AGOT hraní v Praze

upraveno 2. května 2013 v Deskové hry
Máte chuť a čas zahrát si deskovku AGOT v Praze? Dejte vědět, momentálně jsou ve hře zítřek či pozítří.

Zastřešující diskuze pro hraní deskových her v Praze.

CO: Hrajeme deskovku A game of Thrones, případně Battle of Westeros či jiné hry.

KDE: Klub deskových her Paluba, herna Outpost, čajovna Ruspina.

Pokud vám nevyhovuje Praha, zkuste projít další diskuze, hraje se i například v Brně či Ostravě.

KDY a KDO: Tak to právě řešíme v diskuzi, přidejte se! Rádi zaučíme i nové hráče.

!!! 5. 5. hrajeme. Přidáte se? Napište do diskuze. !!!
1161719212228

Komentáře

• upraveno 19. dubna 2012
    Ahoj, určitě zas něco bude. Hod sem nějaký kontakt, zkusím si při příštím plánování vzpomenout ;-)
  • upraveno 19. dubna 2012
    Čo tak na budúci týždeň v sobotu?
  • upraveno 20. dubna 2012
    to jsem bohužel celý víkend pryč :-(
  • upraveno 1. května 2012
    Kdy bude nejblíž nějaká hra?
  • upraveno 1. května 2012
    No u mňa to vyzerá blede, končí mi semester + všetky skúšky chcem stihnúť do konca mája, takže so mnou najskôr počítajte v júni.
  • upraveno 18. června 2012
    zkouskove za nami, statnice jak by smet, takze je cas na nejaky spas,ne?
    taky mě to o víkendu napadlo. Tenhle týden ještě nemůžu, ale příští už bych mohl. Co třeba sobota 30.? Případně bych mohl výjimečně i v neděli, tedy 1.7. Kdyžtak jenom vyjádřete zájem a při větším zájmu bychom udělali doodle.
    Mne je to jedno (dátum), dohodnite sa hlavne vy, ale skôr ako o 14:00 nemôžem :P. Skoro ráno nevstávam..
  • upraveno 19. června 2012
    Zapper rano nevstava, takze jeste uspesne slavi sve zkousky:D
    Jinak, mne tyhle prvni dva vikendy vubec nevyjdou. Myslel jsem na tyden uprostred.
    Je FFko příští víkend...
    Arianus napsal(a):

Je FFko příští víkend...

Jestli někdo z vás kdo pojede na FF bere deskovku/karetku, tak se k vám rád přidám. Budu většinu času trávit v herně. Sice spíš jako prodejce a propagátor her, ale tak nějakej čas si vždycky najdu. ;-)
    Aqwarty: Tento semester neslavím skúšky, dal som 38 kreditov a to som sa učil na všetky skúšky dohromady menej ako 24 hodín. Takže som ani nepocítil, že nejaké skúškové bolo.. :]
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 19. června 2012
    Zapper napsal(a):

Aqwarty: Tento semester neslavím skúšky, dal som 38 kreditov a to som sa učil na všetky skúšky dohromady menej ako 24 hodín. Takže som ani nepocítil, že nejaké skúškové bolo.. :]

Ty si koleduješ :D
    Krisa: Nekoleduje, je na FITu ;-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 20. června 2012
    FIT - fakulta informačních technologií (hádám)?
  • upraveno 20. června 2012
    Tak jest, nejmladší přírůstek pražské techniky, bohužel na zbytku ČVUT to s náročností vypadá obdobně.. Ne že bych to měl studentům za zlé, člověk tomu vždycky dává jen to, co musí.
    No ono ja som prípad sám o sebe, neporovnával by som zrovna mňa s inými a s celkovou náročnosťou školy :P. Aqwarty vie :D. Sú predmety, ktoré ovládam a nemusím sa ich učiť ako tento semester a predmety, u ktorých neviem ani utnúť ako to bolo minulý semester, kde som skončil skúškové 3 dni pred koncom na pokraji zrútenia.

Aqwarty: Mám nové un-fucking-beleviable stories zo skúškového :), porozprávam pri AGoT-e. Asi najvtipnejšia bola skúška na VŠE.., potvrdilo sa mi len to, čo sa o tej škole rozpráva.
    Asi najvtipnejšia bola skúška na VŠE.., potvrdilo sa mi len to, čo sa o tej škole rozpráva.
    Přestaň tu podkopávat hodnotu mého vzdělání! :-) Jsme prostě in, až budeme zcela moderní, nebudou zkoušky vůbec žádné.
    No potom ste moderní až až.., keďže tú skúšku by som ani skúškou nenazval :). Skôr to bol taký priateľský rozhovor..
    Tak to má být! Problém je, že někteří jsou moderní dost a jiní jsou starý konzervy, o čemž vypovídá skoro 30 % vyhazovů od státnic...
    Aleku, u nás je to přesně opačně, na státnicích máme přes 90% úspěšnost, ale od prvního ročníku se k nim dostane necelá polovina studentů.
    To je přece strašně neekonomické! Vždyt musíte mít málo studentů, nevytaháte ze státu za ně platby,... Konečně chápu to „ekonomická“ v názvu :-)
    Však oni si to vynahrazují jinde, neboj. :)
  • upraveno 21. června 2012
    To hraní, pánové, TO HRANÍ!! Takže ... kdy? :D
    Kľudne aj zajtra :)
    Kdy? No já mohu příští týden, včetně víkendu. Týden potom (ten se svátky) jsem pryč a pak už zase vcelku kdykoli :-) Zítra ani pozítří nemůžu.
    Ako som písal, mne je to v skutku jedno :)
  • upraveno 22. června 2012
    Ok, tak za čtrnáct dní!
  • upraveno 5. července 2012
    Takze, navrhuju nasledujici data> sobota, nedele, pristi tyden kdykoli, ale preferuju po, st, pa. Pokud bude hrat ten nejvetsi z nas, tak by nam mohl rict, jak pozmenit pravidla k druhe edici, aby byla vyvazenejsi (navrhuju hrat s rodovyma kartama prvni edice). Hrat muzeme at uz prvni, nebo druhou edici.
  • upraveno 5. července 2012
    Ja môžem zobrať môj starý dobrý vyšúhaný agot :), termín.. no tak okrem pondelka na budúci týždeň snáď hocikedy, ale potrebujem to aspoň 2 dni dopredu vedieť. A ešte v nejaký deň na budúci týždeň nebudem môcť, ale to ešte neviem v ktorý :P (pohovor do práce)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.