zdá sa, že budem mať veľa otázok, možno aj niekto iný, tak zakladám nové fórum, aby som nespamoval PC gaming. a ono to aj súvisí s ASOIF, keďže som práve v strašnej snehovej búrke priešiel do Winterfelu, ehm do Ledohradu :)
Ja som omylom jednu ubalil pravačkou tomu chlapikovi co som mu hladal meč. Priamo na ulici z toho bola bitka a stráže ma chceli zatknúť. Celkom ma prekvapilo, že som z toho vyšiel odvolaním sa na zemanstvo a známosť s jarlom.
Inak je nejake odporúčané poradie questov? Mám pocit že su na moju postavu nejaké priťažké príšery. Najmä magické.
Sarven: Já hraju na easy a měla jsem problém jenom s jedním kouzelníkem, co se vždycky roztrojil a pořád někam teleportoval. Je v rámci questu, kde se hledají 3 kousky náhrdelníku. Obtížnost se dá prý měnit i během boje. Ze začátku jsem se vyhýbala obrům a mamutům. Jinak bych začínala kolem oblasti, kde nás hra na začátku vykopne a brala questy tam.
Everett Young: Myslíš nějaké oficiální módy? Já zkouším pouze mód, který umožňuje pracovat s 4GB RAM.
myslím když si v konstrukčním setu postavím svůj domeček nebo naházím na mapu hromadu náhodnejch zvířátek aby v lesích a hájích Skyrimu nebylo tak prázdno.
jj mě to ale pokurvilo krapet češtinu i po jejím opětovném nahození mám místo zbraně napsano v invu zbran nekde je neznamy znak misto čárky atd. no jinak 35 lvl assassin dohrano, nebavilo me to uz za nej byl moc overpower zabijet na ranu ze zalohy zacne za cas nudit :) ted asi nord se obouručákem nebo battle mage :)
ďalšie kolo otázok: 1.kedy a kde si budem môcť urobiť brnenie z dračích šupín. zabil som zatiaľ 4, kováčstvo mám na 50. ale ani v Samote ani vo Winteri mi neponúka takú možnosť. 2. sú nejaké pravidlá aké veci môžem čím očarovať? chcel som si vytvoriť kompletné kováčske oblečenie a očarovať veci kováčskym spellom, ale nechce mi to dať na kovové topánky napr. keď som očarovával magickou regeneráciou, tak to šlo takmer na všetko. 3. aké zvieratá predstavujú veľké duše? zatiaľ som nalovil iba malé a drobné duše a tie veľa očarovania nedajú :(
1. kovářství na 50ti je málo. Musíš mít o hodně víc. 3. zvířata ne, ty ti dají jen malé a drobné duše. Na velké a obří potřebuješ pravděpodobně duše inteligentních tvorů (lidé atd.).
Duše humanoidů (lidé atd.) se dají uzavřít pouze do černých kamenů. Jinak záleží na velikosti zvířete. Takže vlci, kolčaváci ti dají drobné a malé duše a větší tvorové jako medvědi nebo mamuti ti dají velké nebo obří duše.
Bral jsem to z toho, že se mi humanoida, konktétně upíra povedlo chytit jen do černé, a také z fóra na http://www.skyrim.4fan.cz/ Samozřejmě se můžu mýlit. ;)
hm, tak uvidím. fakt je že do veľkého kameňa ich nezobralo. každopádne som sa dostal do nejakého blbého stavu, keď v kadžom dungeone sú príšeri nad moje sily. skúšal som prenikjnúť do jednej pevnosti (kampaň pre Družníkov+bývalí vojaci čo kempujú pred pevnosťou), ale neviem sa dostať cez ubikácie. sú tam postavy, ktoré ma dajú dole na tri-štyri údery, bez ohľadu na to, že na ne revem a bojujem ako viem. podobne to je aj vo Volunde, kde stále neviem dať dole hlavnú príšeru a pod. neviem či som nejak zle podelil schopnsti za levely (som 17), alebo budem musieť naškrabať na výrazne lepšie brnenie. mám klasický oceľový meč, ktorý som okúzlil tak že uväzňuje duše a bežné brnenenie cca 30.
každopádne som sa dostal do nejakého blbého stavu, keď v kadžom dungeone sú príšeri nad moje sily. skúšal som prenikjnúť do jednej pevnosti (kampaň pre Družníkov+bývalí vojaci čo kempujú pred pevnosťou), ale neviem sa dostať cez ubikácie. sú tam postavy, ktoré ma dajú dole na tri-štyri údery, bez ohľadu na to, že na ne revem a bojujem ako viem. podobne to je aj vo Volunde, kde stále neviem dať dole hlavnú príšeru a pod. neviem či som nejak zle podelil schopnsti za levely (som 17), alebo budem musieť naškrabať na výrazne lepšie brnenie. mám klasický oceľový meč, ktorý som okúzlil tak že uväzňuje duše a bežné brnenenie cca 30.
To já drtím všechny na jednu ránu. Vyprdnul jsem se na magii, takže všechno láduji jen do životů a výdrže. Důležité je také vylepšovat ty schopnosti. Já mám u lukostřelby už velký šance na krytický zásah, zpomalování času na 50%, zoomovaní atd. Spícího draka když střelím z jednoho metru do hlavy (skleněný luk, daedrický šíp), tak ho zabiji na jednu ránu :D. Jinak, když na někoho nestačím, zkus třeba nabrat v hospodě žoldáka, ať jde s tebou a pomůže ti.
Komentáře
Inak je nejake odporúčané poradie questov? Mám pocit že su na moju postavu nejaké priťažké príšery. Najmä magické.
Ze začátku jsem se vyhýbala obrům a mamutům.
Jinak bych začínala kolem oblasti, kde nás hra na začátku vykopne a brala questy tam.
Everett Young: Myslíš nějaké oficiální módy? Já zkouším pouze mód, který umožňuje pracovat s 4GB RAM.
1.kedy a kde si budem môcť urobiť brnenie z dračích šupín. zabil som zatiaľ 4, kováčstvo mám na 50. ale ani v Samote ani vo Winteri mi neponúka takú možnosť.
2. sú nejaké pravidlá aké veci môžem čím očarovať? chcel som si vytvoriť kompletné kováčske oblečenie a očarovať veci kováčskym spellom, ale nechce mi to dať na kovové topánky napr. keď som očarovával magickou regeneráciou, tak to šlo takmer na všetko.
3. aké zvieratá predstavujú veľké duše? zatiaľ som nalovil iba malé a drobné duše a tie veľa očarovania nedajú :(
dak
3. zvířata ne, ty ti dají jen malé a drobné duše. Na velké a obří potřebuješ pravděpodobně duše inteligentních tvorů (lidé atd.).
Samozřejmě se můžu mýlit. ;)
http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Black_soul_gem
podle tohodle je to tak. No vyzkušám.
http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Soul_Gem_(Skyrim)
podobne to je aj vo Volunde, kde stále neviem dať dole hlavnú príšeru a pod.
neviem či som nejak zle podelil schopnsti za levely (som 17), alebo budem musieť naškrabať na výrazne lepšie brnenie. mám klasický oceľový meč, ktorý som okúzlil tak že uväzňuje duše a bežné brnenenie cca 30.
sarven: Proč se ptáš na to, kdy a kde si můžeš vyrobit dračí brnění, když je to naprosto jednoznačně a jednoduše napsáno u kovářských skillů?