26.6. Velký LCG turnaj (National - aktualizace)

upraveno 24. června 2010 v LCG

Komentáře

• upraveno 2. června 2010
    Vzhledem k turnajovým cenám není myslím cena vstupu problém. Budou ceny útěchy?
  • upraveno 2. června 2010
    Chce to hodně lidí, tak 16 a víc ideálka :)
    Více lidí rozmělní i případnou cenu za použití prostor. Zatím mi ale jeden člověk slíbil, že to bude snad zadarmo.
    Místa je jinak na Majáku dost a kavárnička bude taky otevřená, my ale budem nahoře ve třídě, sami v klídku.
    Tak si dělejte volno na víkend!
  • upraveno 3. června 2010
    na cenu útěchy bych se měl ptát já :-))
    Vzhledem k průměrné účasti, to aby jsme vzali s sebou rodiče, prarodiče a kdo má tak i své děti ;-)
    No tak já doufám že to půjde. Když v Brně půjdem v pěti a další města projeví lehce nadprůměrnou účast tak to je v poho...
    Tak snad se podaří, bylo by to fajn
  • upraveno 7. června 2010
    Na turnaj bych rád šel, ale ještě nevím jak mi to vyjde. Je to ale lákavý. :)
  • upraveno 16. června 2010
    Ahoj prďolové, na turnaj pojedu také a mám prázdnou káru z prahy, pro pět lidí tak se hlaste.
  • upraveno 17. června 2010
    tak z brna mám ještě potvrzeny Krok na 99% a Polty jen na 50%. Co vy ostatní víte ještě o někom kdo by jel a není napsanej...třeba z ostravy vás tam moc není.
  • upraveno 19. června 2010
    Z Prahy ještě jedou určitě dva hráči, kteří nejsou napsaní - Rendy a Filip :)
  • upraveno 20. června 2010
  • upraveno 21. června 2010
    Měl jsi připsat autem z prahy. Z ostravy pojedem jinudy ;-). Jak jsem si to čet poprvé tak si říkám že se mi to tak složité nezdálo. Bude se moct parkovat u areálu?
    Ano, přímo v areálu je parkoviště :)
  • upraveno 23. června 2010
    se dočkat :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.