zdá sa, že budem mať veľa otázok, možno aj niekto iný, tak zakladám nové fórum, aby som nespamoval PC gaming. a ono to aj súvisí s ASOIF, keďže som práve v strašnej snehovej búrke priešiel do Winterfelu, ehm do Ledohradu :)
nikdy som nič také nerobil, neviem ako na to a vlastne iba tuším o čo ide. upraví sa prostredie do nejakého štýlu?
V případě Skyrimu jde jen o úpravy nějakých konkrétních věcí. Jedná se ve směs o fanouškovskou tvorbu. Takže nic rozsáhlého jsem nenašel. Většina módů jsou na vylepšení textur a úpravy modelů. Stromů a trávy. Pohybové modely. Přidání dalších zbraní, oblečení, potvory, budovy,... Těch modů se dá aplikovat i více najednou. Pokud si nějak nepřekáží. Například já jsem díky kombinaci asi 5 různých modů konečně vytvořil postavu podle svých představ. Poslal bych obrázek ale nefunguje mi printscreen. Vylepšil jsem si textury ledovců. Přidal jsem si nějaké zbraně. Teď zrovna používám luk z mamutích klů. Hodil jsem si přes ramena Starkovský kožich z vlčí kůže.
A chtěl jsem vědět, jestli s tím nemáte někdo zkušenosti, protože některé módy mi nefungují tak jak mají. Třeba jsem si stáhl sadu štítů se znaky rodů Západozemí, ale ty znaky nejsou vidět. Nebo mód na sadu různorodých draků. Nainstalovat jde, ale modely se ve hře nezobrazují, takže draci jsou neviditelní :D
Problikávají mě textury ve skyrimu. na notebooku v pohode ale na stolnim pc jsem to vcera nainstaloval a nějak problikava třeba při probíháni kraje, vstupu do budovy atd. graficka karta zvlada i narocnejsi hry (zaklinac 2, crysis 2, Assassins creed 2 + datadisky). Takže to bude asi něčím v nastavení. neměl jste někdo podobný problem ?
nikdy som nič také nerobil, neviem ako na to a vlastne iba tuším o čo ide. upraví sa prostredie do nejakého štýlu?
V případě Skyrimu jde jen o úpravy nějakých konkrétních věcí. Jedná se ve směs o fanouškovskou tvorbu. Takže nic rozsáhlého jsem nenašel. Většina módů jsou na vylepšení textur a úpravy modelů. Stromů a trávy. Pohybové modely. Přidání dalších zbraní, oblečení, potvory, budovy,... Těch modů se dá aplikovat i více najednou. Pokud si nějak nepřekáží. Například já jsem díky kombinaci asi 5 různých modů konečně vytvořil postavu podle svých představ. Poslal bych obrázek ale nefunguje mi printscreen. Vylepšil jsem si textury ledovců. Přidal jsem si nějaké zbraně. Teď zrovna používám luk z mamutích klů. Hodil jsem si přes ramena Starkovský kožich z vlčí kůže.
A chtěl jsem vědět, jestli s tím nemáte někdo zkušenosti, protože některé módy mi nefungují tak jak mají. Třeba jsem si stáhl sadu štítů se znaky rodů Západozemí, ale ty znaky nejsou vidět. Nebo mód na sadu různorodých draků. Nainstalovat jde, ale modely se ve hře nezobrazují, takže draci jsou neviditelní :D
Tady: http://skyrim.nexusmods.com/ Ale musíš se registrovat. A je dobré si stáhnout ten Nexus Mod Manager co tam mají. Aby jsi mělpřehled co všechno máš ve hře za mody. A snadno se přes to ty mody instalují a uninstalují.
Je dobrý pak ty mody instalovat přes ten Nexus Mod Manager. Ten stáhneš zde: http://skyrim.nexusmods.com/content/modmanager/ A jak se používá najdeš v nějakém tutoriálu na youtubu. Třeba tento:
zdravím, prosím nevíte někdo kde se naučím kouzlo ohnivá vichřice (mistrovké ničení)? Ničení mám 100 a dostal sem od faraldy knihu, ve které se píše něco o místě, kde se to kouzlo dá naučit. Prošel sem už fakt hodně míst, které tomu popisu odpovídají a pořád nic. Prominte jestli už to tu je někde napsáno, ale 10 stran je na mě moc.
Potřeboval bych trošku pomoct. stahl jsem si DLC Dawnguard ale nejak mi nejde spustit. tim spustit myslim ze mi nejede policko DATA FILES v spoustecim menu. Pokud nekdo vite co myslim a dovedl by mi pomoct byl bych moc rad.
Komentáře
Těch modů se dá aplikovat i více najednou. Pokud si nějak nepřekáží. Například já jsem díky kombinaci asi 5 různých modů konečně vytvořil postavu podle svých představ. Poslal bych obrázek ale nefunguje mi printscreen. Vylepšil jsem si textury ledovců. Přidal jsem si nějaké zbraně. Teď zrovna používám luk z mamutích klů. Hodil jsem si přes ramena Starkovský kožich z vlčí kůže.
Ale musíš se registrovat. A je dobré si stáhnout ten Nexus Mod Manager co tam mají. Aby jsi mělpřehled co všechno máš ve hře za mody. A snadno se přes to ty mody instalují a uninstalují.
Mody se instalují do složky, kde máš hru nainstalovanou. Většinou jde je o to něco někam nakopírovat. Popřípadě přepsat nějaký soubor.
Jo jestli jsou tu lidi na Steamu, tak můj účet Livtrasi :-)
btw ten odkaz předtím mi nefunguje...
Nahoře klikneš na files a tam už si vybereš, podle toho co hledáš. Podle kategorie, nejstahovanější, atd
to je zde: http://steamcommunity.com/workshop/browse?appid=72850&browsesort=trend
A jak se používá najdeš v nějakém tutoriálu na youtubu. Třeba tento:
Potřeboval bych trošku pomoct. stahl jsem si DLC Dawnguard ale nejak mi nejde spustit. tim spustit myslim ze mi nejede policko DATA FILES v spoustecim menu. Pokud nekdo vite co myslim a dovedl by mi pomoct byl bych moc rad.
Diky ;-)