AGOT online pokročilí

upraveno 13. října 2011 v Deskové hry
Organizace a diskuze k AGOT hraní online, skupina pokročilých. Zájemci, kteří nemají s hrou žádné či malé zkušenosti a chtějí spíš zkoušet a učit se, doporučuji spíše http://icefire.cz/agot-hrani-online
«1

Komentáře

• upraveno 13. října 2011
    Takže tady to je pro ty profíky ;-)

Kdo si troufáte na tuhle, hlašte se v Sign up :-) Nebo už jsi to Lubosi určil? Je tam pár lidí, u kterých nevím.
    Už je nás na hru pět, takže už je volné jen jedno místo. Pokud mi někdo, kdo AGoT umí, pošle v nějaké rozumné době na sebe mail, tak ho ještě přidáme, jinak se hraje v pěti (definice rozumné doby je zcela v benevolenci nálady a okolností).
    to je i s tím sarvenovo kamarádem? pošli pls ty jména.
  • upraveno 14. října 2011
    hej, hrá aj kamarát. volá sa "brucho", lubos ma na neho mail.
  • upraveno 16. října 2011
    tak se nám to už snad rozjíždí. Pro zájemce z řad spoluhráčů jsem samozřejmě dostupný na GMailu a chatu a jsem přístupný všem férovým dohodám, v rámci kterých zhynou ti prašiví Tyrellové :-D
  • hráme s kamarátmi online v 4 kusoch a v piatom kole nastali Vichry zimy. Sme v podstate bez tokenov (dohromady 10) a udreli 4x po sebe divoki (boli na hodnote 10, vsetky tri westeros karty mali znak mamutov a ta posledna este bol wilding attack) - to som este nezazil. skutocny reset hry :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Bílé peklo, ale i v takových podmínkách se přece musí dát hrát ne?
  • nemáte jedno volné místo pro hráče online?
  • žeby sme si zase zahrali online agot? mal by niekto chuť na porciu diplomacie cez maily?
  • Taky jsem o tom začal uvažovat. Do PMky mi psal jeden zájemce, tady taky někdo byl. Tak kdo další?
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Mohl bych :-)
  • hej, aj mne písal @Raili. celkom rád by som si skúsil Dorana, za neho som nikdy nehral...
  • Já jsem teď dostal nabídku na hraní, kterou asi neodmítnu, takže se nepřidám, ale čistě hypoteticky bych vám to mohl moderovat, kdyby mě někdo chtěl zkusit ukecat.
  • To by bolo super, lubos! Skoda, ze si nezahras aj, to by bolo cenne (pripadne) vitazstvo :)
  • Ale ne, nejlepší je samozřejmě Zapper. A nechce hrát po mailu, aby náhodou nepřišel na to, že to tak nemusí být >:). Kdyby jeho někdo ukecal, tak to bych si asi i nechal říct ...
  • no online je menej matematika a viac nepredvídavá diplomacia, to každému nesedí. ja som so zapperom hral raz kedysi dávno, to bola taká skúšobná hra. tiež by som rád videl tu jeho stratégiu.... @zapper? :)
  • Ďakujem za pozvanie a lichotivé slová, ale aktuálne nemám čas na hranie AGoT-u online. Pracujem na plný úväzok, píšem diplomku a ešte študujem druhú školu. V tejto konštalácii okolností na to fakt nemám čas. Po diplomke a štátniciach môžem porozmýšľať nad 1dnou partiou, aj to nesľubujem, ale teraz určite nie.
  • @Zapper ...a den ma 48 hodin :)
    Klobuk dole.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Zapper Tohle taky nechápu - a o to víc to obdivuju.
    Já píšu jednu blbou diplomku, řeším výzkum a praxi a už se z toho hroutím :D
  • @zapper tak sa drž! naložil si si slušne. mne stačí ten plný úväzok a potreba čítať, pozerať šport a filmy a už neviem kde mi hlava stojí :)

btw vzhľadom na čas mi príde online flexibilnejší ako offline hra. stačí si násjť každý deň pár minút na pozretie mailov a napísanie ťahu. práve násť si 5 hodín súvislého času zároveň z 5 inými ľuďmi je celkom drsné pre mňa.
  • myslím, že ešte niekto v nejakom topiku spomínal, že hráva..., dokonca v bratislave...
  • Koníčky se nepočítají. =D
  • No, povím vám to s moderováním asi takhle: Nejsem si úplně jistý, že budu stíhat, a když nebudu hrát, tak nebude úplně ta priorita. Takže zkusit to můžu, ale možná to někdy v průběhu dopadne tak, že to po mě někdo bude muset přebrat (ať už proto, že budu chtít já nebo vy).

Pokud to je v pohodě, tak mi každý pošlete zprávu s mailem, který chcete použít ke hře, a dohodněte se na hře, tj. minimálně:
    - jak rozdělit rody
    - co přesně se hraje (1. vs 2. edice, jaké rodové karty, Tides of Battle karty, úpravy pravidel,...)
  • ja som za. navrhujem hrať 2.edíciu, rodové karty 2 edície. ToB bez 3 a 2.
    ak sú všetci za, tak ja za martelov a ostatní žrebovanie?
    mail posielam.
  • jestli máte ještě místo tak se nadšeně hlásím do hry :)
    nehráváte náhodou i online module AGoT na vassal-ovi?
  • taky posílam mail Lubošovi

sem taky pro 2.edici s kartama z 2.edice a úpravu pravidel bych rád, aby se ToB hrály všechny, ale nepočítala by se u nich hodnota (resp. všechny by měly hodnotu 0), ale platily by ty obrázky (meč, hradba, lebka)

co se týče rodu, tak sem hrál sice naživo už 5x ale z toho 4x za Lannistery, takže bych se jim protentokrát rád vyhnul. pokud bych si moh vybrat, tak bych rád zkusil Baratheony :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.