Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Pff, kvůli čemu asi tak vznikly prázdniny, určitě ne proto, aby si děti odpočinuly od školy :D a proč by si měly potřebovat odpočinout od toho našeho nenáročného školství, které je k ničemu nenuti? :twisted:
Záleží na tom na jakou školu chodí, ano většina základek, učňáků a vysokých žáky a studenty k ničemu nenutí, ale třeba na některých gymplech to je docela rachot :D
Já se náhodou na prázdniny vždycky těším, člověk vždycky potřebuje pozitivní motivaci :D
Tím ale netvrdím, že je v pořádku, že Zeman tvrdí a a argumentuje, neexistujícím článkem, to je špatně - ale co jsem tady zachytil asi nikdo nezpochybňoval.
Kauza Hitler je gentleman se tu probírala loni v lednu. :D
:applause:
http://zpravy.idnes.cz/afrika-libye-italie-migrace-grafika-mapa-f00-/zahranicni.aspx?c=A160831_2269912_zahranicni_aha
Že se lidé chtějí mít lépe, je logické. A správné. Ale větší a na suroviny bohatší Afrika by neměla přecházet do méně úrodné a menší Evropy. Když už, tak legálně. Stejně jako my kamkoliv jinam...
Je to jak číst o vlakovým neštěstí, ale tohle je ještě větší hrůza
=D
Což je ale docela jednoduché - když jsem s někým spokojen, doporučím jej, když ne, je ta firma "pro mě mrtvá" - a ano, občas musím jednat s někým s kým nemám osobní zkušenost,... ale šeptanda je mocná... A zrovna zmíněná firma podle mě nemá tak dobrou pověst, abych "to s nimi riskoval" - nic víc, nic méně, můj postoj, nikomu jej nevnucuju.
Ale inak mi to trošku pripomína jarnú situáciu u nás. Kotleba sa dostal tak vysoko tiež vďaka protestu, zlosti, pocitu deprivácie atď.
Až mi zase někdo řekne, že vysokoškolsky vzdělaní volí toho a toho, tak jim tohle video pošlu.
Taky bych řekl Karel. :D
Pokud jde o vědomosti kanadských studentů, tak když pominu, že od VŠ studentů bych očekával alespoň minimální rozhled (aspoň za nás, což není zase tak dávno, to platilo), tak USA je pro Kanadu nejdůležitější partner prakticky ve všem (politika, ekonomika, obrana). A v případě, že nevím, je férové říct "promiňte, ani o jednom nevím dost na to, abych vám teď odpověděl".
Fakticky mi to ale dává smysl, dnešní kosmopolitní a globalizovaná doba se více hodí pro rozvoj charisma a ne charakteru. Například ještě za Abrahama Lincolna vycházely brožurky - "Jak zlepšit svůj charakter". Začátkem 19. stol s nástupem světáku, kteří něco potřebovali něco prodat, se začaly objevovat příručky pro zlepšení charismatu. A charisma.. no to je přece o pocitech ne ?
@flanker.27
LISTER: Jak se říká: jinej kraj, jinej varm, že jo? Hup tam s nim.
BTW Já o Kiskovi taky moc nevěděl...