Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Jak říkám, posledních pár dnů je opravdu výživných... :-|
"Nevíme, zda plánoval sebevraždu, nebo chtěl zabíjet další lidi"
Každopádně všem přeji příjemné probuzení do šťastného multikulturního rána...
1) V obou případech bylo cílem zabít lidi.
2) V obou případech byl útočníkem muslim.
3) V obou případech zabíjeli především muslimy (cíleně).
4) Nevěřím tomu, že si psychicky labilní osmnáctiletý fracek obstará na černém trhu bouchačku a plno nábojů úplně sám.
5) Samozřejmě, že je mezitím velký rozdíl. Ale tvrdit, že v tom roli islámu jen chci vidět, je přinejmenším krátkozraké. Ano, mohl ten pomatenec být třeba křesťanem, nebo budhistou (haha), ale nebyl.
V sobotu jedu s cyklistickým týmem jako každoročně do bavorského Regensburgu (Řezna) na ArberRadMarathon. A tak jako nevím...
Pro ty méně chápavé:
- Netvrdím, že muslimský extremismus není problém. Naopak, je to velký problém. A do budoucna bude ještě větší.
- Vražda je pořád vražda, nijak se nesnažím snižovat význam takového činu.
- Dodám, že terorismus není jen doménou muslimské části světa. A že Evropa s ním má bohaté zkušenosti. Jen posledních cca 20 tady byl relativně klid, takže jsme si odvykli. Předtím odpalovali bomby, vraždili i unášeli také křesťané (IRA, ETA) a/nebo levicoví aktivisté (RAF, Rudé brigády), kteří vyrůstali v blahobytu západní Evropy.
- Šlo mi jen o to, že není třeba křičet "terorista!", kdykoliv zaslechnete výstřel. Základem všeho jsou informace. Nedělat si unáhlené názory podle zpráv agentury JJP. Což často v dnešní době dělají nejen lidi v diskuzích, ale i novináři. Osobně to považuju za další velmi nebezpečný jev dnešní doby.
Toť vše.
https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/410231-ve-francii-vtrhli-dva-ozbrojeni-muzi-do-kostela-a-zabili-farare-policie-je-zastrelila.html
Bohužel lidi si zvykli na instantní informace - vše vědět hned a pokud možno co nejjednodušeji. Jakékoli vyšetřování a zdrženlivost ze strany vyšetřovatelů jen povzbuzuje fantazie o tom, jak před námi vláda něco tají a Ilumináti řídí islamizaci Evropy a Rothschildové investují do zbrojovek s vidinou další světové války.
Dnešní útok nevrhá dobré světlo na francouzské bezpečnostní složky. V zemi je od listopadu vyjímečný stav a efekt? Velký teroristický útok v Nice a dnes menší útok, nemluvím o tom fanatikovi, který v jižní Francii pobodal ženu a její dvě dcery, protože podle něj byly málo oblečené. Zajímalo by mě jak pracují francouzská tajná služba, policie a armáda. Navíc jeden z dnešních útočníků byl podle francouzských médií v hledáčku tajných služeb, přijde mi docela smutné, že se takový člověk může volně pohybovat mezi lidmi.
Evropa podle mého názoru čelí největší hrozbě od konce 2. Světové války. Islamismus je stejná hrozba jako nacismus a komunismus.
Ještě někdo věří, že puč nebyl Erdoganova provokace? V Turecku se ještě dočkáme zajímavých věcí. Jinak Erdogan letí 9. srpna do Moskvy, zdá se, že přísloví Vrána k vráně sedá bude platit i tady...
to je roztomilé, jak se radnice v Brně stará o bezpečí občanů, a omezuje s dobrými úmysly naše základní práva a svobody, a co budou dělat chudáci věřící až se budou před mešitou shromažďovat před modlitbou a neměla by být preventivně zakázána chůze po všech trávnících v ČR? Skutečně je něco tak směšného a hloupého reálné? :wall:
P.S. ani náhodou se nechci zastávat Konvičky a jeho ubohých vyjadřovacích způsobů.
Nechci být zbytečně zlomyslná, ostatně článek zmiňuje 52 lidí z uprchlických táborů, o kterých jsme neslyšeli, že by utíkali do Rajchu, ale přesto... tak kolik myslíte, že z těch deseti chudáků, co utíkají jak o život, v Česku zůstane?
@Dreamer Hlavně je to neuvěřitelně naivní. No tak se podobná akce příště bude konat na hlavním náměstí, bude se pak magistrát cítit líp?
A mešita je mi ukradená, ale mám právo si ve veřejném parku uspořádat shromáždění a vyjádřit svůj názor a diskutovat s ostatními podobně smýšlejícími o nejlepších hnojivech na trávníky. Konvička je dement a toto není nejlepší způsob, jak to dát veřejnosti najevo.
To je napadlo opravdu brzy, že kořenem všech problémů jsou mešity, které jsou financovány ze zahraničí.
@flanker.27 Mám pocit, že tohle je jen špička ledovce, viz. ten dokument z Německa co jsi tu postoval. Pokud má Německo se zhruba třemi miliony svých Muslimů, tak ve Francii kde je Mohamedánů dvakrát tolik to bude asi ještě horší, už vůbec nemluvím o Belgii, Nizozemsku a Velké Británii