SKYRIM HELP FORUM

upraveno 3. prosince 2011 v Komunita
zdá sa, že budem mať veľa otázok, možno aj niekto iný, tak zakladám nové fórum, aby som nespamoval PC gaming. a ono to aj súvisí s ASOIF, keďže som práve v strašnej snehovej búrke priešiel do Winterfelu, ehm do Ledohradu :)
1235710

Komentáře

• upraveno 10. prosince 2011
    Olorin napsal(a):

sarven: Proč se ptáš na to, kdy a kde si můžeš vyrobit dračí brnění, když je to naprosto jednoznačně a jednoduše napsáno u kovářských skillů?

správna otázka. zle som sa pozrel. videl som v 50. ze šupinové brnenie, tak som si to automaticky spojil s drakom, ale chyba lávky. a potom ma prekvapilo, že v ponuke kováčov ani nič také nevidím.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 10. prosince 2011
    pOČKEJTE PODLE POPISU SKYLLŮ v kování to vypadá že dračí zbroje a zbraně jsou lepší než daedrické co je na tom pravdy?
    Dělal někdo z vás další úkoly pro toho pomateného septima na severu? je to k něčemu dobré spřáhnout se s nim a s tou daedrickou obludou?
    myslíš pelagia ? ten jeho q v samotě? já osobně jsem se spřáhnul se všema deadrickejma princama :D každej chce moji duší tak ať se o ni pak poperou a já odkráčím jako pravý nord do Sovngardu :D Dračí je opravdu lepší než daedrická.
    Tak já si asi budu muset počkat na nový update protože po patchi 1.3 se mi po loadnutí hra laguje.... Když začnu novou hru tak v pohodě vše běží. Ale těch 80 hodin co mi píše že jsem u toho proseděl je strašně moc :-D Navíc po druhý to chci hrát až s dlc (a možná i módy)
    I used to be a Skyrim player then i took an arrow in the knee
    ne myslel jsem toho septima na sever od ledohradu co se dal dohromady s daerickym princem a chce se dostat do dwarwenský pokladnice. Já tedy naopak začal daedrické prince likvidovat. Lebka v Jitřence už je úspěšně zničená teď musim ještě zabít tohohle od septima. Prostě když se mi některej z nich postavý do cesty a říká mi že "zlomí mojí vůli" tak nevidím jiné výchdisko než obouruční daedrický meč. teď tedy dračí když už vím že je to lepší :)
    podle mě to, jakou duši chytnete do jakého krystalu, se odvíjí jen od síly protivníka. Mám meč, který má tu shopnost, že po zabití nepřitele vysaje jeho duši a naplní jí krystal a at zabiju kohokoliv i humanoidy, vždy mi to krystal nějaké velikosti zaplní, od nejmenších po největší. Takže to, že jen černý krystal je na humanoidy podle mých zkušeností není pravda.
  • upraveno 11. prosince 2011
    Jasně lebku jsem zničil taky ale molag bal, nocturnal, sithis, mefala, clavicus, hircine, mehrunes dagon, boethia, možná azura, a se sanguinem jsem si užil trochu srandy... tihle vsichni budou asi pěkně nasraní až drakorozený umře a přijde do sovngardu :D myslíš toho v té ledové budově ? jo už vím mág septimus, já jsem myslel septima jako jméno císařské linie :D na hlavní postavě mám sbírat vzorky krve ale končil jsem s ní a uvidíme jak pojedu ted.
    Odměnou za splněný quest pro toho poblázněného Septima je kniha, která vám jednorázově zvýší všechny skilly v kategorii, kterou si zvolíte (boj, zloděj, mág).

Jo a na základní úrovni je daedrické lepší než dračí, ale po překování na legendární úroveň je nepatrně lepší to dračí, a taky se na něj lépe shánějí suroviny. :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 11. prosince 2011
    Jak se sbírá ta krev - já chci být hodný zlodějský a lidožroutský vlkodlak a nezabíjet nevinné :)))
    čas od času tě někdo napadne, orkové v pevnostech, temní elfové jsou někdy v podzemí coby nekromanti, lesní elfové v pevnůstkách coby banditi, altmery jsem jako thalmory zabíjel na potkání a s falmerové v jeskyních nebo dwemerských pevnostech. Ti všichni tě napadnou první takže můžeš být pořád ten hodnej.
    Přesně tak, projdeš pár dungeonů a máš krev nasbíranou.
    Už jste narazily na nějakou jeskyni kde by jste využili Plazo- humanoida (chodící ješterku - Argonian? tušim...) Já už se podle mne blížím k padesátce hotových jeskyň a žádná která by byla nějak nepříjemně zatopená. Už se těším až bude Morrowind ve slevě. Začíná mi to Uiverzum docela přírůstat k srdci (což jsem u hraní Oblivionu nemohl říct) :-)
    Na akej obtiažnosti to hráte?
    Já to hraju na té třetí nejlehčí, nevím zrovna jak se jmenuje.

Amaroun: Jo, Morrowind doporučuju, sice už nevypadá tak dobře, jako když vyšel, ale pořád je super, navíc je k němu ohromná spousta modů, které z něj udělají podstatně lépe vypadající hru.
    a další se dají celkem snadno vytvářet. a jsou i dvě rozšíření. já sám vytvářím módy pro morrowind a celkem mě to baví. Postavyl jsem si takovou hospůdku hned u Seyda Neen a dal si tam pár questů.
    čau mám problem s částí získání 'Svitek Předků" Prolezl jsem celou všechny časti toho ukolu a nikde sem nenasel ten svitek ani nic jineho dveře nic ....akorat mě žipka quest helperu zavádí na vrchol Alftandu kde nic neni jen snih ...pomozte mi myslim ze se tu to uz řešilo ale realne odpovědi se tu nedostalo dik moc :)
    jsou tam věže s dveřmi. na úboří hory jsou schody vylezeš nahoru a skočíš na schody. vlezeš do věže a sestupuješ dolu do černoty.
    Takže ten svitek je někde v černotě ? nebo kde vlastně ho mám hledat.... ja už v černotě byl ale nikde jsem nic nanašel mohl bys dat nejaky presnejsi popisek jsem celkem novy mezi takymito hrami
    Pokud si nepletu quest, tak musíš vlézt do baráku (dveře jsou celkem nahoře - sleduj, v jaké výšce je šipka) a pak projdi celé chodby. POkud ani to nepomůže, tak si zadej název do googlu či youtube a najdeš přesné návody...
    už jsi sestoupil tou věží dolů do černoty? jestli jo tak tam je taková věž do který vstoupíš a pokračuješ v sestupu. Ponz.: je dobré si zapnout v deníku aby se ti úkol zobrazoval na mapě snadno tě to tam dovede.
    pravě že ta šipka ukazuje furt jinam je to zmateny jak svin
    No když se dostanu do černoty tak pred sebou mam ten barak tam sou nejaky veci a tak ...nejakej alchimistickej .
    jinak ta černota je velká jak svin celý sem to prošel a nikde nic akorát vždycky ta vež s pákou uvnitř a sveze tě to do "skyrimu,laboratore...atd..."
    Musíš prostě chvíli hledat, holt občas tě hra nevodí za ručičku. :-/ Jeskyně je to obří, tak tam při hledání třeba hodinu strávíš, ale zase je toho tam hodně ke koukání, takže by ses nudit neměl. Občas je dobře, že ta šipka nefunguje, úkoly pak nepřipomínají jen běhání z místa A do místa B...
    Tak se podívej na lokální mapu a zjistíš, kde jsi ještě nebyl...
    jj v pohodě ale jen chci vědět jestli v ty černotě mám sestupovat furt dolů...protože tam sou jen ty veže s vzestupem(nahoru) do skyrimu.nemohl jsem ten sestup najit jak tu tvrdíte dik
    50. dungeon vyčištěn huráaa... (ano správně jsem na ty debilní malé obrázky jménem Achievement :-D)
  • upraveno 12. prosince 2011
    Já si taky myslím, že humanoidní duše (loupežníci apod.) se dají dávat pouze do black sould gemů. Ty nejsou speciální, protože jsou pak ještě nějaké pojmenované něco Star (azura star), které se nespotřebují. Ta Azura je jenom do Grand duší, ta druhá, co nemám, umí chytat všechno.

Divné, že i když Dračí zbroj je nejlepší, zbraně jsou nejlepší Daedrické, protože dračí zbraně nejdou vyrobit.
    Díky té fintě výroby kožených rukavic a železných dýk se dá v kovářství na stovku dostat rychle.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.