Slovníček pojmů aneb názvy, zkratky a slangové výrazy v AGoTu

upraveno 29. června 2009 v Ostatní

Komentáře

• upraveno 11. února 2009
    Dík za pěkný přehled a výklad. Docela mi pomohl se zorientovat. I když jsem již absolvoval několik her, konečně mám jasno ve většině pojmů. Pár jsem jich dokonce předtím špatně pochopil. Určitě bych tento přehled doporučil každému zájemci o proniknutí do světa AGOT. Dal bych také přímý link do hlavního menu.
  • upraveno 11. února 2009
    jsem rád že tento článek někomu pomohl, proto jsem ho také v první řadě dělal a chtěl bych také aby jste věděli že na vás nezapomenu a budu ho updatovat o další pojmy které jsem mohl opomenout

jinak link někam do hlavního menu bych uvítal, ale na to nemám bohužel práva, stejně tak doufám že struktura článku je dost přehledná, obsahuje totiž dost informací a lépe se mi to zde zatím nepodařilo zkompilovat
  • upraveno 12. února 2009
    Rozy, ty se snad nudíš, nebo co... Je to bezva, stáhl jsem si to k sobě, že se tím pročtu a je to vážně fajn. Můžeš to ještě editovat? Je tam pár chybiček a taky by to chtělo doplnit seznam zkratek CP (sám se v tom neoriieentuuju).
  • upraveno 12. února 2009
    už jsem to 2x editoval a chybky se vždy najdou, pokud budeš tak hodný a najdeš je a napíšeš to tak budu vděčný, já je nenašel ani po trojím čtení, ale to se nemůžu srovnávat s někým kdo překládá knihy že :)

Jinak zkratky CP nemám v úmyslu tam dávat, vím, že to může být matoucí, ale v podstatě se skoro nepoužívají, dal jsem tam jen 4 nejdůležitější názvy ze standartu, co se fakt používají a zde na stránkách vyskytují...a taky by se to strašně nafouklo, přesdstav si že už teď to máš 12 řádek navíc jen kvůli CP, to by se tam pak ztratily ty důležitější věci...
  • upraveno 13. února 2009
    Chválím. Opravdu podařené a přínosné pro nové hráče.
  • upraveno 15. února 2009
    Chtělo by to nahoru aktivní rejstřík. To by se to hledalo... Jde to tady vůbec?
    Ty CP jsem tam chtěl, páč jsem nevěděl, která bije, když Andre vyhlašoval legalitu a nechtělo se mi to hledat.
    Teoreticky by to stačilo dát do řádku za sebe a oddělit středníkama.
    Taky by možná prospělo hesla podtrhnout nebo ztučnit. Ale kdo jen nečte a hledá, nepotřebuje to.
  • upraveno 16. února 2009
    no chtělo by to možná něco takového, ale na těchle stránkách nevím jak bz to šlo přidat, zatím je to podle abecedy a tak to podle mě stačí...
  • upraveno 4. dubna 2009
    jak dlouho ti to trvalo udělat??
  • upraveno 4. dubna 2009
    No ani po pravdě nevím, jedno odpoledne sem nad to sedl a psal jsem co a jak mě napadlo, pak jsem si dal chvílu pauzu ale vždycky když mě něco napadlo tak jsem si to napsal do mobilu abych nezapomněl a pak to doplnil. Pak jsem jeden večer seřadil vše podle jména, to v excelu moc práce nedalo no a pak ale předělat to do tabulky co by zvládla HTML bylo horší. No a pak jsem to párkrát ještě upravoval a doplňoval a to je tak vše.

Jinak vítej na stránkách. Předpokládám že jsi Milan? :)
  • upraveno 5. dubna 2009
    vždy mám tohoto avarárka podle toho mě poznáš
  • BeoBeo
    upraveno 24. června 2010
    Supr slovníček pojmů. Rejtřík není třeba, já používám firefox, zde stačí zmáčknout Ctrl + F, hned je tu možnost snadno vyhledávat - hodí se i obecně při surfení :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.