Star Wars: Síla se probouzí !!POZOR SPOILERY!!

upraveno 21. prosince 2015 v Film a televize
17273757778109

Komentáře

• upraveno 2. dubna 2018
    @sfik Hlavně jestli by radši něco naučil Rey, což se mu předtím moc nechtělo, nebo jestli by radši prudil synovce :D Vzhledem k tomu, že vesmírní andělé ve SW moc nezasahují, tak bych čekala nanejvýš nějaké cameo, pokud vůbec.
  • @svoa00 Nebo se někde probere reálně z masa a kosí silnější jako Luke the White :D
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
  • @Tyrion Lannister :applause: A největší Ďáblův trik byl v tom přesvědčit lidi, že neexistuje :D Za Kylův mistrovský, zbytečně komplikovaný plán, jak sbalit bývalou popelářku, máš u mě bod.
  • upraveno 6. dubna 2018
    Strasne ma zaujima ci niekto cita tie neskutocne dlhe komentare co tu niektory dokazu zo seba vypotit
    upraveno 13. dubna 2018
    https://www.express.co.uk/entertainment/films/949417/Star-Wars-9-Rey-MOTHER-Luke-wife-Mara-cast-Palpatine-parents-release-date
    http://www.fandimefilmu.cz/clanek/13324-star-wars-ix-objevi-se-jedna-z-nejpopularnejsich-postav-z-knih
    Ano, ano úplně vidím, jak tohle bylo od začátku naplánované od prvních minut TFA, že se tohle stane =D Možná se nakonec dozvíme, že Darth Vader není Renův dědeček, ale otec - nedává to žádný smysl, ale je "unexpected twist"
  • @Tyrion Lannister Heh, klid. Tohle bude asi taková pravda, že Meryl si zahraje Leiu. Maru Jade bych docela ráda v kánonu viděla, ale obávám se, že tady už ujel vlak.
  • Žeby E7-E8 boli ilúzia zosnovaná Yuuzhan Vongmi? 8-O
    upraveno 23. dubna 2018
  • @Tyrion Lannister Já ta vyjádření o původních plánech znám. Abrams z toho vychází jako schizofrenik, jestli je to pravda, protože jako producent TLJ mohl dát tomu, co jsme slyšeli o jejích rodičích ve filmu, jednoduše stopku. IMO je lepší, že není s nikým důležitým příbuzná, SW nepotřebuje být série o jenom několika rodinách.

Prej Kylo a Rey sourozenci... už vidím ten jejich "ještě že jsme se ani nepolíbili" výraz, kdyby se to dozvěděli :D Ale v v galaxii všech těch rodičovských selhání by nakonec dávalo smysl, co by Han a Leia svým dvěma dětem udělali :D
    @svoa00 Tak zase představ si ty hysterické reakce Reylo shipperů, které by s pravděpodobně v ničem nezadali s hysterickými reakcemi old school fanboys :twisted:
    Navíc je tu ta paralela s Návratem jediho a co se týče schizofrenie imho Abrams si možná myslel, že když takhle odvede pozornost, tak pak tahle od začátku předvídatelná možnost bude působit jako "awesome twist". Navíc pokud je Rey Kylova sestra, tak by dávalo perfektní smysl, proč by se jí snažil o rodičích lhát? Navíc Han pro něj byl svým způsobem nikdo, takže to vlastně dává smysl. Vidíš tu genialitu scénáře :twisted:
  • @Tyrion Lannister Tak to, že její rodiče jsou nikdo, říká sama Rey. Takže by musela žít v nějaké další iluzi, kdyby to bylo ještě jinak.

Jako "donutili jste mě cítit se špinavě" hysterické reakce? :D Protože v Disney řekli, že když h...o, tak solidárně pro všechny.
  • upraveno 4. května 2018

Jenom tak pro zajímavost. Takže nové kolečko "zaručených" leaků začíná. A i když vím, že někdy se zadaří, zrovna tady můžu s dost velkou jistotou říct, že skoro nic z toho pravda není. Největší důvod je to, že pětiletý časový skok narativně moc nedává smysl, realisticky počítám s jedním, maximálně dvěma lety časového posunu (a dva roky by už opravdu byly na hraně). Druhý důvod je ten, že Hux s převratem těžko bude čekat dlouhé roky a určitě by to neudělal takhle. Třetí důvod - přežišví Leia. Čtvrtý důvod... ježiši, Rey by učila ovládat Sílu svoje stěží odrostlé batole? Jo, a plot twist, je to Reylo děcko, protože to by nikdo nečekal - Síla je prostě až takový trol a nebo v tom výtahu jeli opravdu, ale opravdu dlouho.
  • upraveno 4. května 2018
  • SagartSagart Amo ergo sum
    @Tyrion Lannister V prvé řadě, toto byl příklad. Starý kánon je mi stejně jako nový volný (proto mi tak nějak obrovské zásahy do universa ani TLJ nevadí). Mohu jsem zmínit spoustu jiných příkladů, doufal jsem, že tento se ti bude líbit, ale budiž. Už toto je trochu off topic :D
    @Sagart Tak zmiň ty jiné příklady v Marvel diskuzi, jsem velice zvědav, co se dozvím :D
    upraveno 6. května 2018
    @Tyrion Lannister First order jako záporácký prvek nefunguje, na tom se shodneme. Kylo jako záporák taky ne. Neřekl bych, že je Kylo Rei posedlý, ale je možné, že k ní může něco cítit. Proč to vadí? Má city, patří to k postavě, která je mladá, bouřlivá a vyvíjí se.
    @Tyrion Lannister By the way, jaké mangy, zní to zajímavě =D
    Popsal si, jak by se ti Kylo líbil, aby byl. Mě by jistě taky napadlo spoustu tipů jak jej vylepšit, nebo změnit, teď se ale bavíme o tom co je. Kylo unesl Rei v TFA a zde se v něm možná probudilo to myšlení ptákem. Pak s ní ale prohrál ve fightu (s čím nesouhlasím, obecně sedmička se mi na rozdíl od osmičky moc nelíbí, to klidně řeknu) a pak se již setkávali hlavně přes svoje spojení (kde se s ní snažil sblížit a očividně jim to šlo) a pak až v Supermacy, kde jí pomohl. Projevuje k ní city jinak, než bys ty chtěl. Proč myslíš, že do toho neobětuje všechno. Třeba svou lásku vyjadřuje jinak.
  • upraveno 6. května 2018
    Že se do toho vměšuju... V TFA s ní nejednal v rukavičkách, ale nefungovalo to tak, že by ji udržel silou. V TLJ by chtěl, aby si ho vybrala dobrovolně, ale chce po ní něco, co odporuje jejímu přesvědčení. IMO v Epizodě IX si to s Prvním řádem podělá ještě víc do velké míry kvůli ní (ono bude stačit i to, že pořád kvůli ní bude rebely šetřit), takže jo, asi obětuje všechno.
    @Tyrion Lannister Dobrý, nemusíš mi to spoilovat celý :-D Zní to zajímavě
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.