Jelikož se poslední dobou množí dotazy ohledně toho jak to bude s turnajem v Brně, tak turnaj BUDE. Čekal jsem že to sem Andre napíše, ale projistotu a klid v duši to píšu já rovnou. Jediným zádrhlem je že v Planetě Her ještě nestihnout herní koutek dodělat (co jsem tam byl tak tam mají pěknej bordel a Hrabinho říkal, že možná to stihnout vyklidit, ale to je tak vše), takže jsem domluvil klasicky turnaj na Majáku. Budu vás čekat v 10:00 a prostoru bude dost. Budeme tam jak minule.
Tak jsem se taky přihlásil, snad to vyjde, jen koukám, že mnoho lidí již z herní obce neznám.. takže se na Vás budu těšit.. snad se mi podaří složit něco z té své skromné LCG sbírky :D
Bláťa: Ty brďo, Davide, tos mě velmi překvapil a je to překvapení nadmíru příjemné :)) Pojedeš z Prahy nebo z Třebíče? Pokud to první, nechceš jet s námi? :)
ta se prý ani neregistrovala když to polty nešlo, ale tak abys s tím počítal a měl scorekarty...když to vyjde tak nás bude tak 20...ale kopírka na majáku je tak no stress
Komentáře
Jediným zádrhlem je že v Planetě Her ještě nestihnout herní koutek dodělat (co jsem tam byl tak tam mají pěknej bordel a Hrabinho říkal, že možná to stihnout vyklidit, ale to je tak vše), takže jsem domluvil klasicky turnaj na Majáku.
Budu vás čekat v 10:00 a prostoru bude dost. Budeme tam jak minule.
Teším se na vás v sobotu 26.3.
Ty brďo, Davide, tos mě velmi překvapil a je to překvapení nadmíru příjemné :)) Pojedeš z Prahy nebo z Třebíče? Pokud to první, nechceš jet s námi? :)