zdá sa, že budem mať veľa otázok, možno aj niekto iný, tak zakladám nové fórum, aby som nespamoval PC gaming. a ono to aj súvisí s ASOIF, keďže som práve v strašnej snehovej búrke priešiel do Winterfelu, ehm do Ledohradu :)
Ahoj mám takovej menší problém nainstaloval jsem si creation kit ale když ho spustím tak se z ničeho nic přetíží RAM a celej Creation kit spadne skoušel jsem i reinstal ale nic nepomohlo :(
Já nic nevytvořím nenačte se mi mapa, jen když ho spustím naskočí jakési okno bethesda a celé se to sekne. přitom RAM mám 10gb DDR3 nevím v čem je problém ale v okamžiku spuštění mi to ukáže zátěž RAM 99% :(
našiel som v krysých dierach Esberna, či ako sa volá, presvedčil som ho, že potrebujem s ním rozprávať, ale akosi sa k nemu neviem dostať. dvere sú stále zatvorené, na klávesu E nereagujú. je to nejaky bug, alebo som niečo prehliadol? diky za pomoc.
diky za radu, žial nefunguje... resp. viem prejst cez stenu (zaujimave:)), ale nieco je zblbnute, Esbern neraguje na mna, neda sa s nim porozpravat. pritom to tlacikto inde funguje, mozem si zobrat veci z miestnosti... aj som si s nim skusil zaboxovat, nech si ma vsimne, ale nedopadlo to dobre :( išiel som to od posledného sejvu ešte raz, a to isté. akonáhle prídem k nemu, niečo sa pošahá. stratím zvuk, odpovedá mi iba titulkami a veľmi rýchlo. povie, aby som išiel dnu ta tam to definitívne prestane poslúchať. predpokladám, že zrovna toto je hlavná dejová línia, že? :(
Chtěl bych všechny, kdo ještě Skyrim hrají nebo hrát budou, upozornit na jeden prvotřídní mod! Jedná se o zvukový mod jménem Sounds of Skyrim Project (3 druhy - Wilds, Civilization a Dungeons). A dělá tu hru mnohem mnohem lepší a živější. Nemá smysl se o tom rozepisovat, poslechněte si to sami, prostě paráda! Wilds Civilization Dungeons
Momentálně je venku pouze Dungeons, ale brzy už budou dokončeny i ty další. (Jinak v těch ukazkach na youtube jsou ony předváděné zvuky úmyslně dány hlasitěji a v kratších intervalech, pro ukázkové účely, ve hře samotné je to samozřejmě vylazeno)
Nestihla jsem ani dohrát hlavní linii (to je tím, že jsem ji odkládala) a už mě to nebaví. :-( Za chvíli vyjde Mass Effect 3, a to bych měla stihnout zopakovat jedničku a dvojku. A to ještě ve frontě čeká Zaklínač 2.
Ano Zaklínač 2 je přede všemi zmíněnými hrami o pořádný parník,jak v příběhu tak u audiovizuální stánky hry nemá konkurenci, navíc obsahuje obtížnost Dark což u casualních her typu Mass Effect či Skyrim nečekejte. Jinak bych dopuručil vyzkoušet Dear Esther,pokud hledáte něco originálního.
Kalam Mekhar: Hype obrovský, stejně jako u Skyrimu nebo jiných velkých her. Jednička byla epická, dvojka je pokračování a trojka slibuje důstojné zakončení. Vesmír Mass effectu je povedený, dovolila bych si tvrdit, že srovnatelný s Hvězdnými válkami.
Jak moc je Mass Effect RPG, jak není. Jak moc je obtížný, jak není. Jak moc je X jak moc Y, to bych ani tak neřešil, protože především je to zábavná a velmi dobrá hra, a každý kdo má alespoň trochu rád sci-fi, dobrý příběh, postavy a dialogy to musí uznat, i kdyby byl 100x větší fanda jiné série.
Komentáře
je to nejaky bug, alebo som niečo prehliadol? diky za pomoc.
išiel som to od posledného sejvu ešte raz, a to isté. akonáhle prídem k nemu, niečo sa pošahá. stratím zvuk, odpovedá mi iba titulkami a veľmi rýchlo. povie, aby som išiel dnu ta tam to definitívne prestane poslúchať. predpokladám, že zrovna toto je hlavná dejová línia, že? :(
Wilds
Civilization
Dungeons
Momentálně je venku pouze Dungeons, ale brzy už budou dokončeny i ty další. (Jinak v těch ukazkach na youtube jsou ony předváděné zvuky úmyslně dány hlasitěji a v kratších intervalech, pro ukázkové účely, ve hře samotné je to samozřejmě vylazeno)
Za chvíli vyjde Mass Effect 3, a to bych měla stihnout zopakovat jedničku a dvojku. A to ještě ve frontě čeká Zaklínač 2.
Vesmír Mass effectu je povedený, dovolila bych si tvrdit, že srovnatelný s Hvězdnými válkami.
ale vzhľadom na formu, akou sa pýtaš je aj ten interspare správna odpoveĎ...