AGOT hraní v Praze
Máte chuť a čas zahrát si deskovku AGOT v Praze? Dejte vědět, momentálně jsou ve hře zítřek či pozítří.
Zastřešující diskuze pro hraní deskových her v Praze.
CO: Hrajeme deskovku A game of Thrones, případně Battle of Westeros či jiné hry.
KDE: Klub deskových her Paluba, herna Outpost, čajovna Ruspina.
Pokud vám nevyhovuje Praha, zkuste projít další diskuze, hraje se i například v Brně či Ostravě.
KDY a KDO: Tak to právě řešíme v diskuzi, přidejte se! Rádi zaučíme i nové hráče.
!!! 5. 5. hrajeme. Přidáte se? Napište do diskuze. !!!
Zastřešující diskuze pro hraní deskových her v Praze.
CO: Hrajeme deskovku A game of Thrones, případně Battle of Westeros či jiné hry.
KDE: Klub deskových her Paluba, herna Outpost, čajovna Ruspina.
Pokud vám nevyhovuje Praha, zkuste projít další diskuze, hraje se i například v Brně či Ostravě.
KDY a KDO: Tak to právě řešíme v diskuzi, přidejte se! Rádi zaučíme i nové hráče.
!!! 5. 5. hrajeme. Přidáte se? Napište do diskuze. !!!
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Hmm a jestli by bylo ještě víc zájemců jako sveva a Vlcacka, tak bychom mohli zvážit výukovou hru. Nové duše se budou vždycky hodit ( a bez Zappera by ta hra stejně nebyla výzva >:) ).
Jinak ty základní pravidla už v podstatě umím, jde mi právě spíš o to, naučit se u toho strategicky a diplomaticky přemýšlet... Pokud se mi bude hodit termín, tak na "vyučovací hodinu" dorazím.
dort, čokoláda... kdo by odolal? :-)
Zatiaľ prihlásení hráči: Alek, Luboš, Vlcacka, sveva, Zapper, pričom pokiaľ by sa našli ešte 2ja nováčikovia, tak by som kľudne nehral, ale len radil začinajúcim hráčom.
Jo to máš pravdu,ale řekl jsem to jasně.. Spojovat se - určitě... Ale hned po prvním kole? Sorry..ale to mi přijde vcelku divné, navíc od lidí co to mají natrénováno jak na olympiádu.
Chalid: 30.-5. sa bude hrať, teda akurát sme vo fáze výberu dátumu, určite sleduj topic pre bližšie informácie.
Takže nás je 7? Chalid, Sveva, Vlcacka, Luboš, Aqwarty, Alek + Zapper. Dátum? Nejaké preferencie na dátumy medzi 30.7. až 5.8.? Cez víken či cez pracovný deň?
A já budu klidně stejně jako Zapper a přenechám hrání, pokud se ještě někdo přihlásí, takže je pořád volno.
- dni: utorok, streda, štvrtok, sobota, nedeľa
+ dni: pondelok, piatok
- hráči: vlcacka
6.-12.
- dni: piatok sobota, nedeľa
+ dni: pondelok, utorok, streda, štvrtok
Tí, čo sa nevyjadrili, nech sa vyjadria a ešte mrknite na ten týždeň od 6.-12.
Na 30.-5. to vychádza na pondelok alebo piatok, ja by som asi radšej hral stolovku v pondelok ako v piatok, ale kľudne ohnem okelno a prispôsobím sa :D