Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
:-D
Je to "vtipnější" tím víc, že tyhle silácké řeči produkují povětšinou muži, přičemž chlapi při rýmičce často volají všechny svaté na pomoc, protože mají pocit, že umírají.
Já si furt říkám, že kdyby koronavirus byl chřipečka, tak nekolabuje v Itálii zdravotnictví a moje BFF, která je doktorka, by o něm neřekla, že "to fakt není prdel", takže ty silácký řeči nejsou na místě.
Ve všem se dá najít háček... :hand:
Ještě že stačí šála, všechny lékárny co míjím mají na dveřích ceduli "roušky vyprodány".
Ale teda přiznávám, že na kole jsem jela bez šátku, protože to bych se udusila nebo vybourala kvůli zamlženým brýlím.
Ale proč jsem se stavil, to svinstvo už mají Idris Elba a Olga Kurylenko. A to vládní opatření? Nejen v Praze bohužel značně nedostatečné. A to nemluvím o rouškách, v Lidlu nebo Albertu jejich zákaz aby nestrašili zákazníky, prosáklo to přes lidi na FB, prostě zmrdi. Vrhnout konečně do placu ty zatracené roušky a nařídit povinné nošení, zlepšit ochranu zdravotníků, pošťáků a prodavaček plus zavřít podniky, jejichž provoz není nezbytný. A opět to vše mělo být již před týdnem..
O co ti vlastně jde? Nebyla jsi ještě před pár (tý)dny z těch, kdo ukazovali prostředníček kritikům volného cestování v době epidemie?