AGOT hraní v Praze

upraveno 2. května 2013 v Deskové hry
Máte chuť a čas zahrát si deskovku AGOT v Praze? Dejte vědět, momentálně jsou ve hře zítřek či pozítří.

Zastřešující diskuze pro hraní deskových her v Praze.

CO: Hrajeme deskovku A game of Thrones, případně Battle of Westeros či jiné hry.

KDE: Klub deskových her Paluba, herna Outpost, čajovna Ruspina.

Pokud vám nevyhovuje Praha, zkuste projít další diskuze, hraje se i například v Brně či Ostravě.

KDY a KDO: Tak to právě řešíme v diskuzi, přidejte se! Rádi zaučíme i nové hráče.

!!! 5. 5. hrajeme. Přidáte se? Napište do diskuze. !!!
1141517192028

Komentáře

• upraveno 9. února 2012
    Ok, takze sobota nejak rozumne. Na sobotni vecer mam plany. Takze v 12 v Outpostu? Myslim, ze oteviraji ve 12h. Jinak mne napadaji jeste dve mista - Daruma na Karlaku a Dobra Trafika na ujezde.
  • upraveno 9. února 2012
    OK, sobota, pokud nás tedy bude dost.

OUtpost se v únoru, jak čtu, stěhuje, ale o víkendu by měl mít otevřeno. Ale pokud preferujete lokál s občerstvením, nebráním se.
  • upraveno 9. února 2012
    Honza, kamarad, rikal, ze prijde taky. Takze jsme urcite 4.
  • upraveno 9. února 2012
    Btw. ma Zapper druhou edici? Vecer mne cekaji tanecni. rano fitko a prace a velkou krabici v batohu bych si rad odpustil. Ale ja ji snad kvuli vam i vezmu:)
  • upraveno 9. února 2012
    No pokud máte někdo druhou edici, tak bych se přimlouval :-)
  • upraveno 9. února 2012
    Alek: No, protoze tuhle zpravu pisu na tvych strankach, tak ja ji vezmu:-)
  • upraveno 10. února 2012
    Nemám 2. edíciu, plánujem zakúpiť, ale zatiaľ som si na to nenašiel čas :)
    Já jsem teď týden pryč, takže v sobotu nemůžu.
    Tak je to skvele. Hraje skoro klasicka stafaz. Ja ,Zapper, Alek, Klara, Honza. A mozna se prida ten Francouzky matematik Poisson :) Jeste nenapsala. Takze je cas dat si misto. V nabidce jsou dve: Ujezd a Dobra Trafika, nebo Daruma na Karlaku.
    Beru sebou druhou edici a budu spolehat na zappera ,ktery si precetl pravidla:)
    A uz se tesim:) Long live Lannisters!
    Daruma zmenila oteviraci dobu. Takze se sejdeme na Ujezde v dobre trafice. Kdo by nevedel ,tak si muzeme dat sraz v oc andel ve vestibulu.
    Zapper si neprečítal pravidlá, ale jedným okom to prebehne za 10 minút :). Btw, je mi absolútne jedno, kde budeme hrať.
    Super, těším se. V kolik tedy? 12? 13?
    Přebehnutí okem za 10 minut asi nebude úplně dobře fungovat, některé změny jsou celkem nenápadné (zabití všech jednotek nekončí automaticky bitvu, rodové karty se vyhodnocují v pořadí trůnu a ne Fiefdoms, atd.). Doporučuju proletět http://boardgamegeek.com/thread/730585/a-game-of-thrones-2-0-review-4-players-and-differ a http://boardgamegeek.com/thread/752416/official-responses-from-ffg . Taky doporučuju počítat s tím, že Greyjoy má nechutně silné rodové karty (Balon je jako v 1. edici, ale má sílu 2, a nejen to), i když mě rodové karty v 2. edici přijdou tak nějak obecně přehnané :(. V neposlední řadě, jestli vás nebude hrát plný počet 6 hráčů, tak místo dávání neutrálních tokenů na území nehrajících rodů je lepší je rovnou zablokovat, jinak se Baratheon po nich projde s jedním dobývacím strojem a je po hře.
    Ok. Nikdo nema preference ohledne hodiny, tak dame 12:10 ve vestibulu v OC Andel. Pak sednem na Tram a pojedeme asi 4 stanice. Ale kdo netrefi do Trafiky, navrhju jet tam spolecne. Pokud nekdo vi, kde trafika je, tak muze ve 12:30 prijit rovnou do Dobry Trafiky na Ujezde.
    Diky Lubosi. Juknu na to (vic nez na 10min). Mas to koukam dobre zmaknuty. Tak doufam, ze se pristi tyden sejdeme i s tebou.
    Tak a mame na zitrek na 12:30 reservovany velky stul. Uz jsem tam AGOT hral a v klidu se tam vejdem.
    Nemôžeme to posunúť o hoďku? :P
    zapper: Muzeme, ale ja s nemalou pravdepodobnosti budu v 18h odchazet tancit:)
    zappere: stejne jdes rano jenom do fitka a jsi linej vstavat:)
    Tyrell ma tiež veľmi silné karty. Celkovo je fajn vyvážiť ich náhodou z tiding cards
    Aqwarty: Trafil si klinček po hlavičke :P, len dneska idem večer von a keď dôjdem o 4tej ráno, tak sa o 8mej neprinútim vstať do fitka :D
    Pokud nikomu nevadi Zapperem navrhovane posunuti na 13:30, tak se sejdeme v 13:30 rovnou v Dobre Trafice. Zastavka Helichova, tram 12 nebo 20 z Andela. Ja budu jiz uvnitr, protoze jsem reservoval stul driv, nez se Zapper rozmyslel ,v kolik bude vstavat:)
    aspon vysvetlim pravidla zacatecnikum:)
    Ty jseš na něj nějakej hodnej. Já bych řekla, že si chlapeček dost vymejšlí a jen ať pěkně přijde ve 12:30. :) Ale jestli to nikomu jinak nevadí, tak ať je po jeho, no.
    Tak já dorazim někdy mezi Aqwartym a Zapperem :-)
    Ok, najneskôr 13:30 som tam.
  • upraveno 11. února 2012
    To vstávaníe bolííííí...
    To vstávaníe bolííííí...
    Zappere: Mas mou plnou podporu:)
    Tak jak ste dneska hrali? Hráli ste v 5? Zajímá mě jak vyřešit hru v 5 aby to bylo co nejvíc vyvážený...
    Myslim si že hra je ve 4 nebo v 5 podle pravidel celkem nevyvážená, většinou si pravidla upravujem. Ve 4 uzavřeme jih (jako ve hře 3 hráčů). A dneska sme hráli v 5 a hráli sme bez Greyjoye (Seagard sme brali jako malý hrad bez korunky a sudu; Sunset Sea a Ironmans Bay bylo jedno moře) a myslim, že to docela šlo. Jen měl Lannister moc prostoru.
  • upraveno 12. února 2012
    Hrali sme v 5tich a juh bol uzavretý. Celkom zaujímavé zmeny v pravidlách, keďže toto bola moja prvá hra s novou edíciou, ale Greyjoy má podľa mňa nechutne silné karty rodu.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.