AGOT hraní v Praze

upraveno 2. května 2013 v Deskové hry
Máte chuť a čas zahrát si deskovku AGOT v Praze? Dejte vědět, momentálně jsou ve hře zítřek či pozítří.

Zastřešující diskuze pro hraní deskových her v Praze.

CO: Hrajeme deskovku A game of Thrones, případně Battle of Westeros či jiné hry.

KDE: Klub deskových her Paluba, herna Outpost, čajovna Ruspina.

Pokud vám nevyhovuje Praha, zkuste projít další diskuze, hraje se i například v Brně či Ostravě.

KDY a KDO: Tak to právě řešíme v diskuzi, přidejte se! Rádi zaučíme i nové hráče.

!!! 5. 5. hrajeme. Přidáte se? Napište do diskuze. !!!
1181921232428

Komentáře

• upraveno 18. července 2012
    Taky bych se ráda někdy osmělila, přiznám se že tento typ deskových her jsem v životě nehrála a vždycky mne fascinovalo to zaujetí osob u stolečku. :-) Akorát jsem závislá na směnách v práci, naštěstí je víme hodně dopředu, jen při odpolední bývám až do sedmi v práci.
    Já příští středu až neděli jsem pryč, ale jinak tak nějak předběžně můžu. A pod dojmem z minula jsem se rozhodl si doplnit 1. edici na komplet, takže až dorazí SOS, tak Zapper nám bude chybět jen na to vyhrávání :).

Hmm a jestli by bylo ještě víc zájemců jako sveva a Vlcacka, tak bychom mohli zvážit výukovou hru. Nové duše se budou vždycky hodit ( a bez Zappera by ta hra stejně nebyla výzva >:) ).
    Taky mě napadla nějaká výuková hra. Takže pokud má někdo další zájem, ozvěte se. (Asi to vyhlásím nějak výrazněji i na homepage.)
    Kolik berete na hodinu? Nebo aspoň vymyslím případně nějakou naturálii. :-) Akorát přespříští týden nejsem v Praze.
    Zdarec )), tak jsem zpet z tabora, kde jse stihnul odehrat asi 4 hry AGOTU. 2 hry nepocitam, to jsem hral s detma,ale ostatni dve, jsem hral se zkusenejsimi hraci a ejlhe... povedlo se mi vyhrat s Grejema (maj opravdu husty karty ) a Lannisterama (strategie - skadlit na mori Greje porad dokola a odebirat mu karticky a pak sup do vnitrozemi)...ale proc? Protoze me hra bavila, pac se nikdo s nikym trapne nespojoval )), tak si to taky pamatujte ))). A abych predesel kritice )) - spojovat ok,ale ne hned po prvnim kole..to mi prijde navysost trapny )))
    Chroust napsal(a):

...ale proc? Protoze me hra bavila, pac se nikdo s nikym trapne nespojoval )), tak si to taky pamatujte ))). A abych predesel kritice )) - spojovat ok,ale ne hned po prvnim kole..to mi prijde navysost trapny )))

Nepředejdeš. Už když jsi mě nechal vyhrát tím, že jsi schválně prohrál, tak jsem si všiml, že ti nějak uniká základní myšlenka hry. Diplomacie je důležitým prvkem AGoTu a občas dokáže víc než sebelepší taktika. Trapný je zahodit celou hru jen kvůli tomu, že ty to nechápeš.
    Vlcacko, co to tady slibuješ? :-) Já můžu jako naturálii nabídnout maximálně s láskou upečený koláč/dort. :-)

Jinak ty základní pravidla už v podstatě umím, jde mi právě spíš o to, naučit se u toho strategicky a diplomaticky přemýšlet... Pokud se mi bude hodit termín, tak na "vyučovací hodinu" dorazím.
    budúcu nedeľu idem do prahy, na otočku do imax bozrieť temného rytiera. obávam sa však, že agot by som nezvládol, ale veľmi rád by som dal niekedy opáčko....
    sveva napsal(a):

Vlcacko, co to tady slibuješ? :-) Já můžu jako naturálii nabídnout maximálně s láskou upečený koláč/dort. :-)

Až mne uvidíš tak pochopíš že ve vší slušnosti. :-) Myslela jsem nějakou čokoládu např. :-)
    Nepředejdeš. Už když jsi mě nechal vyhrát tím, že jsi schválně prohrál, tak jsem si všiml, že ti nějak uniká základní myšlenka hry. Diplomacie je důležitým prvkem AGoTu a občas dokáže víc než sebelepší taktika. Trapný je zahodit celou hru jen kvůli tomu, že ty to nechápeš.
    Tak to holt každý pojímá jinak, netřeba se o to přít.
    budúcu nedeľu idem do prahy, na otočku do imax bozrieť temného rytiera. obávam sa však, že agot by som nezvládol, ale veľmi rád by som dal niekedy opáčko....
    Kvůli rytířovi do prahy? Pane jo :-) Opáčko kdykoli, dej vědět, až budeš mít cestu a víc času, něco uspořádáme.

dort, čokoláda... kdo by odolal? :-)
    Jenom prosím nahlašte jestli nejste na něco alergický, abychom si své Obi-Wany nezabily hned zkraje...
    Teda budúci týždeň môže len málo ľudí, takže by som to videl na týždeň od 30.-5., teraz by to chcelo vybrať vhodný deň, hláste preferencie. Čo sa týka vysvetľovania pravidiel, tak tie pre istotu prejdem celé. Už mám v tom celkom slušnú prax :D.

Zatiaľ prihlásení hráči: Alek, Luboš, Vlcacka, sveva, Zapper, pričom pokiaľ by sa našli ešte 2ja nováčikovia, tak by som kľudne nehral, ale len radil začinajúcim hráčom.
    já myslel, že ty tu nebudeš... musím líp číst :-)
    Ja se hlasim. Budu rad, kdyz mi to Zapper poradne vysvetli:-)
  • upraveno 19. července 2012
    Lubos napsal(a):

Chroust napsal(a):

...ale proc? Protoze me hra bavila, pac se nikdo s nikym trapne nespojoval )), tak si to taky pamatujte ))). A abych predesel kritice )) - spojovat ok,ale ne hned po prvnim kole..to mi prijde navysost trapny )))

Jo to máš pravdu,ale řekl jsem to jasně.. Spojovat se - určitě... Ale hned po prvním kole? Sorry..ale to mi přijde vcelku divné, navíc od lidí co to mají natrénováno jak na olympiádu.
    Ahoj všichni, rád bych si s vámi deskovku AGOT zahrál. Již delší dobu po ní pošilhávám... Ještě jsem ji nehrál, jsem tedy nováček. Vyhovuje mi Praha - kdekoliv, čas si udělám. Budu rád když mi dáte vědět. Díky, s pozdravem CH.
    Zapper napsal(a):

Teda budúci týždeň môže len málo ľudí, takže by som to videl na týždeň od 30.-5., teraz by to chcelo vybrať vhodný deň, hláste preferencie. Čo sa týka vysvetľovania pravidiel, tak tie pre istotu prejdem celé. Už mám v tom celkom slušnú prax :D.
    Zatiaľ prihlásení hráči: Alek, Luboš, Vlcacka, sveva, Zapper, pričom pokiaľ by sa našli ešte 2ja nováčikovia, tak by som kľudne nehral, ale len radil začinajúcim hráčom.

Tento týden jsem v Lounech. :-(
    Chroust: Súčasťou prvého kola je planning phase, takže dafuq tu melieš?

Chalid: 30.-5. sa bude hrať, teda akurát sme vo fáze výberu dátumu, určite sleduj topic pre bližšie informácie.

Takže nás je 7? Chalid, Sveva, Vlcacka, Luboš, Aqwarty, Alek + Zapper. Dátum? Nejaké preferencie na dátumy medzi 30.7. až 5.8.? Cez víken či cez pracovný deň?
    Je mi to jedno.
    Já zatím můžu celý týden, jen bych raději, kdyby to nebylo úterý nebo čtvrtek, ale asi bych to nějak zařídil i tak.

A já budu klidně stejně jako Zapper a přenechám hrání, pokud se ještě někdo přihlásí, takže je pořád volno.
    Hm, napsala jsem to ještě debilnějš než jsem chtěla. Ten týden co si přejete jsem v Lounech. :-(
    V týdnu od 30. můžu v podstatě kdykoliv, ale preferuju jinej den než středu nebo neděli. Ten další můžu taky, kromě víkendu (pátek-neděle).
    V týdnu 30.-5. bych preferoval všední den, ale zvládnu i víkend. Případně můžu i ten další týden kromě víkendu.
    30.-5.
    - dni: utorok, streda, štvrtok, sobota, nedeľa
    + dni: pondelok, piatok
    - hráči: vlcacka
    6.-12.
    - dni: piatok sobota, nedeľa
    + dni: pondelok, utorok, streda, štvrtok

Tí, čo sa nevyjadrili, nech sa vyjadria a ešte mrknite na ten týždeň od 6.-12.
    Na 30.-5. to vychádza na pondelok alebo piatok, ja by som asi radšej hral stolovku v pondelok ako v piatok, ale kľudne ohnem okelno a prispôsobím sa :D
    Zapper napsal(a):

Chroust: Súčasťou prvého kola je planning phase, takže dafuq tu melieš?

Chalid: 30.-5. sa bude hrať, teda akurát sme vo fáze výberu dátumu, určite sleduj topic pre bližšie informácie.

Takže nás je 7? Chalid, Sveva, Vlcacka, Luboš, Aqwarty, Alek + Zapper. Dátum? Nejaké preferencie na dátumy medzi 30.7. až 5.8.? Cez víken či cez pracovný deň?

Dyt ja nic proboha nerikam )))..ja jen rikam..ze hrac takoveho formatu to pro zacatek parby nema zapotrebi..hotovo...
    Brala bych týden šest až dvanáct a navíc stopro vím že budu mít ranní směnu a tudíž se už od čtyř až pěti můžu někam dokutálet. :-)
    Myslím, že pondělí je lepší než pátek. Navrhuji hrát 30.7. v pondělí, bohužel bez Vlcacky (odpust mi :). S Vlcackou můžeme zahrát o týden později, tj. 6.-12.8., některý ze dnů po-čt, zatím můžu všechny dny.
    Tak výukovou hru udělejme tehdy, kdy můžete opravdu všichni... to bude lepší, když budete začínat na stejno.
    Jj, souhlasím s Alekem. Já bych tam navíc nerada byla jediná holka. :-)
    Vy jste úžasní. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.