Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
https://www.czso.cz/csu/czso/cri/pohyb-obyvatelstva-1-pololeti-2016
Takže lidi, na konci roku nás nejspíš bude o 22 tisíc víc, z toho celé dva tisíce přirozenou změnou :D a šest tisíc Slováků. A zajímalo by mě, kam se vystěhovalo šestnáct set Ukrajinců. Chudáci zaměstnavatelé zase budou brečet, že nemají dost levné pracovní síly.
Ukrajinská armáda povolala všechny vojenské zálohy. V celé západní Evropě se zastavily stavební práce.
Pokud vím, tak se Ukrajincům domů moc nechtělo právě proto, aby nebyli povoláni.
Nějak mě ta trapná ubohost ze strany britského bílého odpadu nepřekvapuje. A není to zdaleka konec. Ale možná se jim splní jejich sen a spousta Poláků opravdu odejde. Například v Německu dobře placenou práci seženou taky. Do jejich opuštěných domů a bytů se můžou nastěhovat Nigerijci a Pákistánci, jsem si jistá, že ti práci instalatéra nebo zdravotní sestry zastanou. A jsou přece z Commonwealthu, tak je všechno v pohodě, ne? /sarkasmus vypnut Ale případné zpětné útoky za zmláceného/zabitého Pákistánce bych pro cynické pobavení chtěla vidět.
Mimochodem, jestli to vážně takhle vypadá na amerických universitách (neschopnost argumentace, obviňování názoru, který se mi nelíbí, naprostá ztráta schopnosti diskutovat), tak je celý systém vzdělání na nejlepší cestě do... Přesně tam.
má štěstí že nevim jak se jmenuje :D
vypadá tam nějak moc mladě teda :)
ografologii.blogspot.sk/2016/09/terorismus-z-pohledu-socialni-psychologie.html
Pokud už je nutno přikročit k vojenské stránce, pak musí být stanoven konkrétní cíl, kterého je třeba dosáhnout, což ve "válce proti terorismu" není a nebylo. Např. kontrola území (jako v Sýrii a Iráku) a udržitelnost té kontroly. Neměly do toho patřit politické záležitosti typu válka s Irákem, Libyí a podobně.
Daný človek sa tam vyjadril, že by takéto (bližšie nedefinované) presviedčanie zabralo desaťročia.
Škoda, že tak ako iní, ani tento človek nevie poskytnúť presnejší návod ako psychologicky bojovať.