Poznámky k webu

upraveno 24. března 2011 v Webové záležitosti
Diskuze pro technické záležitosti kolem webu. Zahrnuje:

• informace o nových funkcích

• rady v případě potíží

• hlášení bugů

• příjem přání

• toleruji i lichotky :-)

13468919

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 18. září 2011
    Mozilla/ Firefox 3.6.22 a všechno v pořádku (naštěstí, klepu na dřevo) na třech různých počítačích, které všechny mají Windows XP.
  • upraveno 18. září 2011
    no ja mám v práci aj doma FF, a nepostrehol som nikdy žiadny problém.
  • upraveno 18. září 2011
    Montezuma3: Firefox 6.0.2 - neboli poslední vydaný...
    upraveno 18. září 2011
    Nemůžou to být nějaké doplňky? Kdysi mi prohlížeč (a po čase i počítač) na chvíli zamrzal kvůli online slovníku. Po odinstalování už se to neopakovalo.
  • upraveno 18. září 2011
    Opera doplňky nevede (alespoň v mém podání), takže nemyslím.
  • upraveno 18. září 2011
    Nevada: Tak vzhledem k tomu, že mi jiné než tyto stránky neblbnou, tak celkem pochybuju že je chyba u mě, každopádně jsem pro jistotu doplňky aktualizoval, tak uvidíme...
    Update: ne, nepomohlo...
  • upraveno 18. září 2011
    Jsem rád, že mi o tom píšete, ale z mý strany je to fakt téměř neřešitelný. Když to prostě není nijak vázaný na OS, prohlížeč apod. Trochu zoufalá situace... jediná možnost je, že se najde někdo, kdo má tento problém a rozumí trochu analytickým nástrojům prohlížečů (firebug, inspector apod.) - jedině tam by se asi dalo zjistit, který soubor je největší, který trvá načíst nejdéle apod.
  • upraveno 28. září 2011
    Chcem sa opýtať, nešlo by spraviť niečo s citáciami? Akože by sa dalo cez citáciu prekliknúť na konkrétny príspevok, alebo aspoň by pri nej bolo meno citovaného? Pretože takto je to celkom neprehľadné, ak niekto cituje príspevok z predchádzajúcej stránky a pod.
  • upraveno 29. září 2011
    Výhledově se na to podívám, mám to dokonce už v nějakém task listu :-)
  • upraveno 29. října 2011
    Během dneška proběhne zase malá údržba webu, takže bude (snad) kratší výpadek. Ale můžete se těšit na dvě menší vylepšení, o který jste si psali ;-)
    Alek napsal(a):

Během dneška proběhne zase malá údržba webu, takže bude (snad) kratší výpadek. Ale můžete se těšit na dvě menší vylepšení, o který jste si psali ;-)

Takže web je zpět. Opraveno pár chybek, aktualizován lehce obsah o nové oficální fotky z natáčení a nějaký ten teaser na druhou řadu, plus pěkný trailer celé první série.

K novým funkcím, jak vidíte už tady, používám citaci. Je to takový jednoduchý způsob, jde takto citovat jen jeden příspěvek, a to pomocí tlačítka pod příspěvkem.

Další novinkou je zobrazování stránkovače i nad komentáři. A to je asi vše, další funkce zas někdy příště :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 29. října 2011
    Alek napsal(a):

Alek napsal(a):

Takže web je zpět. Opraveno pár chybek, aktualizován lehce obsah o nové oficální fotky z natáčení a nějaký ten teaser na druhou řadu, plus pěkný trailer celé první série.

K novým funkcím, jak vidíte už tady, používám citaci. Je to takový jednoduchý způsob, jde takto citovat jen jeden příspěvek, a to pomocí tlačítka pod příspěvkem.
    Tak já tu novinku důkladně otestuji :-)

Test #1

Strašák napsal(a):

jedna

Bubák napsal(a):

dva

Démon napsal(a):

tři

Zrůdička napsal(a):

My jsme bratři. Co takhle několika násobná citace?

Funguje to?
    třetí vrstva citace.
    Snad se to sem vejde
    Jo, vejde :D
    pche, tyhle hračičky známe :-D
    upraveno 29. října 2011
    Alek napsal(a):

Další novinkou je zobrazování stránkovače i nad komentáři. A to je asi vše, další funkce zas někdy příště :-)

Díky a díky!
    Nevada napsal(a):

Díky a díky!

skúška rozhlasu a pochvala
    kde je ten teaser 2. rady a trailer na prvni?
    upraveno 29. října 2011
    mám jen jedno slovo: Supér:-))
    v případě dalších dotazů se prosím obracejte na Nevadu, mou tiskovou mluvčí ;-)
    upraveno 29. října 2011
    Já nic, ono samo :)
  • upraveno 30. října 2011
    Nevada: Dekuji:-)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 8. listopadu 2011
    Co to je za mentála???
  • upraveno 8. listopadu 2011
    Tomu se, milý Everette, prosím pěkně řekne spambot. :)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    A takových tu bylo již povícero.
    To je fiktivní osoba, kterou můžeš poslat do prdele, nadávat mu do č****ů a tak různě si na něm vyklepat zlost a jemu to vůbec nebude vadit :-)
    Montezuma3 napsal(a):

To je fiktivní osoba, kterou můžeš poslat do prdele, nadávat mu do č****ů a tak různě si na něm vyklepat zlost a jemu to vůbec nebude vadit :-)

máš dar, musím říct.:-) I přes fakt, že jsem celé odpoledne prozvracela, jsem se teď usmála;-)
    to je docela makr, náhodou, protože prošel přes poměrně spolehlivou ochranu - prostě taková ta nejprůbojnější spermie, dalo by se říct :-D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    A už víme, co z toho bude?
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    JJ teď mi taky došlo že je to BOT
    upraveno 24. listopadu 2011
    Poslední dobou se mi stává, že když vlezu do diskuze kde mám několik nepřečtených nových příspěvků, tak je nemám označené žlutou barvou. Stává se mi to ale jen občas. Jsem jediný komu se to děje?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.