Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
https://facebook.com/udalostibrno/videos/1650364685030499/?t=614
Demonstrace to nevyřeší, ni ta petice za nezávislý vyšetrovací tím vyslaný EU není spásna, protože zákony jsou takové, že ten vyšetrovací tím môže jedine radiť. Ale je to alespoň něco. Třeba si nějaký politik rozmyslí, zda chce riskovat podobný cirkus.
myslím že zrovna kozy Berlusconiho nerozhodí...
https://m.novinky.cz/articleDetails?aId=465115&sznu=57Zjoi5nWWoPS2Pa
A ten Ficův projev.. Jeden by blil..
Celé aktuální dění na Slováči na hony smrdí snahou o "měkký" státní převrat. Když jsem před chvílí slyšel, jak nějaká "demokratka" zcela bez skrupulí vyhrožovala do očí Kaliňákovi, že "skončil" (přičemž vypadala, že by ho nejradši rovnou zastřelila), přejel mi mráz po zádech.
Pokud tohle nezaříznou hned v zárodku jako nedávno španělská vláda, můžete se taky za pár měsíců dost divit - např. že vám vládne někdo, koho jste nikdy nevolili - ale pak už s tím nic nanaděláte.
Vůbec mě nepřekvapuje, že to má podporu lichváře Kisky.
@sfik: média se stala nástrojem manipulace, namísto informování, což bylo jejich původní poslání, čímž se zapojila do "hry o trůny", kde se na pravidla z vysoka kašle. Lhostejno, na jaké straně při tom stojí. Tohle je přesně ono. Záležitost sotva začali vyšetřovat a už jsou na světě "zaručené závěry". Každopádně mrtvý novinář působí na city daleko líp než nějaké hnízdo z evropských peněz, na které v důsledku sere čáp. Je vidět, že strůjci převratů se poučili a pochopili dvě základní věci:
1. Bez krve to bohužel fakt nejde, neprošlo to ani v sousedním Kocourkově. Myšleno v tom západním, v tom východním tak naivní nikdo nebyl.
2. Nikdy podobné akce nezkoušejte před volbami, protože se taky může ukázat, že oni občané, jejichž názorem se (minimálně v počátku) oháníte, si zkrátka myslí něco jiného, než vy tvrdíte. Pak totiž nezbývá, než je prohlásit za nesvéprávné a začít konat "v jejich dobru".
Kdokoliv, kdo se snaží podobné situace převádět z trestněprávní roviny do té politické je zaručeně na 100% gauner. Ověřeno na milionech nedobrovolníků po celém světě.
Abych nezakecal to zimní téma: Naprostý souhlas. Jinak se zdá, že už to povoluje, a to jsem teprve někdy ve středu nasadil druhou "rouru" (na krk), kterou mi zapůjčila žena, abych nenastydl cestou do práce ;-)
pak se tě najdou :)
Jo, je to míň tuhý. Brzy už bude i v noci nad nulou.
Jen namátkou: Výborně, takže i kdyby se ukázalo, že ho někdo oddělal omylem a s politikou to nijak nesouvisí, tak za to stejně může Fico a musí být sesazen. :-P Tak hlavně že v tom rozdělování společností není Zeman sám. Možná mi něco uteklo, nebo to mají na Slovensku jinak, ale nemusí náhodou vypsání předčasných voleb předcházet něco jako vyslovení nedůvěry vládě, což je potřeba nejdřív prohlasovat většinou v parlamentu?
Po krátkém tripu ke Středozemnímu moři dneska sedím první den v práci, za oknem sněží a já poslouchám na YT...
Přísahám, že by mě lákalo být francouzská důchodkyně :/
Já projezdil svého času Nice - Antibes - Cannes :) taky moc pěkný a jak říkáš, na rentu do Francie a neplakal bych :D