Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1440441443445446581

Komentáře

• AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
  • @Benji To je na tom nejhorší, pozorovat na sobě ten cynismus, který nevolky roste s každým dalším útokem...Dnes si řeknu mám v pi*i a jede se dál :/
  • Ak si schopný spozorovať, že sa niečo také s tebou deje, ešte je tu šanca s tým niečo urobiť.
  • @Tarin Tak nemůžeš být z každého dalšího podobného útoku v šoku, že jo. Cynismus v tomhle případě není od věci. Aspoň tím těm úchylům neplníš jejich vlhké sny o šíření strachu.
  • Jinak...

https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/411148-lupice-v-riu-zastrelil-falesny-rusky-vicekonzul.html

Bohužel musím říct, že ať už byl ten člověk, co se bránil loupeži, kdokoliv (a nejspíš kriminálník), tak podobné zprávy o obraně jsou přesně to, co Brazílie a okolní země potřebují.
  • https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/411194-rakousko-je-metropoli-rasismu-oboril-se-turecky-ministr.html

LOL, podobné sr---y a hraní rasistické karty (protože Turci jsou přece jiná rasa, že jo) se daly čekat a doufám, že toho ještě přibude, protože čím víc se tím budou podobní zmetci ohánět, tím víc se odhalí jejich trapnost.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Teď se řeší, kdo že byl vlastně tou bránící se obětí v Brazílii:
    https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/411148-lupice-v-riu-zastrelil-falesny-rusky-vicekonzul.html

Mně to ale okamžitě asociovalo tuhle nepovedenou loupež rovněž z Brazílie...

Mimochodem, když jsme tu řešili "státní výuku islámu", tohle je celkem přesné vysvětlení, proč něco takového nefunguje a nefungovalo (ne plošně):
    http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Ted-ty-pristehovalce-posleme-na-kurs-a-budou-z-nich-civilizovani-Evropane-Historik-se-chytil-za-hlavu-a-sepsal-jak-podobna-skoleni-vzdycky-v-minulosti-dopadla-447917
  • upraveno 8. srpna 2016
    V rámci naší pravidelné chvilky prokremelské propagandy přidám ještě ten odkaz na to, jak provést pokládku vrchní vrstvy vozovky na hlavní třídě během jediného dne :P
  • Napřed jsem chtěl do sranda topicu ale ono to vlastně ani vtipný není. Cítíte taky toho olympijskýho ducha? :D

https://www.facebook.com/voidtv.net/videos/906914816080523/?pnref=story
  • Brazílie je jedno velký smradlavý ghetto
  • @DanielSvatoš Tak ty tweety který jsem viděl, ve smyslu "olympijská federace řeš to, že nás v olympijských vesničkách okrádají vaši vlastní zaměstnanci. Pokojský, údržbáři..." tak to svědčí o tom že máš pravdu.
  • @sfik nechci omlouvat zlodějinu, ale chtěla bych vidět platy těch pokojských a údržbářů, pořádání olympiády v Brazílii je hodně špatný vtip.
    Brazílie má prý kvůli olympiádě velké finanční potíže a prý by jí mohl hrozit bankrot
  • upraveno 9. srpna 2016
    ono pořádat MS ve fotbale a Olympiádu ve stejný rok asi není moc dobrý nápad :)
  • upraveno 9. srpna 2016
    Dreamer napsal(a):

@sfik nechci omlouvat zlodějinu, ale chtěla bych vidět platy těch pokojských a údržbářů, pořádání olympiády v Brazílii je hodně špatný vtip.

To máš bezesporu pravdu. Ale i tak bych odpovědnost viděl na lidech než na organizaci. Resp. organizaci viním z toho že si tam nezaplatí normální zaměstnance, nikoliv z toho že zaměstnancům platí tak málo že mají potřebu krást.

Ještě mě pobavilo, že Rio povolilo lidem ze slumů využívat vodní kanál (J.Prskavec, V.Gebas) pro účely veřejného koupaliště. Voda se stala i pro vodáky nepoužitelná a ze dna nádrží museli těžit tuny odpadků a teď to tam musí být přechlórovaný aby sportovci nechytili tripla :D
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    @sfik niekde som cital, ze vycistit to potrva asi20rokov ale predtym komisii tvrdili, ze to stihnu do zahajenia
  • Ukrajinci by museli být blázni, kdyby chtěli TEĎ napadnout Rusko. Vlastně kdykoliv by chtěli napadnout Rusko. :-D Jen jestli se Putin taky nevzhlédl ve falešné vlajce jako jeho nový kamarád Erdogan.
  • taky nechápu proč by to Ukrajina dělala :) myslím že mají dost problémů už teď a přílevat olej do ohně si rozhodně dovolit nemůžou
    jsem zvědav jestli to v něco přesroste protože se tam na hranicích dějí zajímavé věci
    je ale možné že rusové dělají jen bububu
    @DanielSvatoš Nejvtipnější jsou diskutující na Novinkách, můžou za to vrahové z vol strýtu a wošinktonu, Kalousek, Duka a Pražská kavárna :D

Zajímalo by mě co budou soudruzi dělat až zjistí, že se jejich modla Putin dohodla s Erdoganem, to bude teprve legrace :D
  • @Achileus noční přepad stejný jako záminka z napadení Polska a Putin+Erdogan = pakt Ribbentrop-Molotov
    to už je solidní roleplay :D
    upraveno 10. srpna 2016
    Jako sorry, ale už jsem to tu napsal jednou. Prozatím není mezi Ruskem nic, co by se byť jen vzdáleně blížilo postavení Turecka v NATO (nebo dřívějších výrokům frau Merkel tureckého sultána velebících - ta sice teď mlčí, ale tak nějak ke všemu) a dokud v NATO bude, je jakékoli verbální odsuzování tureckých kontaktů s kýmkoli jen pokrytectví. ona evropská odsouzení popřevratových Erdoganových orgií zatím taky nejsou nic víc než takové to tytyty, to se nedělá, spíš aby se neřeklo a Turecko se moc nepodráždilo (a nechtělo víc peněz za tzv. zadržování uprchlíků). Ostatně pokus o převrat svorně odsoudil i tzv. svobodný svět, takže oficiálně je vše v pořádku, jen ty prostředky kdyby jako velectěný sultán ráčil trochu mírnit, na nic víc se zatím nikdo nezmohl. A ještě před měsícem byl Erdogan ten velký chlapák, co bránil výsostný vzdušný prostor NATO proti rozpínavosti Ruska a byl za to náležitě veleben. Aspoň trochu konzistentnosti do toho... :)

Možná když by NATO Turecko vyloučilo, pak bych řekl jo, tohle je krok s páteří. Do té doby jsou všechno jen kecy.
  • @flanker.27 na co nebo na koho teď reaguješ?
    upraveno 10. srpna 2016
    Na poslední dva příspěvky, není to ostatně první moje reakce na něco podobnýho. Jako pozice Evropy "Turecko je sice v NATO a klíčový spojenec (nedávno skoro milovaný), ale my budeme kritizovat, že teď jel Erdogan do Moskvy" mě docela nadzvedává.
  • @flanker.27 heh já Turecko nevidím jako spojence a to že je v NATO je věc přes kterou se nepřenesu a sultána Erdogana jsem nemohl vystát dávno před pučem a jeho zájezdem do Moskvy
    takže pohoda viď
    @flanker.27 Otázka je do jaké míry je Turecko náš spojenec a je to vůbec spojenec? Erdoganovi se věřit nedá, už dávno před pučem se ukázalo, že se mu nedá věřit. EU a NATO dělá velkou chybu, když se se dává do spolku s někým jako Erdogan. Skoro mě napadá to rčení o hadovi co si ho hřejí na prsou. Erdogan se dosud tvářil jako náš spojenec, ale je jím doopravdy, nebo to byla jen maska?
    upraveno 10. srpna 2016
    @DanielSvatoš Že ho nevidíš není rozhodující, V NATO je a to je fakt. Proto řeči o "paktech" jsou fakt jen řeči, protože jediný pakt, který v tuhle chvíli reálně existuje, je ten, který s ním máme i my. Já kritizoval postoje Turecka ohledně jeho role v uprchlické krizi nebo celkové situaci na středním východě v době, kdy mu celý západ lízal koule, takže mě z přátelství k němu těžko někdo obviní. Ale tvářit se, že Turecko a Rusko spolu kutí něco na úrovni, na které s ním my jako kdybysme nic neměli, to je pokrytectví nejvyššího řádu.
  • @flanker.27 a víš že s tím paktem to byl takový "džouk"? :D prostě mi ta noční akce připomněla ten začátek 2. světové tak jsem rychle honem chtěl najít další paralelu abych mohl udělat jíž zmíněný "džouk"
    It's a joke, not a dick. Don't take it so hard
    a myslím že co se týče politiky tak jsem dost konzistentní :) jestli si to nemyslíš ty tak se nedá svítit no
    @DanielSvatoš Co se té akce na Krymu týče, tak to není novinka, o tom už vím asi 4 dny nebo kdy se to poprvé objevilo, až teď si toho všiml náš tisk. Co je na tom pravdy z které strany, to nejsem schopen říct, fakt je ten, že jak Ukrajina, tak Rusko u Perekoské šíje už delší dobu hromadí jednotky a vzájemně se obviňují, kdo s tím začal. Přičemž už před pár dny tam došlo k přestřelce, z jejíhož rozpoutání se taky obviňují obě strany.
    Z čistě racionálního hlediska by pro Ukrajinu byla sebevražda, kdyby se pokusila Krym vojensky obsadit z vlastní iniciativy, jenže u těchto lidí racionalita není to první, na co člověk myslí. Jak byli racionální Argentinci, když se rozhodli "přeměnit slova v činy" a vojensky získat kontrolu nad Falklandami/Malvínami. Války málokdy začínají z racionálních důvodů a po zralém uvážení situace.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.