Ice-Fire novinky
Vše, co se proslýchá, chystá a děje kolem Písně ledu a ohně.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Sansa mě štvala v začátcích, později se to zlepšilo. U Cat se taky střídalo období kdy mě to bavilo méně a více do doby než přišlo její "znovuzrození", které považuju za jednu z nejhorších věcí, které Martin doposud napsal.
Naopak kapitoly Jona a Tyriona mě bavily naprosto vždy.
Moc mě baví Tyrion, Malíček, Pavouk, Theon (ten se bohužel nějak vytratil), Arya, Sandor, Daenerys a všichni okolo ní - tihle to pro mě táhnou.
Docela mě baví Cersei, Robb (teď už ne, no :) a vůbec veškeré dění okolo Tullyů a Freyů, Jaime, Brienne, Jon (ten byl u mě na začátku snad úplně nejvýš v žebříčku ... kapitoly Divokých to všechno změnily), Davos a skoro všichni okolo Dračí skály, všichni okolo Harrenova, Tywin.
Naopak to pro mě dost kazí Lisa (takovou radost jsem měl na konci Bouře!!!) a její synáček, Ygritte (co na ní ten Jon viděl?), Bran (už mu někdo doopravdy zakruťte krkem, další přednášku o vráně asi nesnesu), Sam (nic proti antihrdinům, ale tenhle je mi fakt nesympatickej), Jaime od tý doby, co přišel o ruku.
A zrovna mám dost ambivalentní pocity ohledně té kněžky ... Melisandra? Tak nějak to bylo.
PS OT: Ze stejného důvodu se mi ve Firefly zdaleka nejvíc líbila postava Jayne (nebudu se to snažit skloňovat), přestože všichni píšou, že "všechny postavy jsem si oblíbil, až na tuhle, tu prostě musí nenávidět každej" a tak. Ze stejného důvodu se mi hrozně líbí postava Riddicka v zase úplně jiném světě. :)
O to víc jsem pak Adama Baldwina ocenila v roli Caseyho v Chuckovi, tam je mojí nejoblíbenější postavou.
A Theon je hovado prvního řádu i ambiciózní a bezskrupulózní hajzl. Neměla jsem ho ráda už od úplného začátku ságy a souhlasila jsem s Jonovým hodnocením.
Nevada: Přesně stejnej názor, Chucka jsem objevil zrovna asi před dvěma týdny a Adam Baldwin mě tam dost baví i proto, že si vybavuju jeho naprosto špičkovou postavu Jayna. Vždycky se musím smát, když slyším tu hitovku "Hero of Canton" ... sehnal jsem si ji zvlášť a občas ji poslouchám.