Seriál Hra o trůny

upraveno 11. dubna 2011 v Seriál Hra o trůny
«134567

Komentáře

• upraveno 11. dubna 2011
    Super.

Jinak je nový trailer poison i 25minut trvající making of vše na youtube v HD.
    Je možné se někde dostat k záběrům z toho původního pilotu? Celkem by mě zajímalo, jak to mělo původně vypadat.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 11. dubna 2011
    Tipnul bych si, že to může vyjít jako bonus na dvd.
    Ravenhorn: víme a making máme dokonce na YT v HD i s titulkama ;-)

Původní pilot asi nikdy neuvidime, leda něco v bonusech DVD, ale myslím ze ne. Tam asi dost chyběla postprodukce...
    A může dát i ty titulky přímo v srt na stáhnutí? Díky
    JO už jsem konečně projel poslední články a našel všechno ohledně toho making a titulků. No tady na druhém konci světa (Nový Zéland) jsem dnes nějakej asi unavenej :-)
    A poslední dotaz, to Making of se asi nedá stáhnout někde v HD kvalitě v něčem jiném než mp4 z youtube? (jako např. mkv)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 11. dubna 2011
    jestli to chceš v matrošce, tak si to můžeš bez problému překonvertovat, třeba ve Format Factory. Navíc stačilo zagooglit a našel jsem několik odkazů na stažení v mkv.
    upraveno 11. dubna 2011
    Lidi, co je to zas za formát mkv? To jsem doufal, že už mě nikdy žádný nový formáty otravovat nebudou...
    to flanker.27

matroska formát (mkv) se poslední roky používá často hlavně na HD videa.

Tak bohužel jsem to nenašel ani přes google, všude jen youtube video nebo to 12 minutové promo.
    upraveno 11. dubna 2011
    Dík.
  • upraveno 12. dubna 2011
    To jsem nevěděl :D Zajímavé. To už by mohlo vyprodukovat nějakou solidní sledovanost :D

"They're airing Thrones back-to-back as often as possible. It debuts on Sunday night at 9. Then it airs again at 10:05, and again at 11:15, and again in our dreams while we sleep. And next Monday HBO will air it on all six of their channels simultaneously (at 9 pm). And then again at 11:15 on HBO 2. Not to mention OnDemand."
    Dokonce by prý některé části měly být přístupné dříve na HBO Go službě než půjdou v TV.

No vypadá to, že si je HBO dost jistý v kramflecích, zdá se, že se jim hodně podařilo v posledním roce prorazit na evropském trhu. Ostatně i proto (přihodte k tomu vesměs kladné recenze) se očekává každým dnem rozhodnutí o druhé řadě. Btw, produkční společnost Fire & Blood prý zase hledá nějaké zaměstnance...
    co sem chytil ja, tak se obhlizi lokace
  • upraveno 5. května 2011
    Takhle zmenšený vypadá znak Lannisterů jako český lev (samozřejmě, jsou tam odlišnosti, ale takhle z dálky... :-)), že bych začal fandit jim? :-D Jinak mi tam chybí avatar Staré chůvy. :-(
    chýba mi Syrio. aj keď ten seriálový je dosť iný ako som čakal/chcel. toho by som zvolil :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 13. května 2011
  • upraveno 13. května 2011
    Alek: Díky za odkaz, avatara sice nepoužiju, ale stáhla jsem si krásný wallpaper se Železným trůnem :)
    upraveno 13. května 2011
  • upraveno 14. května 2011
    Hm, 7. díl bude pomocí služby HBO Go streamovatelný ihned po odvysílání 6. epizody. A to kvůli cliffhangeru na konci 6. dílu, po kterém budou diváci okamžitě chtít vidět co se stane dál. Pominul bych jestli tohle OK nebo ne, HBO na to má právo. Ale říkám si...co na tom konci asi tak bude? :)
    Myslím, že ten název epizody je vypovídající. Viz článek výše :-)
    upraveno 14. května 2011
    upraveno 20. června 2011
    Recenze GoT na Moviezone.cz prý ještě dnes. Na Gorilla.cz zítra
  • upraveno 20. června 2011
    Ako to vieš?
    upraveno 20. června 2011
    ptáčkové mi šeptají
  • upraveno 20. června 2011
    A kdo píše pro moviezone? Moc rád bych si přečet od červenáka - něco víc než post na CSFD...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.