Poznámky k webu

upraveno 24. března 2011 v Webové záležitosti
Diskuze pro technické záležitosti kolem webu. Zahrnuje:

• informace o nových funkcích

• rady v případě potíží

• hlášení bugů

• příjem přání

• toleruji i lichotky :-)

1356719

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 26. června 2011
    Možná je to tím, že jsem ještě rozespalá, ale změnu nevidím a ta zkratka mi taky nefunguje. Prohlížeč Mozilla Firefox 3.6.18.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 26. června 2011
    spíše by bylo lepší přehodit "citaci" a "nadpis".
    upraveno 26. června 2011
    Beru zpět tu klávesou zkratku. Funguje. Jen je to jiná kombinace než Alek napsal a já si toho všimla až teď :o))
  • upraveno 26. června 2011
    No zkratka bude možná trochu jiná na WIn než na Macu. Ale mezi citací a spoilerem teď je oddělovník. Můžu to klidně přehodit ještě jinak, nebo citaci udělat slovem Citace. Řekněte si...
    upraveno 26. června 2011
    Já bych uvítala, kdyby to vůbec nebylo vedle sebe. Třeba jak navrhuje Montezuma - přehodit citaci s nadpisem.
    upraveno 26. června 2011
    Ještě bych měla jeden návrh. Jestli by navigace pro listování v diskuzích nemohla být i nad diskuzí, nejen pod ní.
  • upraveno 26. června 2011
    joo, to mam někde v todo listu
    upraveno 28. června 2011
    Díky za prohození těch tlačítek :)
  • upraveno 24. července 2011
    Alek: Nekdo ti prolomil Captcha:-)
  • upraveno 24. července 2011
    Vypadá to spíš na chybné nastavení u mě, páč všechny spamy se chytly sekce hraní, zdá se mi. No uvidíme...
  • upraveno 31. července 2011
    Sorry za ten velký výpadek, update se nezdařil a vše jsem vrátil zpět. Omlouvám se osobě, která mezitím poslala jeden příspěvek, ten zahučel. Víc toho snad nezapadlo.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 31. července 2011
    :-( škoda, jsem se těšil na nějaké nové vychytávky.
    Na štastie používam Operu, takže mi ten príspevok nezahučal úplne :).
    No zahučel osobě s nickel na G, která psala nějaké shrnutí k Tanci, že prý to je spíše zklamání...

Nové vychytávky se any mod nechystaly, spíš jen údržba, update apod. Ale jo, jedna dvě novinky tam byly. No tak třeba v týdnu...
  • upraveno 1. srpna 2011
    Nejde citanie spoilerov cez iphone;(
  • upraveno 1. srpna 2011
    jo tohle eviduju, ale mě to na ipadu funguje, tak se na to mrknu až provedu ten update, co měl být včera.
  • upraveno 9. srpna 2011
    Zítra bude web pravděpodobně v poměrně nestabilním režimu. Bude docházet k migraci na nový hosting. Ale ve výsledku byste neměli změny vůbec poznat, tak nebojte a držte palce :-)
  • upraveno 10. srpna 2011
    Tak že už bysme fachali? Vypadá to, že jdou obě varianty icefire.cz i www.icefire.cz. Problémy kdyžtak hlaště...
  • upraveno 15. srpna 2011
    Takže na homepage přibylo info ke spoilerům, které jsem průběžně zdůrazňoval v diskuzích, ale některým to mohlo uniknout, kór u takhle otevřeného webu.

Pokud vás to někoho otravuje, můžete si celý tento blok (po přečtení a akceptování :-) odstranit ve vašem nastavení (http://icefire.cz/user/ -> Upravit -> Přizpůsobit bloky).
  • upraveno 30. srpna 2011
    Problém s obrázky na IE.
    Když někdo vloží obrázek, jde vidět jenom tečka (na kterou se dá kliknout ve stylu pixelhunting). Když je těch obrázků víc, celý topic se výrazně zpomalí. Uvidíme, Aleku, jestli s tím umíš něco podniknout. :-)
    Ben Nevis: Ten samý problém mám bohužel taky...
    I já. Mně dokonce občas zamrzne celé okno.
    Mne zase zamrzne celý web (asi na 20 sekúnd) vždy, keď naň idem prvýkrát po zapnutí počítača (po uspaní a zobudení sa to nestáva).
    Všechny ty problémy se týkají exploreru, jo?

Mrknu na to, až se dostanu k IE...
    Mne to robí na Mozille.
    Sethi: A áno, zastaví to celá komp, nielen web.
    Hm, ja mám Firefox a Win7 a všetko bez problémov...
    jojo taky se mi ten web sekne (na ntb s firefoxem a win7 64bit) na stolním to ale nedělá (firefox, win7 32bit)
    Lidi, neděste mě. S timhle vůbec nevim, co udělat. Já to neprogramoval...
    Mne zase zamrzne celý web (asi na 20 sekúnd) vždy, keď naň idem prvýkrát po zapnutí počítača (po uspaní a zobudení sa to nestáva).
    Tohle potvrdím i pro Operu na Win7 64bit. V podstatě mi to na chvíli zastaví celý počítač.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.