Průběh natáčení

upraveno 9. února 2011 v Seriál Hra o trůny

Aktualizace měsíc do konce natáčení

Termíny a lokace

Šéfové HBO pro Variety řekli, že premiéra má být v druhé čtvrtině roku 2011, tedy v období od 1. dubna. Duben později potvrdil i GRRM. Natáčení první sezony končí 18. prosince. Produkce má 3 jednotky, dvě v Belfastu a jednu na Maltě. Filmování na Maltě již skončilo.

Pokud bude odsouhlasena druhá...

Číst celý článek zde
15678911»

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 16. listopadu 2011
    Fajn, už to posuzujeme podle jednoho těžce nekvalitního rámečku. U u u. Kdo tu něco kvákal o tom, že jí všichni nenávidíme? Nejsem moc rád, když někdo mluví za mě. BTW který zrcadlo říká, že je Dany nejkrásnější? To si mám pocit myslej ti, kteří ji neviděli :))
  • upraveno 17. listopadu 2011
    Nejkrásnější má být Cersei ;)
    Tady je mimochodem Jeyne zhruba tak, jak jsem si jí při čtení představila, včetně věku. Ty slzy si odmyslete... zatím.

http://browse.deviantart.com/?qh=&section=&q=jeyne+westerling#/d3gj2q1
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 17. listopadu 2011
    Daenerys je v knize popsána jako velmi krásná. Ostatně fyzická krása je další z rodových rysů Targaryenů.
    Tak Cersei (knižní) je fyzicky velmi přitažlivá, ale Dany taky bude patřit mezi velmi atraktivní ženy (pokud vám nevadí indigové oči a velmi světlé vlasy), už proto, že si ji vybral khal Drogo a ten by se jistě nespokojil s nějakou tuctovkou. Pokud však někdo výrazně preferuje tmavé to ženy, těžko u něj prototyp arijské rasy může zabodovat.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Krásu jí neupírám. Ale nejkrásnější, to už je odvážné tvrzení. Arwen má bejt taky nejkrásnější a Liv Tyler to určitě neni :)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    V The Lotr je nejlepší Galadriel.....
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Tak mně třeba Liv Tyler krásná připadá...
    Mne najkrajšia prišla Miranda Otto ;)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Jo tak, já netvrdím, že Liv Tyler je z LOTR nejkrásnější, ale že mi přijde krásná. Nejkrásnější je samozřejmě Faramir (David Wenham) :)
    Chmur napsal(a):

Kousačovi to nejbližší s dírou...

Rorge?
    V LOTROVI není podle mě krásná ani jediná žena. Tedy v té filmové verzi. Jinak snad ani nelze jakoukoliv postavu, osobu atd. označit za nejkrásnější. Vše je otázka vkusu. To je i v Písni. Jaimemu se nejvíc líbí Cersei, Malíčkovi Sansa, Kousačovi to nejbližší s dírou...
    Vlastně Rorgemu, Kousačovi se líbí všechno, do čeho může kousat a projevujte to bolest...
    Tak jsem to úplně nemyslela, ale asi máš pravdu =)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    Sethi: všichni víme "jak" si to myslela :)
    Sethi: Pochopil jsem, ale zároveň si říkal, že mezi Rorgem a Kousačem byla spíš láska platonická, bratrská než tělesná...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.