo... jo a že komáři jsou až jako pátí,... jo celkem potěšilo, že Hašek dostal nečekanou nakládačku :o)
    @Achileus: Tak tak, ODS třeba u nás nedopadla úplně tragicky (výhoda opoziční strany) a co se TOPky týče, tak předpokládám, že bude příště kandidovat ve formě STAN s podporou Top09 :o)
    @flanker.27: ANO většinu lidí nenasrat? Já si myslím, že za dobu, co jsou ve vládě nasrali více lidí než kdo jiný (Čapí hnízdo, Řepkodotace, Zavádění naprosto neozkoušeného a neosvědčeného EET),... jen prostě serou lidi, kteří je nevolili a kteří by je nevolili... A krom toho ať chceme nebo ne, je otázka, jestli ty volby odráží celorepublikovou politiku, nebo více tu komunální (třeba my máme starostu z ANO a to je člověk, kterého si umím představit, že bych volil... na rozdíl od Babiše.)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.