AGOT hraní v Praze

upraveno 2. května 2013 v Deskové hry
Máte chuť a čas zahrát si deskovku AGOT v Praze? Dejte vědět, momentálně jsou ve hře zítřek či pozítří.

Zastřešující diskuze pro hraní deskových her v Praze.

CO: Hrajeme deskovku A game of Thrones, případně Battle of Westeros či jiné hry.

KDE: Klub deskových her Paluba, herna Outpost, čajovna Ruspina.

Pokud vám nevyhovuje Praha, zkuste projít další diskuze, hraje se i například v Brně či Ostravě.

KDY a KDO: Tak to právě řešíme v diskuzi, přidejte se! Rádi zaučíme i nové hráče.

!!! 5. 5. hrajeme. Přidáte se? Napište do diskuze. !!!
1111214161728

Komentáře

• upraveno 26. září 2011
    Tak tu středu 28.9. tedy uděláme jinak, tohle dohadování se tady je zmatek. http://www.doodle.com/9p7kirrzkc7kfxky , kdo by tedy hrál, tak se zapište (25:00 znamená ochotu jet hru, dokud nebude ráno nebo dokud se nedohraje :) ). Pokud budou alespoň 4 hráči, tak dohodneme místo, já mám základní AGoT + rozšíření ACoK.
  • upraveno 26. září 2011
    Pokud byste ve středu hráli a chyběli hráči, tak bych se možná přidal. Večer bych měl mít čas. Ale upozorňuju, že sem AGOT na živo nikdy nehrál, teď hraju poprvé online...
  • upraveno 26. září 2011
    Vyplň ten doodle nahoře, ať je přehled.
  • upraveno 27. září 2011
    Hmm, zatím se rozumně sejdeme max 3, což mi přijde málo, na zajímavou hru by to podle mě chtělo alespoň 4. Uvidíme, jestli Poison zruší zrušení :) , nebo jestli se najde ještě někdo jiný.
  • upraveno 27. září 2011
    Mohl bych vzít spolubydlícího, o mojí online hru se hodně zajímá ale nikdo to nehrál. Jinak eště přesně neví kdy by měl čas, mohl by až někdy večer, od 19 nebo 20hod...
  • upraveno 27. září 2011
    Ok, to by mohlo stačit. Akorát začínat tak pozdě by znamenalo, že na tom dost možná budeme až do půlnoci. Dával by to spolubydlící už od těch 19h (plus znát pravidla)? Jako místo bych navrhoval buď Ruspinu (čajovna u Václaváku, viz nahoře) nebo nekuřáckou část A-Plusu (restaurace na Florenci, http://www.lunchtime.cz/a-plus), pokud nebudou preference, tak zítra podle nálady vyberu. Ještě zkusím, jestli by nechtěl jeden kamarád. Prosím potvrďte, že tedy přijdete.
  • upraveno 27. září 2011
    večer se budete muset obejít beze mne, užijte si to...
  • upraveno 27. září 2011
    No on právě sám eště neví, má tady přítelkyni a neví kdy přesně jí zejtra vykýbluje :-D - doufam, že se nedostane na tyhle stránky :-D takže by bylo ideální aby sme byli alespoň 4 i bez něj.
    Jinak s hraním do/po půlnoci bych neměl problém.
  • upraveno 28. září 2011
    Aha. Hmm, tak v tom případě 4 jisté hráče nedáváme, takže tímto to ruším.
  • upraveno 7. října 2011
    Co robite v nedelu?
  • upraveno 7. října 2011
    spoustu věcí ;) ale umím si udělat volno :)
  • upraveno 7. října 2011
    Co děláme? Záleží od toho, jakou nabízíš alternativu :).
  • upraveno 7. října 2011
    Nájdu su ešte aspoň 3ja ľudia? :P
  • upraveno 7. října 2011
    bohužel, neděli nemůžu. Mohl bych příští týden pondělí či středu, případně čtvrtek. Co vy na to?
  • upraveno 8. října 2011
    Pokud si to dobře pamatuju, tak Zapper nemůže, Aqwarty má jistě nějaký tréning nebo lekce saxofonu...

takže se rovnou ptám, co příští víkend? 15., 16. ?
  • upraveno 8. října 2011
    Zapper v stredu môže, keďže je to lichý týždeň. 15 a 16 ešte neviem, podľa toho, či pôjdem hrať paintball. Ale ružovo to nevidím. Skôr ďalší víkend.
  • upraveno 8. října 2011
    Lichý týden by to měl být.

15-16 nemůžu, ale tu další sobotu bych snad mohl...
  • upraveno 8. října 2011
    Já už pak prakticky celý zbytek října nemůžu.
  • upraveno 8. října 2011
    To je slovo chlapa :-D

Ale tak aspoň ve 4 bychom se sejít mohli, ne? Ať už na Osadníky (minulý víkend jsem potrénoval a dokonce vyhrál :-) nebo třeba Bouři mečů...
  • upraveno 11. října 2011
    Takže ako to vyzerá s tou stredou? Teda kto môže zajtra? 5 ľudí sa nenazbiera? Začiatok približne o 16:00.
  • upraveno 11. října 2011
    Na Deskohrani se hrala hra o truny zatim kazdy den (od soboty) aspon jednou:) Tak treba by nebyl problem ani zitra nekoho ulovit.:)
  • upraveno 14. října 2011
    Na webu FFG releasnuli pravidla 2nd edition... pravidla 2. edice
    No prebehol som tie pravidla v rýchlosti a myslím si, že na tom zapracovali veľmi pekne. V skratke zmeny, ktoré som postrehol:

1) Zmeny v počtoch komponent(+1 knight, -1 siege engine, -all fortifications)
    2) Clony, ktoré zakrývajú pred ostatnými ordre
    3) Victory track, ktorý indikuje ako je ktorý rod blízko k víťazstvu
    4) Zmena podmienok víťazstva, potrebujete už 7 víťazných bodov pri hre 6tich hráčov
    5) Garrison tokeny pridané z rozšírenia ASoS
    6) Willdings cards pridané z rozšírenia ASoS
    7) Neutral forces tokeny, ktoré prekrývajú už o mnoho viac území v prípade, že je prítomných menej hráčov a domovské hrady nehrajúcich rodov sú nedobytné.
    8) V hre 5tich nehrá Martell, v 4roch -Tyrell, v 3ch -Greyjoy
    9) Tides of Battle cards, nový prvok, ktorý prináša riziko do boja. Modifikuje proces deklarácie víťaza, porazeného a strát. Tieto karty si ťahajú obaja hráči po odhalení kariet rodov. Následne je možné použiť Valarian blade, pokiaľ ho niekto zo zúčasnených vlastní, na zahodenie aktuálnej a potiahnutie novej karty. Následne sa vyhodnotia efekty. Z ukážky v pravidlách to vyzerá na modifikácie typu pridania sword/fortification ikonky, respektíve modifikácia sily armády. Je tu avšak pridaný aj nový efekt. Ikonka lebky, ktorá spôsobí nepriateľovi stratu bez ohľadu na to, kto je víťaz daného boja. A táto strata nemôže byť ochránená žiadnou fortification ikonkou.
    10) Greyjoy začína s jednou loďou v prístave.
    a ešte majiteľ havrana si môže vybrať či zmení rozkaz, alebo či si pozrie kartu divokých.
    Takže poslednou dobou to tu je ťažké zosúladiť na jednú vlnu, takže kto kedy môže, nech sa začiarkne: http://www.doodle.com/yaxe3k5furgre29h
    A potom vyberieme vhodný/-é termín/-y a doplní čas.
    tak jsem se doplnil, je to takovej předčasnej odhad, ale aspoň kdyžtak uvidím, kde si to vybloknout.
  • upraveno 15. října 2011
    Hmm, to je mi náhoda, já se tu první neděli vracím až večer a pak jsem zase pryč přesně v tom rozsahu toho pátku až další neděle :-/.
  • upraveno 22. října 2011
    Tak co doodle ted?:) Aktualizovano:)
  • upraveno 22. října 2011
    Tak zatiaľ sme 4 na piatok a keďže sa vtedy koná FanCity, tak by som to spojil a podľa možností doplnil o 1-2 hráčov na mieste.
  • upraveno 24. října 2011
    Videl jsem novou verzi AGOTu a dojmy jsou nasledujici:
    Bedna zustala zhruba stejna.
    Ma to hezci grafiku - celkove tomu dali takovy temnejsi nadech. Jak bedna, tak pravidla, tak karticky. Uz to neni tak malovene jako stara verze.
    Referecni karticky jsou lepsi - krom uvodniho rozestaveni je tam i prehled, co dela, ktery rozkaz.
    Ma to plastove figurky, ktere se aspon me fakt nelibi - ty stare drevene jsou hezci.

Nehral jsem to, takze nemuzu posoudit, jak se vydarili ty pravidlove zmeny, ani implementovani casti rozsireni. Kazdopadne to asi znamena, ze ty dalsi veci z puvodnich rozsireni jeste nejak prepracuju a vydaji znova a nebo uz je todle finalni verze...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.