Hodnocení 18. kola fan povídek - Ice & Fire
Hodnocení 18. kola fan povídek - Ice & Fire
Další kolo klání o nejpovedenější fan povídku. Hodnocení bude probíhat do 31. května 2020. Autor/ka vítězné povídky získá jednu z knih od George R.R. Martina z produkce nakladatelství ARGO. Můžete rozdat maximálně 20 bodů (samozřejmě je možno dát i … celý článek
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Hlasovací formulář bude doplněn později. Anotace budou. 2-3 autoři je sice nedoplnili, ale jejich povídky mají název, tak ho tam dám místo anotace.
... Ale pak se objevily i hodně dobré další konkurenční povídky, což mi udělalo škrt přes rozpočet :-D. Nakonec jsem dala po třech bodech osobním favoritům, po dvou těm povídkám, co se mi líbily, ale měla jsem tam nějakou výhradu, a ostatním po jednom. Alibisticky jsem nedokázala vybrat jednu nej, které bych dala nejvíc bodů, takže to rozhodne hodnocení ostatních B-).
Ještě někdo na tom pracuje? Nestyďte se... ;)
*aneb dlouho tu nebyla tak už si nepamatuje jak to chodí :-D*
Jedna Varysovina se jinak vyskytla v předešlém kole. ;)
No, těším se na další témata :-) Ještě mi prosím připomeňte, za jak dlouho od vyhlášení vítěze bývá další kolo?
To je na Nevadě.
=D
Snad příště...
Krásně interpretuje Martinův styl psaní, je zajímavá a předkládá pokračování příběhu tak, jak bych si asi i já sám přál. Snad v některých momentech je malinko urychlená (smrt Petyra), ale to je jen miniaturní vada na jinak perfektním dílku.