MASIVNÍ SPOILER! LEAK OBSAHU EPIZOD 7 Řady a Diskuze. SPOILER!

upraveno 1. srpna 2017 v Seriál Hra o trůny
Krásné prohřáté odpoledne moji Lordi, králové, princové, vazalové a Draci a 30 titulů Denči Targíkové.. jak určitě víte, unikl na net nástin zbytku epizod seriálu, co nás překvapí, čeká a nemine. Kdo by si chtěl "zkazit" zážitek, který už moc zkazit nejde, ten ať rozhodně klikne na následující odkaz.

http://green-chili.blogspot.cz/2017/03/got-season-7-episode-guide.html
1235»

Komentáře

• @Tyrion Lannister Ta scéna Sandor+kámen+blbě čučící útočníci je také odněkud ukradená: z Doby ledové! :-D
  • Error... Jak to že když Jon zabil Jiného, tak se zombíci rozpadli a ten jeden zůstal nedotknutý? Znamená to že jsou závislí na životě Jiného, který je vzkřísil? Jakej je klíč k tomu?
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    @sfik no predsa taky aky sa bude v danej chvili hodit. Raz ked zabiju ineho padne polka nemrtvych inokedy jeden. To si si stale nato, ze pravidla fantasy sveta sa menia od epizody k epizode nezvykol?
  • Hmm, slušná hloupost, nebylo něco podobného v Upířích denících? Zabiješ prvního upíra...tadáá zabiješ všechny =D alespoň známe inspirační zdroj.
    @Dreamer a tento princip sa vola znicis hlavu telo zomrie
  • No jo, ale nemuselo by to být tak klasicky jednoduché.
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    O inspiračních zdrojích bylo řečeno mnoho, mne by spíš zajímalo, co je klíč k tomu, že v Tvrdodomově Night King očividně nepotřeboval se mrtvol dotknout, aby je oživil

Ale u Viseriona vzhledem k té dlouhé komedii s řetězi atd očividně potřeboval se toho draka dotknout, aby ho oživil

Což mne přivadí k zajímavé otázce, co je klíč k tomu, kdy dotek potřeba k oživení a kdy zase není. Rasa? Velikost? Množství? Ale to už mám na seriál nejspíš přmerštěné nároky =D
  • @Tyrion Lannister potřeba je.... hustě vypadající scéna, víc bych za tím nehledala.
    @Dreamer Vskutku intersantní, teď ještě aby si v*lové uvědomili, že i fikční svět má fungovat podle určitých pravidel, které se nemění z epizody na epizodu :D
  • Já jsem strašně rád že nemám tak šílený nároky :D Že mě v reálným životě sere víc věcí/lidí a taková ta hustě vypadající scéna jednou za týden je přesně to co potřebuju :D
    upraveno 20. srpna 2017
    @sfik No mne zas maloco vytoci v realu, tak si to asi potrebuji kompenzovat tady abych mel taky toho zdraveho rozcilovani. :D Ale ne vazne, kdyby Night King jen mavl rukou a dracek se vyboural zpod ledu, tak by to podle mne bylo viz cool nez to mazleni. Ostatne inspiracni zdroj je vice nez zrejmy, tak proc ne
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Som jediný, kto sa zase smial na tom, ako tam všetci mrzli na tom ostrovčeku?
    Kiežby tak mali niekoho, kto by dokázal zapáliť svoj meč prostou rukou =D
  • @Gepeto Přesně tohle jsem řval na obrazovku... :-D Proč si neuděláte oheň vy volové, teď už můžete. Na druhou stranu asi tam na něj zrovna neměli matroš. :-)
  • upraveno 20. srpna 2017
    @sfik to je celkem lame argument, mě taky v životě sere víc lidí, věcí... ale mám holt tu laťku u GoT trochu jinde, než je hýbací pěkné barevné obrázky, protože je to GoT a ne Esmeralda kruci písek :D nějaký teleporty a podobně by mi byly u řiti, ale když skřípe konzistentnost vyprávění a nebudují se charaktery, tak to může být celkem problém.
    @Tyrion Lannister ja nechapem preco aku taku realitu alebo pravidla cakas od serialu, o ktorom uz 7 rokov vies, ze ich malokedy dodrzuje a vzdy si ich prisposobuje
    upraveno 20. srpna 2017
    @Edem Tak pozor, zpočátku to tak rozhodně nebylo a první série byla výborná a do čtvrté série jsem neměl s ničím Problém nastal, prostě při přechodu na vlastní kolej, protože samozřejmě už kolem nebyl GRRM
    edit. Navíc seriál se mi dost líbí i teď, ostatně jinak bych se na to nedíval, ostatně řešil sem to i s lidmi, co knihy v životě nečetli a i oni si všimli jak to za poslední série zholyvůdštělo
    Navíc seriál se vysílá od roku 2011 :-k to znamená, že šest let nikoliv sedm :D jen taková maličkost
  • Já jsem si pořád tak nějak říkal, udělají si most z mrtvol ti Jiní? naženou je do jezera dokud přes ně ostatní nepřejdou? Proč si nerozdělají Postradatelní na ostrůvku oheň? Proč nerozmlátí led kolem tím velkým Gendryho kladivem? Jako epické to bylo to jistě, ale hlavu jsem měl v dlaních :D
    @Blackfish akoze v akej vzdialenosti od ostrova by to mali robit? pretoze vies nemrtvym je jedno, ze je medzi tebou a nimi trochu vody proste nejaky 150 to zvladne.
  • @Dreamer To nebyl právě nějamej argument vůči vám.. (jasně někdy mě serou lidi kteří nenapíšou jedinou kladnou větu na ten seriál a vyloženě hejtujou - tam je ta moje poznámka "a proč to ještě sleduješ?" vážně na místě..) ale hold u seriálu mi je to vážně jedno.. baví x nebaví - koukám x nekoukám.. Víc v tom nehledám. Když už se jednou za uherskej rok donutím jít do kina na něco co by mě mohlo bavit a pak v kině trpím, tak se ve mě taky probouzí kritické zvíře.. Proto pak do toho kina radši ani nejdu. Aktuálně mě mrzí že jsem nebyl v kině na Legendě o meči, právě protože .. prostě pan skeptik čekal že to bude totální shit a překvapivě to bylo fajn :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 21. srpna 2017
  • Brandon Stark je Night King. Co si o tom myslíte?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.