Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
@Jay Sobotka je s odpuštěním debil, což je známo. Otázkou je na kolik je tenhle nesmysl z jeho hlavy a jaký je podíl Zemanová křídla. ČSSD byla v postoji ke Komunistům vždycky ve schizofrením postavení, zhruba polovina sociálních demokratů by s komunisty do Strakovky klidně šla, zatímco druhá polovina nemůže komunisty oficiálně vystát.
Myslím, že vznik koalice ČSSD - ANO - KSČM by ČSSD definitivně položil
@Achileus: Jenže to, co tu bylo nejblíže stabilní "vládě" byla opoziční smlouva (na tu extra vyhraněný názor nemám) a z poslední doby "úžasná" Paroubkova koalice kdy hlasování probíhalo na ose ČSSD - KSČM - z mého pohledu to nejhorší, co v české politice v poslední době bylo (Sorry Rathe, Zemane, Hašku, Mar
xksová, Topolánku, Kalousku, tomuhle nesaháte po kolena (po kotníky možná jo...)), přestože vláda jako taková byla sestavena jinak (jde v této diskuzi víc o vládu, nebo o sílu protlačit si "své zákony"?). Sorry, špatně v tom systému je, že poslance má v hrsti strana (minimálně jejich další kandidaturu), zatímco oficiálně by měli hlasovat podle svého vědomí a svědomí - většinový systém zavede stabilní vládu a šílené extrémy tu doleva, tu doprava, větší diverzita v PS by naopak měla vést k tomu, že by se prohlasovávali jen rozumné zákony a ne stylem "silou to schválíme" a "až se dostaneme k moci silou to zrušíme" - Reforma penzí, výplaty sociálních dávek, EET...Jinak dokázal by mi tu někdo napsat jednu pravicovou stranu, která má šanci se dostat do parlamentu? ODS už je pro mě mrtvá.
tak jsem na ně pořádně kouknul páč jsem o nich moc neslyšel a jsou teď jasná volba (Pardubický kraj)
U nás jsou senátní volby, ale ne všichni kandidáti poslali své odpovědi, takže vyhodnocení není úplné.
Co ty?
Teda na jedné z pozic mají "filozofujícího bezdomovce", ale ten je asi na 150. místě, takže i kdyby náhodou něco urvali, tak tenhle se tam nedostane (pochybuju, že bude mít dostatek preferenčních hlasů).
Mne vysla 75% se Svobodnymi a soukromniky, tak mozna je. Snad naznak pravice.
@flanker.27 Jsem si schválně udělala tu kalkulačku u vás a vyšel mi někdo, koho vůbec neznám (ale teda já v té vaší kandidátce neznám nikoho, kromě asi 3 lidí a 2 z nich jsou Hušák a Harapes, což teda jako nic moc).
Musela jsem si najít jména - vyšel mi Růžička Jiří a znám Bělohradského Václava.
Pak nejakej mix Top starostu a JC obcanu ci co 70% stejne jako Pirati.
Znepokojuje me, ze mam kscm vejs nez ods. A svobodni jsou na chvoste.
Taky Vas prekvapila ta zaplava obskurnich seskupeni jako NE Imigraci! Penize nasim lidem!!!
Tohle je síla. A není to trolling. Tahle slečna normálně přispívá do skupin o iluminátech, chemtrails a dalších hovadinách. Jak něco takového vůbec může kandidovat? :-D