tak on v tom dílu nebyl ani náznak času, někdy se mi zdá, že dost lidí je zblbých ze seriálu 24hodin. ten seriál má hoooooooooooo (nádech) oooooooodně chyb, ale zrovna tohle je hejt pro hejt :)
Teď když mají Brana "Chodící wikipedii" Starka zpátky na Zimohradě, tak není problém dosvědčit jakoukoliv scenáristickou kličku. A samozřejmě, že mu to uvěří. Potom, co každý zbaštil Jona Sněha na trůně Severu nebo Cersei Lannister královnou tří ze sedmi království (OK, ten seznam teď asi trochu narostl).
Za mě mnohem lepší jak dvojka, takže jednička, trojka dobrý, dvojka špatný, tak očekávám zda čtyřka bude pokračovat v nastaveném trendu nebo ne, doufám teda, že ne!! :king:
jinak koho zajímají teorie/spoilery na epizodu 4, tohle video mě docela zaujalo, chlápek tam podle traileru a fotek říká pár docela zajímavých teorií co by tam mohlo být:
@Krisa Proč zrovna teď? To, že sestromilenka je jeho jediná motivace, je jeho meme už třetí sérii :D No jo no, kdyby mu aspoň nechali to arogantní machrování z prvních dvou sérii, tehdy byl aspoň vtipný.
Náhodou Jaime docela borec, že to v tý věži ustál, já být jím a říct mi to, co mu řekla, tak... Tak by se účinků toho jedu určitě nedočkala. A jinak tady názorně vidíte, jaké maté vy ženy na nás muže vliv! :-k
@Tyrion Lannister Hele k té kritice Jaimeho... Já znám spoustu lidí kteří v rámci vztahu dělají neskutečné kokotiny. Jako vážně. Nevysvětlitelné, nelogické ptákopřemýšení jsem zažil už tolikrát že mě to u Jaimeho nechává v klidu...
Komentáře
ten seriál má hoooooooooooo (nádech) oooooooodně chyb, ale zrovna tohle je hejt pro hejt :)
Bývaly u nás doby, kdy byly meče moc drahé, poněvadž je domácí kováři neuměli, byly jen z dovozu a doma se dělaly jen kopí a sekyry.
(Toto není reklama na preparát Yve.)