Ice-Fire novinky

upraveno 3. února 2011 v Píseň ledu a ohně
Vše, co se proslýchá, chystá a děje kolem Písně ledu a ohně.
2456713

Komentáře

• upraveno 28. srpna 2008
    Jestli to chápu správně, existují tři verze:
    1) Základní, nelimitovaná (tu chceme asi všichni, ale v té nabídce u ďábelských bratří ji nějak nevidím - není to třeba tak, že nejprve vyprodají tu limitovanou?)
    2) Limitovaná verze, 250 kusů - stejná jako základní, jen s tím rozdílem, že na přední straně kalendáře je Jon Sníh "jak ho ilustrátor stvořil". :-) Plus pár dalších bonusů.
    3) Limitovaná verze, 250 kusů - jako předchozí, s Jonem, ale tahle je ještě navíc podepsaná (a o 20 dolarů dražší, taky bych chtěl mít tak cenný podpis).
    tak jest. myslím, že základná je fajn, na druhú stranu ako pravíš, na tom webe je iba druhá a tretia verzia. tá druhá je podľa mňa stále cenovo úplne ok, a práve tie bonusy ma zaujímajú. asi nejaké skice a tak. to by mohlo byť zaujímavé. minimálne DVD pána prsteňov ma naučil, že bonusy sú pri projektoch robených s láskou hodné zlata.
    No upřímě v to doufám, jen mě mate, proč neumožněj předobjednat i "základní". Vyjít to má v prosinci, takže pokud nikdo nebude chtít přeobjednávat stávající, tak je času ještě dost.
    "taky bych chtěl mít tak cenný podpis" ... snadný, stačí prej napsat jen pár knížek ;)
  • upraveno 1. září 2008
    Tak limitovaná verze s podpisem je už vyprodaná, ale tu by stejně asi nikdo nechtěl.
    Limitovaná verze bez podpisu...u ní píšou, že bude 500 ks.
    A to, že na tom on-line obchodu není obyčejná verze, je asi dáno tím, že tam chtějí prodávat jen ty limitované. Obyčejný tam buď časem přidaj anebo nechaj jejich distribuci na kamennejch obchodech a větších online shopech jako Amazon apod. Takže myslím, že s objednávkou nemusíme spěchat...pokud teda nechceme všichni tu limitovanou verzi. Já do ní klidně půjdu, když budou chtít všici. Dejte vědět, u týhle verze asi nesmíme moc dlouho vyčkávat.
  • upraveno 1. září 2008
    Zřejmě se spokojím s obyčejnou verzí. Tu limitovanou si pak případně někdy půjčím od tebe, Aleku, abych si ověřil, že to stejně nestálo za to. :-)
  • upraveno 1. září 2008
    No je to snadný ... pokud dostanu do čtvrtka, že jí někdo chce, obědnám to ... to poštovný vzhledem k ceně toho kalendáře nebude tak strašná pálka ... ostatní se bude zas řešit až se objeví základní verze.
  • upraveno 1. září 2008
    ja by som zobral limitovanú ak sa nájdu ešte aspoň dvaja. dajte vedieť obratom.
  • upraveno 1. září 2008
    Aha, já jsem se chtěl vyhnout dělání dvou objednávek...ale dobrá, půjdu se sarvenem do limitované. Stejně se mi tu dvacetidolarovej Jackson válí ve stole. :-)
    Tak kdo ještě?
  • upraveno 1. září 2008
    to je správna guráž! kto ešte? ja myslím, že tie bonusy budú mať nadčasovú príchuť? hm?
  • upraveno 3. září 2008
    Hmm, takže jsme na limitovanou jen dva? Nebo 3 s Maxem? Minimálně na Léto jsem sázel, že do ní pude taky a strhne heada. :-)
  • upraveno 3. září 2008
    To sotva. Jsem rozvážná, zádumčivá hlava, která se málokdy nechá strhnout k něčemu neuváženému. :-)
    (Už jsem ti přece naznačoval, že si to pak od tebe půjčím!:-))
  • upraveno 4. září 2008
    Ok, takže zřejmě konečný počet jsou 3 exempláře (alek, já, sarven). Pokud tedy souhlasíte, dejte mi do PM potvrzení.
    Jakmile budu mít potvrzení, přistoupím k objednávce.
  • upraveno 4. září 2008
    Teď jsem byl několik dní bez internetu, pročež jsem vaše pozoruhodné vábení trochu minul. Takže Maxi, jestli jsi to ještě neobjednal, vzal bych si taky tu limitovanou.
    Sere Těžkohlavý! Rozbij prase, natrhni kapsu, pusť chlup z kožichu a přidej se k nám! (Slyšel jsem, že máš noru napěchovanou až po strop zlatem a drahým kamením). :-)
  • upraveno 4. září 2008
    Né, díky. To, že se nepřidám k vaší tlupě, není způsobeno mou šetrností, (jsem velmi zámožná osoba, dalo by se říci, že se přímo topím v pěnězích:-)), či úzkoprsostí, jako spíše jistou principiálností, jakousi věrností sobě, jestli mi rozumíš. :-)
  • upraveno 4. září 2008
    No vida! Já věděl, že se Léto přidá, proto jsem si řikal, že počkam do večera s potvrzenim.
    Hele, heade, neblbni, teď už vlastně zůstáváš sám...ale aspoň nebudeš muset řešit rozdávání hromadný objednávky v rámci ČR. :-)
  • upraveno 8. září 2008
    jestli do toho jdete tak dejte vědět. :-)
  • upraveno 8. září 2008
    sorry trochu jsem zaspal. jestli jste to ještě neobjednali tak dejte vědět
  • upraveno 8. září 2008
    Já bych možná taky uvažval. Ostrava.
  • upraveno 8. září 2008
    Probůh, lidi! :-)
    Ty limitovaný už jsou objednaný. Ale head chtěl tu obyčejnou verzi, takže další objednávky by se mohly asi přifařit k němu...čili to si tu klidně domluvte; ostravští budou jistě vítáni. :-)
  • upraveno 24. září 2008
    Zajímala by mne cena :-). Ovšem Ústí nad Labem má blíž do Prahy :-).
  • upraveno 24. září 2008
    Zaslechl jsem, že jeden vylosovaný člen Noční hlídky dostane jeden exemplář zadara. Víte všichni, co je Noční hlídka, ne? ;-)
  • upraveno 24. září 2008
    No jak jsem řikal, tohle si už dohodněte mezi sebou, my už máme objednáno. Zatim to vypadá na heada, Mishana, Kubulinka a Ašaru, jestli dobře čtu.
  • upraveno 25. září 2008
    Jaká je cena té nelimitované varianty, to jsem nikde nenašel. Každopádně ta limitovaná stála 25 dolarů, takže to určitě bude o něco méně.
    Že bych si pořídil ještě druhý kalendář a při rozvážení se seznámil s Ašarou? Ech, ne, myslím, že tuto milou povinnost přenechám někomu jinému. :-)
  • upraveno 25. září 2008
    Uf, to zní docela jako pálka pro mé zchudlé kapsy - budu muset na panství zvýšit daně :-).
  • upraveno 25. září 2008
    Ale jo, šla bych do toho :-).
  • upraveno 1. října 2008

Ledový drak

Převzato z Tritonu.
    Triton připravuje k vydání knihu GRRM, Ledového draka.
    Stvoření opředené tisícerými legendami a vzbuzující strach. Ledový drak. Když se prohnal oblohou vysoko nad hlavami lidí, kteří jej nikdy nedokázali zkrotit, zůstala po něm jen třeskutým mrazem sálající zima a na kost zmrzlá země. Jednou v zimě, za nejstrašnějšího mrazu, jaký kdo pamatoval, se narodila Adara. Děvčátko, které se Ledového draka nebálo. Když jí byly čtyři roky, poprvé se ho dotkla, a v pěti letech se poprvé proletěla na jeho širokém, chladivém hřbetě. Později, když jí bylo sedm, jednoho klidného letního dne přiletěli ze severu ohniví draci a napadli poklidnou farmu, která byla Adařiným domovem. A jedině zimní dítě a ledový drak se jim dokázali postavit. Ledový drak je nezapomenutelným příběhem o odvaze, lásce a oběti.
  • upraveno 1. října 2008
    hmm, chudáci děti, už zamlada být konfrontován s krutou realitou GRRRM světa.. To jim nezávidim. :)
  • upraveno 1. října 2008
    Ále. Tohle je z jinýho světa...knížka pro děti, hodnej dráček, zlobivá holka :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 2. října 2008
    Hmm, něco mi to připomíná :)
  • upraveno 2. října 2008
    V té knížce taky vystupuje Arya? :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.