Ice-Fire novinky

upraveno 3. února 2011 v Píseň ledu a ohně
Vše, co se proslýchá, chystá a děje kolem Písně ledu a ohně.
«13456713

Komentáře

• upraveno 19. srpna 2008

Nová desková hra

Na obzoru je A Song of Ice and Fire: The Adventure Game. Další z prudktů Fantasy Flight Games, autora původní deskové hry. Tentokrát budou hráči hrát za konkrétní postavy.

Ice Fire kalendář

Dabel Brothers, vydavatel Písně, chce zpříjemnit dlouhé čekání na další díl (mimochodem, nyní už ho anoncují na 2009, takže to asi s letoškem vzdali) a chystá se v prosinci vydat tématický kalendář.
    Více zde.
    Předobjednávky jsou možné zde.
    Ukázka z kalendáře
    Kalendář na příští rok by se mi hodil. Objednávky normálně přes ty Amazonky, jako dycky, ne? :-)
    Třeba to bude přes ně výhodnější... A třeba někoho zlákáš na hromadnou objednávku. ;)

No nekupte to :-)
    Je to trochu laciná reklama, ale účinná. :-) (Trochu mi tečou sliny)
    Jdeš do toho tedy se mnou, lorde veliteli? :-)
    Myslíte, že bude Sansa vyobrazena na více měsících? ;)
    No dobře, tak něco méně laciného, co by mohlo přesvědčit dosavadní váhavce. :-)

Budu o tom velmi uvažovat, sere Těžkohlavý. Ještě víc se ale těším na tu encyklopedii, A World of Ice and Fire.
  • upraveno 22. srpna 2008
    u nás to asi koupit nepůjde že?
  • upraveno 22. srpna 2008
    Kdepak, to je fakt minimální šance. A když k tomu přidáme fakt, že půjde pravděpodobně o limitovanou edici, je možná nejvyšší čas předobjednávat. :-)
    Jinak GRRM psal, že by z toho rád udělal každoroční tradici, pokaždé s jiným autorem obrázků. Letos je to tedy celé záležitost Michaela Kormarcka, viz ukázky níže.
  • upraveno 25. srpna 2008
    Dokončil som preklad ASIFRP Quick-start a uploadol k potvrdeniu a vyadniu adminmi... let us wait :)
    Je to ale bez dobrodružstva (zatiaľ), či preložím aj to, sa uvidí. Podľa času.
    ja by som ten kalendár určite chcel kúpiť. ak do toho niekto ide, heavy?, alek?, tak dajte vedieť a dohdoneme sa. alek má môj mail, ak sa nemýlim.
    kalendár je v troch verziách, tá základná by nemal byť problém, dúfam.
    Jj, vypadá to, že ta základní verze nebude limitovaná, takže asi nemusíme tolik spěchat.
    Tak zatim jsme 3, uvidime, třeba někdo přibude.
  • upraveno 26. srpna 2008
    Hlásím se jako čtvrtý mušketýr! Ačkoliv, k čemu mi bude kalendář...? Ech, pryč s takovými úvahami, je tam Sansa, tak to chci. :-)
    Léto: znamenitá argumentace ... i místo by na něj bylo a navíc ... zima se blíží.
    Jestli je možno, přidejte mi taktéž čárku na seznam.
    Momentálně tedy Čtyři tankisté a pes? ... teda zlovlk :)
    No vida, jak nám to přibejvá! Za chvíli dostanem množstevní slevu. :-)
    btw, má někdo zkušenosti s nákupem v zahraničí? Já totiž vůbec. Někdo tu mluvil zkušeně o Amazonu...
  • upraveno 27. srpna 2008
    Kdysi před léty, ještě v dobách svého mládí, jsem si objednal několik bublinových omalovánek přes Libris. Vše proběhlo hladce. Čili až budou mít kalendář ve své nabídce, nevidím v tom problém. Spíše s pozdější redistribucí skupinové objednávky mezi členy Noční hlídky. Navrhoval bych následný sraz, kupříkladu v Ostravě na Masarykově náměstí, dejme tomu o půl páté odpoledne, s tím, že tam je budu rozdávat přímo do vlastních rukou. :-)
    vzhľadom na lokalitu Bratislavy, by bolo fajn násť nejaký spoločný bod :-)
    čo tak urobiť si výlet do BA?
    No na amazonu mlčej ... nikde nic a nebo jsem to jen nenašel.
    Pokud jde o www.dabelbrothers.com, tak tam to sice mají, ale nikde jsem nenašel jak se staví k posílání do našich exotickejch zemí. Jediné na co jsem narazil bylo, že "poštovné" bude spočteno až při najetí k pokladně.
    Do Banskej Štiavnice mě nedostanete. :-))
    Já už jsem v zahraničí nakupoval, při výletu na Slovensko jsem si koupil zmrzlinu. :-) Ostrava je rozumná možnost. Brněnští, bratislavští a pražští to budou mít přibližně (velmi přibližně) stejně daleko. Mohli bychom se sejít třeba prvního listopadu na utkání Baník - Sparta (zbraně s sebou!). Popřípadě bychom mohli využít služby "lidových kurýrů", tj. jeden to dá tomu a druhý zase tamtomu (rozumíte?). Ovšem tohle nemá cenu řešit, dokud nevyštracháme nějakou zkušenou osobu, která bude schopná a ochotná to objednat.
  • upraveno 28. srpna 2008
    No objednávka neni problém ... dát do košíku, vypnit adresu, platba a je to ... deset minut klikání.
    Spíš jde skutečně o to, jak to pak nadistribuovat dál.
    hm, do ostravy sa asi nedostanem, je to paradoxné, ale omnoho ľahšie do prahy. ja osobne nemám problém, aj keby mi to dotyčná osoba z prahy, alebo ostravy poslala poštou.
    poďme na to chlapi! :-)
    Věřím, že ty bys problém neměl.:-)Pouze "rozesilateli" by se to pravděpodobně poněkud prodražilo.
    Léto píše:
    Ostrava je rozumná možnost. Brněnští, bratislavští a pražští to budou mít přibližně (velmi přibližně) stejně daleko.
    A navíc z Ostravy je to do Ostravy o něco blíže, než z jiných měst. :-) "V neděli v pět deset, sraz u Baníku?" Jsem pro! Obvykle trávím většinu podzimu a jara v kotli ultras a pěji bojové chorály svým neškoleným hlasem. "Desítka vleze se..." :-)
    Teda to jsou plány. Přitom je to tak jednoduchý, od Prahy je nás přece nejvíc. Já, Max a Léto přes semestr taky, ne? To jsme tři. Přijde mi jednodušší poslat jeden kus sarvenovi a jeden headovi na východ. :-)
    OK jeltelmannové, dejte mi do PM kdo, jakou variantu a případně adresu, ať to pak nemusim nikde hledat.
    Ještě znovu odkaz na ony produkty:
    http://www.dabelbrothers.com/index.php?categoryid=4&p164_sec=6
    Příští týden ve čtvrtek bych mohl poslat objednávku.
    Jak to, že takto akčně založený muž ještě není v Noční hlídce? :-)
    S podpisem, či bez podpisu, toť otázka.
    Jaký je v tom rozdíl? :-)
    nemám problém poslať sumu navýšenú o poštovné. idem do toho s tou základnou (najlacnejšou :-)) variantou kalendára.
    rozdiel je v podpise :-). možno v zberateľskej hodnote?
    a veru ta limitovana verzia (bez podpisu) znie asi dobre. hm?
    aké su vaše investičné plány?
    Mně na nějakém mrzkém penízi nezáleží. Zvažuji rovněž nejlevnější variantu s tím, že podpis si vyhotovím sám. :-))
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.