3. CP - The Tower of the Hand

upraveno 12. srpna 2009 v Ostatní

Komentáře

• upraveno 17. července 2009
    Rozhodně povedený CP, především v množství unikátních charů, které přináší a také díky tématizování výborných a v LCG chybějících cancelů. Bravo.
  • upraveno 17. července 2009
  • upraveno 18. července 2009
    Ještě bych chtěl říci že krom jiného mě zaujaly Artworky k Jaimemu a Robertovi, avšak na druhou stranu Eddard mě zklamal a o Tywinovi jsem si nikdy nemyslel že vypadá jak seschlý Astaporec.

Jinak jako Stark musím říci že Eddard má sice pěknou abilitu, ale jaksi mi u něj chybí deadly :)
    Také Jon Arryn je super charakter, hlavně pokud máte slabou intriku a charaktery z ruky vám vyhážou ještě něž je stihnete zahrát.

Co se pak týká Iron Thronu, tak se mi to zdá jako trochu slabý odvaz na to že je to,ehm ehm, IRON THRONE.

The Hand's Judgement je pak vítaný cancel který vlastně canceluje mnohem víc mnohem hnusnějších eventů než Paper shield a proto 1 gold je naprosto oprávněný. Určitě tuhle kartu uvidíme hrát často.

Jinak City ploty mě zatím nijak zvlášť nezaujaly, stále čakám na nějáký 2-claim plot nebo něco jako 3/0/0 s textem "Raise your claim value by X, where X is the number of City plots in your used pile.!
  • upraveno 18. července 2009
    Jaime je na mě příliš zlatý :-/ Robert je z těch unique nakonec asi nejpřijatelnější. Ale Eddard se mi nelíbí a Tywin je fakt hrozný.
    Z těch ostatních se mi líbí "in the sunlight" a obě budovy - jak "tower of the hand", tak "shaes cottage". A vlastně docela i Aegons hill a rozhodně plot :-)

Nemusí mít každý Eddard deadly :-P
    Ano, Jon je dobrý - a přes svou silnou abilitu to s tím renownem zabolí ;-)

Ano, na Železný trůn je to nic moc, jenže poprvé jsem to četla ještě nějak jinak, ještě hůř ;-)

Tenhle City plot mi asi abilitou přijde nejslabší... ale zase má na LCG slušná čísla... nechejme se překvapit do budoucna :-)
  • upraveno 23. července 2009
    Teď mě jen tak napadlo, nevím jestli to je jen chybou překladu nebo jestli to tak je doopravdy, ale Eddard říká cancel effect, ne triggred effect. Takže klidně by mohl takhle cancelovat Valar. :-O
  • upraveno 23. července 2009
    Response: Cancel an effect that chooses Noble character as an only target. Draw a card afterwards. Limit once per phase.

Při Valaru nebude noble jediný target...
  • upraveno 24. července 2009
    ffg opravdu dělá vše pro hráče... ovšem, dalo se to čekat... nicméně - třikrát unikátní Shae's Cottage i Tower of the Hand, zatímco eventa jen jednou? To dává smysl... :-/
    I kdyby byla Hand's Judgement třikrát, většina lidí by si tento CP myslím koupila dvakrát a mnozí třikrát, takhle to budou muset udělat tak jako tak, ovšem jejich možnosti budou značně omezené :-/
    budeš mít na stole jen Noble cresty? Vím se Starkama je to malá pravděpodobnost, ale...
    tady myslím spíš Jericho odkazoval na to ze jsem přehlédl, AS ONLY TARGET, což by musel být na stole jen jediný noble
    v případě co popisuješ tě daleko lépe ochrání Power of Blood plot
  • upraveno 28. července 2009
    A to by musel být ještě ke všemu na celém stole jen a a pouze ten Eddard, protože i kdybys měl ty jen Eddarda, tak pokud by měl soupeř ve hře cokoliv, pak už není Ed tím "jediným cílem"... :-)
    Ffg dělá vše pro hráče (tedy rozuměj nedělá nic, či ještě spíše vše proti) už poměrně hodně dlouho... a když jsem pročítal reakce na Kings of the Sea na fórech, tak se obávám, že už mě vážně nic nepřesvědčí pokračovat.
    no byla by to velká škoda kdybys skončil, reakce na KotS byly ostré ale FFG si je zasloužila, zato reakce ředitele na celou situaci a přislíbení "nápravy" v dalším expansion Princes of Sun se zdá jako dobrý začátek spolupráce

obsahy CP jsou taky zajímavé, např Hands Judgement je v ToH jen jednou ale je to event který je hratelný v každém decku, zato unikátní lokace jako Iron Throne je tam 3x, i kdyby ji chtěl někdo hrát (pouze v Bara) tak by ji měl v balíku max 2x; takže když si budeme kupovat 3x CP kvůli eventu tak co pak budeme dělat s 9x Iron Throne, kdežto kdyby to bylo naopak tak si to stejně koupím 2-3x abych měl cancel ve víc balíkách a Iron Thrones se 2-3x opravdu může hodit, ale ne 9x
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.