Jako obvykle, pokud autoři najdou ve svých povídkách nějaké nesrovnalosti, napište mi do pošty. Tady na fóru, ne na povídkový mail. Hlasovací formulář bude doplněn později. Anotace budou. 2-3 autoři je sice nedoplnili, ale jejich povídky mají název, tak ho tam dám místo anotace.
@Belatris Přiznám se, že jsem od počátku měla své tajné tipy, podle toho, kdo se v diskusi vyjadřoval, že něco spáchá. ... Ale pak se objevily i hodně dobré další konkurenční povídky, což mi udělalo škrt přes rozpočet :-D. Nakonec jsem dala po třech bodech osobním favoritům, po dvou těm povídkám, co se mi líbily, ale měla jsem tam nějakou výhradu, a ostatním po jednom. Alibisticky jsem nedokázala vybrat jednu nej, které bych dala nejvíc bodů, takže to rozhodne hodnocení ostatních B-).
Ale jo, už jsem body rozdala. Byly zde fakt povedené kousky, kde jsem těžce nesla, že těch bodu nebylo kdispozici víc a vubec, celkově příjemná nádilka.
Témata pro další kolo vybírá ten kdo to kolo vyhraje že ano? Mohla bych mít třeba přání, zda by bylo možné téma "Varysovi ptáčci" nebo něco na ten způsob? Nebo téma s Varysem? Pokud ne, tak nevadí...volná témata bývají vždycky v možnosti že ano? *aneb dlouho tu nebyla tak už si nepamatuje jak to chodí :-D*
Jo. Nebo jestli se k tomu vítěz nemá, tak je to na zvyšku osazenství a tom, co řekne Nevada. Volné téma nedílná součást inventáře. Jedna Varysovina se jinak vyskytla v předešlém kole. ;)
Vyhlášení nového kola obvykle 2-3 týdny podle toho, jak rychle vítěz vymyslí nová témata a jak mám čas (a někdy náladu) to připravit. Pak minimálně 3, ale teď už častěji až 4 měsíce na psaní. Zveřejnění se snažím udělat co nejdříve, obvykle max. do týdne po uzávěrce.
Takže zahodnoceno. Tohle bylo další dobré kolo, spousta různě dlouhých povídek a dokonce poezie, témata taky byla rozmanitá, míň Targaryenů, než jsem původně čekala. Takže kostky jsou vrženy, děj se co děj.
Povídka č. 2 je výborná, k dalším jsem se zatím nedostal, ale určitě si je přečtu.
Krásně interpretuje Martinův styl psaní, je zajímavá a předkládá pokračování příběhu tak, jak bych si asi i já sám přál. Snad v některých momentech je malinko urychlená (smrt Petyra), ale to je jen miniaturní vada na jinak perfektním dílku.
Komentáře
Hlasovací formulář bude doplněn později. Anotace budou. 2-3 autoři je sice nedoplnili, ale jejich povídky mají název, tak ho tam dám místo anotace.
... Ale pak se objevily i hodně dobré další konkurenční povídky, což mi udělalo škrt přes rozpočet :-D. Nakonec jsem dala po třech bodech osobním favoritům, po dvou těm povídkám, co se mi líbily, ale měla jsem tam nějakou výhradu, a ostatním po jednom. Alibisticky jsem nedokázala vybrat jednu nej, které bych dala nejvíc bodů, takže to rozhodne hodnocení ostatních B-).
Ještě někdo na tom pracuje? Nestyďte se... ;)
*aneb dlouho tu nebyla tak už si nepamatuje jak to chodí :-D*
Jedna Varysovina se jinak vyskytla v předešlém kole. ;)
To je na Nevadě.
Snad příště...
Krásně interpretuje Martinův styl psaní, je zajímavá a předkládá pokračování příběhu tak, jak bych si asi i já sám přál. Snad v některých momentech je malinko urychlená (smrt Petyra), ale to je jen miniaturní vada na jinak perfektním dílku.