AGoT hraní online

upraveno 11. října 2011 v Deskové hry
2456710

Komentáře

• upraveno 27. září 2011
    každopádne prihováram sa za neradenie.
  • upraveno 27. září 2011
    Myslím, že pro diváky nehraje roli kdo za koho hraje. Spíše který z rodů si jak vede. Ten Lannister mě taky zaujal. Ale hrál jsem to jen párkrát, takže ještě nevím, jaký potenciál ta hra má.
  • upraveno 27. září 2011
    to byl joke ;-)
  • upraveno 29. září 2011
    sú tu ľudia, ktorí by chceli hrať online hru? musím povedať, že ma to baví a pokojne by som hral paralelne ešte jednu. ideálne s ľuďmi, ktorí stíhajú byť na maily viackrát za deň.

zapper, alek, aqw... vyzývam vás na odvetu! :)
  • upraveno 29. září 2011
    sarven: Ďakujem za výzvu, ale musím ju odmietnúť. Poslednou dobou ma AGOT BG prestal baviť.. Navyše uprednostňujem face-to-face komunikáciu.
  • upraveno 29. září 2011
    Třeba jenom nevíš, o co přicházíš. Není zase tak moc divu, že tě přestává bavit něco, co ti evidentně jde dost dobře a točíš to pořád stejně dokolečka. Stačilo by ti to trochu změnit, AGoT online by tvoje silné stránky oslabil a kdo ví, možná by tě nuda přešla :).
  • upraveno 29. září 2011
    presne, myslím že online diplomacia tomu dáva ďalší level. nikto nevie s kým má kto akú dohodu. a vlastne ani nevieš ako charakterne to daní hráči chcú hrať kedže ich nepoznáš.
  • upraveno 29. září 2011
    Mne sa to po nete v každom prípade páči... keďže som to nikdy na stole nehral, tak si teraz neviem predstaviť ako tam prebieha komunikácia. Keď sa chcem s niekým súkromne pobaviť tak proste odídeme od stola alebo ako sa to rieši?
  • upraveno 29. září 2011
    Když já jsem s tím online hraním takovej nespolehlivej :-) Ale jo, asi by to šlo... A co naživo, neukážeš se tu zase někdy, sarvene? Že bych naplánoval nějaké herní odpoledne, HBO by to jistě rádo zasponzorovalo :-)
  • upraveno 29. září 2011
    Sarven: No teď ještě bych další hru nezačínal, ale pokud by se nová hra začínala, chvíli před/po skončení naší aktuální hry, tak semnou můžeš určitě počítat ;-)
  • upraveno 30. září 2011
    neviem kedy prídem do prahy, obávam sa že tento roka nie. takže by som si rád zahral dovtedy s vami.
    nevýhodou diplomacie face2face je že všetci buďpriamo počujú dohodu, alebo minimálne vedia, že tí dvaja niečo riešia.
  • upraveno 30. září 2011
    2 martin: jasne!
  • upraveno 30. září 2011
    sarven: No posledne, čo sme hrali, tak sa to updatelo a odchádzalo sa od stola.., teda prisediaci maximálne vedeli, že dané osoby si vymenili havrany :p
  • upraveno 5. října 2011
    Brej všem,
    to jak zde hrajete se mi zdá jako moc dobrý nápad. Mam rád deskové hry kde hraje roli diplomacie a to že jste krytý mailem je přímo super. Rád bych si takto zahrál, a proto poníženě prosím, pokud budete začínat novou hru, myslete na mou maličkost a přizvěte mě. Tedy pokud nejste uzavřená společnost ":)".
    Díky za odpověď, Jochy

Winter is coming
  • upraveno 5. října 2011
    no veď poďme na to.
    ja a martin.rizek sme sa vyjadrili. mylsim ze lubos by si tiez zahral (patri mu velka vdaka za moderovanie tejto hry), ja mam este jedneho cloveka co urcite do toho ide. s tebou sme piati.
    alek ako šiesty?
  • upraveno 5. října 2011
    Na tu hru, kterou hrajeme teď, se ještě hlásil a nevešel minimálně Malfin (a možná ještě někdo další tady v diskuzi).
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 5. října 2011
    Já bych klidně mohl být šestý. Ale kdo bude moderátor?
  • upraveno 5. října 2011
    Ja som myslel, že si pôvodná 6-tka plánuje dať odvetu :D
    Ináč ja by som rád pokračoval
  • upraveno 5. října 2011
    No asi byste mě zlomili, ale pokud bude dost nadšených zájemců, tak nebudu zabírat místo...
  • upraveno 6. října 2011
    Pokud na to bude dost lidí, aby by spíš dávalo smysl dát hru pro ty, kteří umí, a ty, kteří víceméně začínají (kterou klidně budu znova moderovat). Přece jenom ta současná hra má některé ne úplně drobné excesy a nejsem si moc jistý, že třeba Lannistera teď až tak moc baví dostávat to všechno na zlatém podnosu a ještě s třešinkou nahoře. Takže místa k zabírání by mělo být víc než dost.

• upraveno 6. října 2011
    Rozdelme to pokojne.ja si rad zahram obidve ak bude miesto, resp. Bude chybat niekto
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 6. října 2011
    Já bych řekl, že se to vyvíjí skoro stejně jako v knihách.
    Železní muži dobývají sever. Starkové jsou v prdeli. Stannis se stěhuje ke Zdi. Mace Tyrell sedí na prdeli a přemýšlí s kým oženit Margaery. Doran je blázen. A tomu všemu šéfuje trpaslík. :D
  • upraveno 6. října 2011
  • upraveno 6. října 2011
  • upraveno 6. října 2011
    Počítejte se mnou na jakémkoliv levlu. K horším, k lepším kamkoliv. Dejte vědět a jsem schopný hrát téměř z hodiny na hodinu. Stačí napsat na mail canis.jh@seznam.cz.

Jochy
  • upraveno 6. října 2011
  • upraveno 6. října 2011
    Alek: Neviem, či mi to prirovnanie má lichotiť, alebo pohoršovať.
  • upraveno 6. října 2011
    Ale je to bystrý ďábel! :-)
  • upraveno 7. října 2011
    Ts, ze trpaslik :) preferujem obr z lannisteru
  • upraveno 8. října 2011
    zdravim :) ak planujete hrat dve hry, teda jednu pre zacinajucich a este mate miesto tak by som sa rad pridal
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.