AGOT hraní v Praze

upraveno 2. května 2013 v Deskové hry
Máte chuť a čas zahrát si deskovku AGOT v Praze? Dejte vědět, momentálně jsou ve hře zítřek či pozítří.

Zastřešující diskuze pro hraní deskových her v Praze.

CO: Hrajeme deskovku A game of Thrones, případně Battle of Westeros či jiné hry.

KDE: Klub deskových her Paluba, herna Outpost, čajovna Ruspina.

Pokud vám nevyhovuje Praha, zkuste projít další diskuze, hraje se i například v Brně či Ostravě.

KDY a KDO: Tak to právě řešíme v diskuzi, přidejte se! Rádi zaučíme i nové hráče.

!!! 5. 5. hrajeme. Přidáte se? Napište do diskuze. !!!
1151618202128

Komentáře

• upraveno 12. února 2012
    Souhlasim, ale nezpomínal bych na Tyrella, ten má podle mě karty minimálně srovatelný, možná ještě silnější...
  • upraveno 6. dubna 2012
    Na afterparty po kinomaratonu jsem byl vyzván k tomu uspořádat zase nějaké hraní. Tak co třeba některá z následujících sobot? 14. či 21? Případně navrhněte vhodný termín. Poud jich bude víc, udělal bych Doodle.
  • upraveno 6. dubna 2012
    14. môžem, 21. je ešte ďaleko..
  • upraveno 7. dubna 2012
    Já myslím, že Doodlem by se rovnou mělo začít, jinak se tu zase budou pořád házet termíny a jakákoliv domluva bude trvat věčnost. Já obě soboty zatím asi můžu.

• upraveno 7. dubna 2012
    Kdyz se dohodneme a dame si termin max 3-3,5h, tak jsem pro libovolnou sobotu.
  • upraveno 7. dubna 2012
    No myslím si, že pokiaľ sa nazbierajú kvalitní hráči, tak partia bude určite trvať dlhšie ako 3 hodiny.
  • upraveno 7. dubna 2012
    tak tak, sobotu nahazuju právě proto, že je potřeba prostor cca 4-6 hodin.
  • upraveno 9. dubna 2012
    tak jsem napsal pár lidem, kteří projevili zájem, i těm kteří neprojevili, ale často s námi hrají. Uvidíme co oni na to, já začínám preferovat 21.
  • upraveno 10. dubna 2012
    Takže se ozvali Andre a Chroust - oba můžou 14. Když připočtu Zappera a sebe, to jsme tedy 4. Kdo další? Aqwarty urveš se na případně delší dobu? Lubosi, pořád můžeš?
  • upraveno 11. dubna 2012
    Vypadá to, že ano.
    AGOT DIEM! Urvu :-)
    Beru druhou edici? Nebo uz si zapper poridil svou, aby mohl rozlevat caj po svych kartach?:-)
    Zapper zostal znechutený po hre novej edície, radšej by zahral starú. Teda zobral by som ja tú svoju. Aqwarty, aspoň mi budeš môcť oplatiť láskavosť a pokrstiť teraz ty moje karty :)
    Zapper: To jsi po tej novej edici opravdu taky znechuteny? Zajimave. Nebranim se.
    No dosť, veci, čo sa mi páčia, sú len kozmetické úpravy ako rozšírené právomoci havrana, či redukcia počtu baranidiel. Z nových generálov a z pridanej vlastnosti korunke s hviezdičkou mi je blééé..
  • upraveno 12. dubna 2012
    Takze jak tedy, kdy, kde?
    Verze hry je mi jedno.

Takže tedy sobota. Místo čajovna? V Krakovský či Dobrá trafika? Aqwarty poraď.

Čas - můžu do 20 hod. Takže bych viděl start někdy mezi 13-14. Jiné návrhy?
    OK. 13-14 je pro mne ok. Ale v tom pripade jsme odkazani na DobrouTrafiku. Zavolam jim tam.
    Zdravím všechny, vím, že jsem vlezl do jiného topicu ale přesto (v tom topicu o hraní LCG se už rok nic nedělo tak proto píšu sem). Je tu mezi vámi někdo kdo hraje Hru o trůny jako LCG nikoliv jako deskovku a chtěl by si někdy zahrát (resp. ukázat mi pořádnou hru) ideální by bylo kdybychom se sešli ve 4 nebo 6 (i se mnou) abychom obsadili všechny rody a tituly (moje preference jsou Starkové). Počet hráčů ale neni to podmínka spíše jen důvod pro ponoření se do velkoleposti bojů a intrik. díky za odepsání nebo reakci.
    Ja to občas fanúšikovsky hrám cez net
    Ke kartám jsou tu přímo diskuze, viz http://icefire.cz/forum/karetni-hry
  • upraveno 13. dubna 2012
    V sobotu muzeme vzit nejake karty. Mas pravdu, ze na stranky LCG ted moc aktualizaci nebylo, je to dano tim, ze probiha diskuze ohledne regionalu, ktery musi byt oficialne potvrzen FFG a musi byt hrano v domluvenem prostoru, a proto az vse bude, tak bude oficialni update. Myslim, ze uz je vse doreseno,ale radeji te odkazu na diskuzni forum www.fnx.cz, kde se zaregistruj a najdi mistnost Game of Thrones CCG. Nenech se oklamat tou zkratkou, diskuze byl vytvorena jeste za stareho formatu a nazev uz tomu tak zustal. Takze vse smeruj tam a nebo napis soukr zprávu "Andre", ktery je NW pro Ceskou Republiku a muzes si s nim i dohodnout nejake osobni setkani pokud by te to opravdu lakalo a chtel si se do komunity zapojit. Jinak pokud ses prazak, tak mi se schazime kazde utery ci ctvrtek v cajovne Ruspina v Krakovske ulici u Vaclavaku nekdy okolo 7 hodiny. Takze tam nas skoro vzdy alespon jednoho nadsence najdes.
    No a abychom to vrátili k deskovce. Aqwarty povedla se Dobrá trafika?
    Na jmeno Mateju je tam reservovan stul. Takze sraz je ve 13h tam:)
    aleku, ja se drzim hesla: nemozne ihned, zazraky do tri dnu:)
    A kde? Korunni nebo Ujezd? Ja nevim kam chodite )))
    Ujezd.
    Skvělý, díky. Tak se tedy se Zappem ještě dohodněte, kdo vezme hru, at máme aspoň jednu :-) Těším se tedy zítra... lehce po 13 bych tam měl být.
    Zaper se hlasil. Tak ja tahat nebudu, anzto me pak cekaji tanecni a nechci s tim mavat po parkete.
  • upraveno 19. dubna 2012
    Ahoj, nasiel som tento odkaz na Zatrolenych hrach, som vasnivy hrac deskoviek (doma hlavne Dominion, Osadnici, Le Havre, inak Magic) rad by som sa pridal k Vasej najblizsej hre AGOT ked nebudete plny a budete este niekoho potrebovat do poctu. Samozrejme som tiez z Prahy :). AGOT som nikdy nehral iba si cital pravidla (od kupy ma odradza prave doporuceny pocet hracov - malokedy sa zideme tolki). Tak pripadne dajte vediet kedy a kde by ste mali 1 volne miesto pre novacika ;)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.