Citáty z filmu
rozšírme citačnú hru na vety vypovedané vo filmoch. dobrých, zlých ale hlavne tých, čo sme videli :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
rozšírme citačnú hru na vety vypovedané vo filmoch. dobrých, zlých ale hlavne tých, čo sme videli :-)
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
@Aviv je to z 20. století, ale není to starý film. Vlastně je z roku 1998.
Každopádne, film si odhalil ty, takže citát z iného filmu by mal prísť od teba.
Nové zadání:
"Za takovou drzost jsem už muže zabil."
"A ženy?"
"I děti."
"Trpělivost nepatří mezi moje ctnosti."
"Máš jich tak málo, můj pane, že bych se kvůli téhle jedné netrápil."
"Přísahám na svoji čest."
"Tvoje čest! Je to jenom slovo, které tě jednou zadusí jako zvratky."
Yop, Guineveru tam hraje Lena Headey. Ta má na královské role štěstí, jenom co vím, tak hrála tři. I když... ty dvě další královny jsou o poznání sympatičtější než Cersei, ačkoliv ve všech třech rolích Lena královskému manželovi zahne :D
Or, as some viewers may find it: "Hey, it's Cersei Lannister. She's queen, again. And unfaithful to her husband, again. With the best knight at court, again. And the king, of course, is unfaithful to her, again. And oh, look, everything's brought crashing down by the resultant psychopathic incest-baby...again."
Vortigern se mi taky šíleně líbil. Takový povedený špatňák. Z nejakého dôvodu ma obzvlášť dostalo to so slzou. Neviem prečo. Mne sa zdali skvelí asi všetci, ale k protagonistovi a už zmienenému kráľovi musím samostatne zmieniť Frika. Bol čarovný. Aj bez mágie bol čarovný.
Presne a v istom zmysle z toho skoro všetci vyšli aspoň trochu sympaticky. Zahrialo pri srdci ako jazerná slečna dodala, že tá omylná ľudská časť Merlina je aj tou jeho najlepšou.
Zrcadlo, zrcadlo, pověz mi, kdo je v zemi zdejší nejkrásnější :D
Režisér měl očividně tyhle herečky moc rád :king:
Král Marke tohle říká Tristanovi, když zjistí, že mu s ním žena zahýbala. K Tristanově cti slouží aspoň to, že se opravdu neobhajoval :D