Poznámky k webu

upraveno 24. března 2011 v Webové záležitosti
Diskuze pro technické záležitosti kolem webu. Zahrnuje:

• informace o nových funkcích

• rady v případě potíží

• hlášení bugů

• příjem přání

• toleruji i lichotky :-)

2456719

Komentáře

• upraveno 22. května 2011
    preto sa mi viac pozdáva akýsi osobný status vo vzťahu k prečítanemu. ale reálny dopad na diskusiu to nemá žiadny, pretože ťažko udržiavať antispoiler keď diskutuje x ľudí.
    myslím, že súčasné nastavenie je ok. (všetko otvorené, len diskusie k dielom seriálu chránené). možno pre anglický tanec vznikne niečo podobné.

fakt je ten, že "trvalý odkaz" nevyužívam a niečo by som si tam vedel predstaviť. napr. citát, alebo sigul čitateľa....
  • upraveno 22. května 2011
    ja bych uvital, kdybych si mohl "nesledovat" nejake topic

ruzne agot hrani me vubec nezajima :/
  • upraveno 24. května 2011
    Dám u neodeslaného přízpěvku náhled
    Najdu chybu --> edituji původní text
    Dám znovu náhled a
    *byl odmazán můj hlas v hlasování
    *přízpěvek zmizne a po znovunapsání se neuloží
    hmm, hezkej bug. že bych zrušil Náhledy? :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 24. května 2011
    Opovaž se!
    No myslím to tlačíto vedle Uložit. Náhled příspěvku je přece pořád i v té liště formátovacích tlačítek (to poslední) - předpokládám, že to bráníš...?
    upraveno 24. května 2011
    Hm, já používám právě to vedle Uložit. Toho v liště jsem si ani nevšimla. *lehce se stydí*
    Ale na trest se ho naučím používat!
  • upraveno 8. června 2011
    Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jestli by nebylo možné nějak udělat RSS odběr pro jednotlivá vlákna. Netuším, jak to funguje, ale kdyby to šlo, bylo by moc fajn. ;-)
    Hmm, jako přímo pro konkrétní diskuze? Uměl bych to pro kategorie diskuzí (čili že seriálové diskuze by měly svoje RSS apod.). Jinak vím, že u RSS diskuzí mám dluh - na druhou stranu nevím, nakolik je potom poptávka. Seš vlastně první, kdo se ozval... :-)
    Myslím, že pro kategorie by to úplně stačilo, jenom aby člověk věděl, že někdo něco napsal. :) Ono je to mnohem pohodlnější, když ti to přijde rovnou do Thunderbirdu nebo něčeho, než pořád refreshovat stránku. ;)
  • upraveno 14. června 2011
    Tak jsem snad opravil to spoiler tlačítko. A taky jsem ho trochu vylepšil.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 14. června 2011
    Jé, to to krásně bliká.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 14. června 2011
    To je hezká vychytávka, ale pro mne bylo lepší to označování
    upraveno 14. června 2011
    Mně se to líbí, palec nahoru a poděkování.
  • upraveno 14. června 2011
    No možá to ještě není konečný - ještě musím ošetřit zobrazování na mobilu a iPadu... Tohle byl spíš efekt mimo, hlavní bylo, aby to fungovalo i v IE.
  • upraveno 15. června 2011
    Aleku, díky za IE.
    dneska přijdu do práce a vidím černá políčka. :-)
    (v práci bych blbě vysvětlovala, že potřebuji nastavit jiný prohlížeč kvůli spoilerům na jistém nepracovním webu :-))
  • upraveno 15. června 2011
    ešte to rozchodiť na iphone. tam vidím čierné políčka, ale neviem ich prečítať :(
  • upraveno 19. června 2011
    sarven: Taky mě to trápilo na iPadu - takže náprava je venku. Je to teda na kliknutí...
  • upraveno 19. června 2011
    Super!
  • upraveno 25. června 2011
    Nefunguje tag del, teda preškrtnutie textu.
    Prehliadač: Opera 11.11
    chyba v nastavení pro uživatele, byl povolenej jen strike, ne del. snad tedy opraveno, dík.
    Docela mne pobavila cenzura na "prasárny" :-)) Jako by jich sága nebyla plná :-D
    Tak teď nevim, o čem je řeč...
    Alek - omlouvám se, jen jsem si prošla všechny komentáře a to mne tam zaujalo :-)
    Tím nenamítám nic proti tomu automatickému vyhledavači. Společně s oblibou seriálu tu poroste i osazenstvo, takže nějaká prevence úrovně je na místě :-)
    aha, no já jsem s automatickým vyhledávačem naprosto spokojenej. Primárně je kvůli spamu a ten od doby nasazení prakticky zmizel. Ale cenzura nehrozí, max. vynucená CAPTCHA.
    No ještě se jako správce zapotíš :-) Davy náctiletých fanynek...:-))
    Taky využívám popularity seriálu (který nesleduji) k tomu, abych si o obsahu popovídala s čtenáři :-) Teď už číhám na ten pátý a hned si sjedu wiki na mrtvolky :-) nechceš někoho popostrčit, aby ji začal překládat do češtiny ? (zatím se tam objevuje franina a ruština :-) )
    Náctleté fanynky odradila naše vybraná společnost a spoilery ;-)

Tak to nevím koho, už x-krát jsem zkoušel někoho zlákat na nějakou tvůrčí činnost na webu a moc to nedopadlo. Krom sumářů. Ale pokud má někdo chuť, zajímavých matrošů k překladu je hafo...
    Nebudu dělat, že jsem si nevšimla výzvy. Ochota mi nechybí (což je důvod, proč jsem vytížená leckde). Osobně jsem právě chtěla navrhnout něco jako, že bych klidně příležitostně a nárazově pár takových hesel ve wiki přeložila - to by nebylo nijak limitováno - vyberu nepřeložené a dodám ve volné chvíli...
    upraveno 25. června 2011
    Mohla bych poprosit o přesun editačního tlačítka "spoiler" kousek pryč od druhého z nejpoužívanějších "citace"? Už několikrát se mi povedlo, že jsem v zápalu diskuze citovaný text omylem začernila (díky bohům za možnost editovat vlastní příspěvek) :o))
  • upraveno 26. června 2011
    Tak co takhle, stačí? Případně by měla na citaci fungovat zkratka ctrl+alt+q

K překladům později...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.