Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1438439441443444581

Komentáře

• Tento týden je docela výživný. Obávám se, že tímhle tempem budeme za pár neděl stejně apaticky číst o desítkách mrtvých v Evropě, jako dnes na Blízkém východě. Společným jmenovatelem všech těchto událostí je vraždící muslim. Pokud někdo nemá ještě hlavu v pánevní oblasti, tak by se nad tím měl zamyslet. Stejně jako nad tím, jestli je za takových okolností vhodné sem pouštět po tisících další takové.
  • Zamyslieť sa je jedna vec, omnoho ťažšie bude oficiálne si pripustiť, že rečičky o šťastnom multikulturalizme a záchrane mierumilovných ľudí sú len rečičkami a že prijatím všetkých tých ľudí sa záchranarčenie nepodarí. Je to tak trocha proti sebaľúbosti a útlocitnosti hlaváčov.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Baví mě ta věta:
    "Nevíme, zda plánoval sebevraždu, nebo chtěl zabíjet další lidi"

Každopádně všem přeji příjemné probuzení do šťastného multikulturního rána...
  • upraveno 25. července 2016
    flanker.27 napsal(a):

Baví mě ta věta:
    "Nevíme, zda plánoval sebevraždu, nebo chtěl zabíjet další lidi"

Každopádně všem přeji příjemné probuzení do šťastného multikulturního rána...

Tak sebevraždu plánoval, ale přitom chtěl sejmout co možná nejvíc lidí kolem... :-D
  • @Nevada No, dovolil bych si oponovat.

1) V obou případech bylo cílem zabít lidi.
    2) V obou případech byl útočníkem muslim.
    3) V obou případech zabíjeli především muslimy (cíleně).
    4) Nevěřím tomu, že si psychicky labilní osmnáctiletý fracek obstará na černém trhu bouchačku a plno nábojů úplně sám.
    5) Samozřejmě, že je mezitím velký rozdíl. Ale tvrdit, že v tom roli islámu jen chci vidět, je přinejmenším krátkozraké. Ano, mohl ten pomatenec být třeba křesťanem, nebo budhistou (haha), ale nebyl.
    https://www.novinky.cz/komentare/410063-komentar-do-bavorska-vaclav-klaus-ml.html

V sobotu jedu s cyklistickým týmem jako každoročně do bavorského Regensburgu (Řezna) na ArberRadMarathon. A tak jako nevím...
  • @Mellien Prosím tě, nepiš v obou, piš ve všech, jinak ten odstavec budeš muset každý den přepisovat do aktuálního počtu útoků.
  • @sfik Tolik kultury v jednom tydnu nezvladnu. Radsi vypnu internet.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Mellien napsal(a):

Nevada No, dovolil bych si oponovat.

1) V obou případech bylo cílem zabít lidi.
    2) V obou případech byl útočníkem muslim.
    3) V obou případech zabíjeli především muslimy (cíleně).
    4) Nevěřím tomu, že si psychicky labilní osmnáctiletý fracek obstará na černém trhu bouchačku a plno nábojů úplně sám.
    5) Samozřejmě, že je mezitím velký rozdíl. Ale tvrdit, že v tom roli islámu jen chci vidět, je přinejmenším krátkozraké. Ano, mohl ten pomatenec být třeba křesťanem, nebo budhistou (haha), ale nebyl.

Můj ty smutku... Ale věř si, nebo nevěř, samozřejmě čemu chceš.
    Pro ty méně chápavé:
    - Netvrdím, že muslimský extremismus není problém. Naopak, je to velký problém. A do budoucna bude ještě větší.
    - Vražda je pořád vražda, nijak se nesnažím snižovat význam takového činu.
    - Dodám, že terorismus není jen doménou muslimské části světa. A že Evropa s ním má bohaté zkušenosti. Jen posledních cca 20 tady byl relativně klid, takže jsme si odvykli. Předtím odpalovali bomby, vraždili i unášeli také křesťané (IRA, ETA) a/nebo levicoví aktivisté (RAF, Rudé brigády), kteří vyrůstali v blahobytu západní Evropy.
    - Šlo mi jen o to, že není třeba křičet "terorista!", kdykoliv zaslechnete výstřel. Základem všeho jsou informace. Nedělat si unáhlené názory podle zpráv agentury JJP. Což často v dnešní době dělají nejen lidi v diskuzích, ale i novináři. Osobně to považuju za další velmi nebezpečný jev dnešní doby.
    Toť vše.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    A jejej! :-o
    image
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 25. července 2016
    @Monte Karstark Tohle je fake, tomu nevěřím, tomu odmítám věřit :wall: Přišel jsem, viděl jsem a nevěřil vlastním očím
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    @Monte Karstark oo to je nejake hra na mobil ?
  • Ale prečo práve Kooperativa? :-s
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Aby v tom bylo jasno: Tak Kooperativa má kampaň v tomto stylu. Na mostech nad silnice dává vždy jednoduchý slogan (nějakou vtipnou hlášku) a logo. Jeden z posledních je: "Nelovte za jízdy pokémony." No a jistý Martin "Brooch" Brož to hodil do photoshopu a upravil na to, co vidíte na obrázku. Hned se toho chytlo pár českých protiislamizačních kráturů v čele s Pavlem Pešanem a obrázek se začal šířit po internetu (virál). No a Kooperativě to samozřejmě nelíbí a dělá na Mrože "Bu bu bu, za tohle tě stáhneme z kůže."
  • Aviv napsal(a):

Ale prečo práve Kooperativa? :-s

Jejich motto je "Pro život jaký je" :D
  • Nevada napsal(a):

Šlo mi jen o to, že není třeba křičet "terorista!", kdykoliv zaslechnete výstřel. Základem všeho jsou informace.

Přesně.
    Bohužel lidi si zvykli na instantní informace - vše vědět hned a pokud možno co nejjednodušeji. Jakékoli vyšetřování a zdrženlivost ze strany vyšetřovatelů jen povzbuzuje fantazie o tom, jak před námi vláda něco tají a Ilumináti řídí islamizaci Evropy a Rothschildové investují do zbrojovek s vidinou další světové války.

• AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    Ty Hollandovi kecy o tom, že Francie je demokratická země a nenechá se zastrašit jsou k smíchu a řeči o tom, že boj s terorismem se povede v mezích zákona jsou už spíš k pláči. To ten trouba ještě nepochopil, že islamisté mají evropské zákony v místech kam Slunce nesvítí?

Dnešní útok nevrhá dobré světlo na francouzské bezpečnostní složky. V zemi je od listopadu vyjímečný stav a efekt? Velký teroristický útok v Nice a dnes menší útok, nemluvím o tom fanatikovi, který v jižní Francii pobodal ženu a její dvě dcery, protože podle něj byly málo oblečené. Zajímalo by mě jak pracují francouzská tajná služba, policie a armáda. Navíc jeden z dnešních útočníků byl podle francouzských médií v hledáčku tajných služeb, přijde mi docela smutné, že se takový člověk může volně pohybovat mezi lidmi.

Evropa podle mého názoru čelí největší hrozbě od konce 2. Světové války. Islamismus je stejná hrozba jako nacismus a komunismus.
    https://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/409765-erdoganovy-cistky-uz-zasahly-pres-50-000-lidi.html
    Ještě někdo věří, že puč nebyl Erdoganova provokace? V Turecku se ještě dočkáme zajímavých věcí. Jinak Erdogan letí 9. srpna do Moskvy, zdá se, že přísloví Vrána k vráně sedá bude platit i tady...
    S tou vránou bych byl zatím opatrný, zvláště než něco přeřadím z kategorie krátkodobé účelové spojenectví do kategorie dlouhodobá názorová shoda. ještě před půl rokem se největší demokraté zalykali chválou nad tím, jak Turecko podpořilo jednotu a nedotknutelnost prostoru NATO a zasadili smrtící úder východní rozpínavosti. Nesměle podotýkám, že to bylo za časů stejného Erdogana, který zatýkal opoziční představitele dávno před tímhle cirkusem. A na informace, které měly dosvědčovat jeho řekněme nadstandardní vazby na na wahhábistické bojůvky nikdo na demokratickém západě nebral v potaz. Tyto bojůvky ostatně podporuje naše stará dobrá Saúdská Arábie, další to spojenec demokratického světa, země z druhým (nebo třetím) nejvyšším počtem poprav na počet obyvatel. Dále, Erdogana podpořili a pokus o převrat odsoudili plošně všichni představitelé demokratického světa, v porovnání s tím je ta kritika současného dění v zemi podstatně tišší. No a pokud jde o Rusko, kdyby si Putin dovolil sotva desetinu toho, co teď Erdogan, byl by patrně už dávno prohlášen za nepřítele lidstva č. 1. Mimochodem, co tak dokážu z ruských médií odsledovat, tak ty rozhodně stran popisu toho, co Erdogan dělá, nemlčí ani v nejmenším. popravdě, dokud Turecko pod Erdoganovým vedením není vyhozeno z NATO, neexistuje reálné ospravedlnění kritizovat nějakou diplomatickou aktivitu Turecka vůči komukoli jinému, protože to v žádném případě nedosahuje takové intenzity vztahů.
  • @flanker.27 zajímalo by mě, jak by se morální špičky vyspělého západu tvářily, kdyby Erdogan obnovil trest smrti a elegantně se tak začal zbavovat svých odpůrců.
  • upraveno 26. července 2016
    Kluci muslimský nás těchto posledních pár dnů pěkně zásobují. Naneštěstí se, dle některých, předčasné soudy zatím pokaždé potvrdily. To máme Nice, Würzburg, Mnichov, Reutlingen, Ansbach, Rouen... kde se to bude konat příště?
    @Dreamer Morální špičky vyspělého západů kamarádí s řadou zemí, kde trest smrti nikdy zrušen nebyl, takže to největší, co udělají, bude zhruba v duchu "no to je ale eané".
    http://brno.idnes.cz/zakaz-demonstraci-pred-brnenskou-mesitou-fg7-/brno-zpravy.aspx?c=A160726_2261995_brno-zpravy_krut

to je roztomilé, jak se radnice v Brně stará o bezpečí občanů, a omezuje s dobrými úmysly naše základní práva a svobody, a co budou dělat chudáci věřící až se budou před mešitou shromažďovat před modlitbou a neměla by být preventivně zakázána chůze po všech trávnících v ČR? Skutečně je něco tak směšného a hloupého reálné? :wall:

P.S. ani náhodou se nechci zastávat Konvičky a jeho ubohých vyjadřovacích způsobů.
    https://www.novinky.cz/domaci/410259-kvoty-privedou-do-ceska-deset-migrantu-z-recka.html

Nechci být zbytečně zlomyslná, ostatně článek zmiňuje 52 lidí z uprchlických táborů, o kterých jsme neslyšeli, že by utíkali do Rajchu, ale přesto... tak kolik myslíte, že z těch deseti chudáků, co utíkají jak o život, v Česku zůstane?

@Dreamer Hlavně je to neuvěřitelně naivní. No tak se podobná akce příště bude konat na hlavním náměstí, bude se pak magistrát cítit líp?
    @svoa00 plivat na mešitu v bezpečné vzdálenosti od mešity je zřejmě povoleno, mnohem víc mě štve snaha omezovat a ještě k tomu podaná jako bezpečnostní opatření, zrovna bych tam uspořádala miss mokré tričko s možnosti sklouznout se po trávníku :twisted:

A mešita je mi ukradená, ale mám právo si ve veřejném parku uspořádat shromáždění a vyjádřit svůj názor a diskutovat s ostatními podobně smýšlejícími o nejlepších hnojivech na trávníky. Konvička je dement a toto není nejlepší způsob, jak to dát veřejnosti najevo.
    Ještě jednou k islamizaci. Následující video je projev toho, co považuju za daleko větší nebezpečí než "občasné" (už ne zas tolik občasné) spektakulární teroristické útoky:

• That is... Scary. Keby mi o niečom takom niekto povedal rok/dva roky dozadu, tvrdila by som, že má zbytočné obavy, ale teraz tu vidím toto video a denne počujem o všetkom možnom a mám z toho husiu kožu. Ako ďaleko to ešte má zájsť?
    upraveno 29. července 2016
    http://zpravy.idnes.cz/francouzsky-premier-chce-zakazat-financovani-mesit-ze-zahranici-phg-/zahranicni.aspx?c=A160729_101738_zahranicni_bur
    To je napadlo opravdu brzy, že kořenem všech problémů jsou mešity, které jsou financovány ze zahraničí.

@flanker.27 Mám pocit, že tohle je jen špička ledovce, viz. ten dokument z Německa co jsi tu postoval. Pokud má Německo se zhruba třemi miliony svých Muslimů, tak ve Francii kde je Mohamedánů dvakrát tolik to bude asi ještě horší, už vůbec nemluvím o Belgii, Nizozemsku a Velké Británii
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.