zdá sa, že budem mať veľa otázok, možno aj niekto iný, tak zakladám nové fórum, aby som nespamoval PC gaming. a ono to aj súvisí s ASOIF, keďže som práve v strašnej snehovej búrke priešiel do Winterfelu, ehm do Ledohradu :)
Ben Nevis: Aj, tak to mě celkem mrzí, to je dost možná pár questů v háji a od tý doby už jsem udělal spoustu věcí, nechce se mi to dávat znovu... no nic, nevadí
A ještě jeden, čerstvý problém. Oženil jsem se se svou strážkyní ze samoty, ale hned po obřadu někam zmizela a namohu ji najít, mám vlastní dům v Samotě, tak jsem ji čekal tam, kde dosud pokaždé byla, ale ona nikde, nevíte, jak ji najít? (Teda těch bugů je už tolik, že pomalu začínám s tou hrou dosti zklamaný, neustále mě pronásledují dračí kosti a další věci, ale na Gothic3 to stejně nemá, to je bug king hra)
poprosím skúsenejších bardov a hlavne učencov o pomoc. presekávam sa Poborenou vežou (či tak nejak) hľadám 3 knihy, ktoré ukradol jeden mág. tí upíri v klietkach má celkom znervozňujú, vôbec nemám chuť ich vyslobodiť :) problém je, že neviem nájsť tie knihy. na mape mi bliká šípka, že som v svätyni, či čo, ale nikde tie knihy nevidím. prešiel som do takej okrúhlej miestnosti, kde sú police s knihami, ale všade len potrhané knihy. prehliadol som niečo? dik za radu
Musíš jít pořád dál až do nejvyšší úrovně té pevnosti, kde je v kruhové místnosti i hlavní boss - až ho sejmeš, tak se v té samé místnosti povalují tři pulty na kterých jsou ty knihy. Na šipky se nelze moc spoléhat.
ty šipky občas odkazují na jiné patro, což není často zjevné. Většinou se musí projít celý dungeon až na konec a tam jsou quest itemy a zkratka ven.
Jinak jsem zjistila, že některé quest itemy jsou i v už navštívených dungeonech (nevím, jestli se to náhodně generuje), takže se nevyplácí vyhazovat nebo prodávat ty pařáty. Vypadá to, že se resetují běžné příšery, hádanky, ale už ne hlavní boss nebo klíče.
jj některé vedlejší questy jsou částečně náhodně generované. Bethesda se tím před vydáním chlubila. Myslím, že náhodně je určena osoba, které ten quest zadá a místo, kde se daná věc nachází.
Tak jsem poslouchal podcast na games.cz kde byl i Vavra a padla tam teda i řeč na skyrim a ty jeho názory na něj. A už se tomu jeho článku nedivím. To je opravdu exot, to jsem nečekal. A když to v kostce shrnu, tak on prostě tu hru hral tím způsobem, že dělal jen deb*lnosti, nesmysly, úmyslně se ji snažil kazit, a pak se rozčiluje, že ta hra na to zareguje tak nebo onak. Jenže zbylých 99% lidí není tak blbých, abych si tu hru záměrně sami kazili. Ti vývojaří v takovém typu sandboxové hry s relativné volností prostě nemužou počítat se vším.
Jo je to exot.... Já už jsem to dávno proklamoval že hra je o samotným role playingu hráče. Pokud budu v hororovým dead space 2 běhat do kolečka a za mnou mně jak blbý budou do kolečka honit nestvůry tak to moc horor nebude... Jenže tohle si on nedokáže uvědomit.
Ve vší úctě, Vávrova stupidita ze Skyrimu nedělá lepší hru, než je. Když to srovnám s Two worlds 1 a 2, nepamatuji si, že bych kroutila hlavou nad divným chováním NPC (ty stráže například jsou někdy k zaseknutí mečem). Série Two worlds dostala hodnocení 7 (na Tiscali). Ve srovnání se Skyrimem celkem nezaslouženě.
Two Worlds bych já osobně taky dal vyšší známku, než jakou dostala, ale Skyrim si své hodnocení zasloužil. Ta hra je téměř po všech směrech skvělá a pár nějakých nedůležitých maličkostí z ní nedělají špatnou hru, nebo hru, která by měla dostat já nevím 5 z 10 apod.
neviem, ci ste to tu uz niekde mali, a viem, ze to ani moc nesuvisi so Skyrimom (aj ked sa to nanho moze aspon trochu podobat), ale na toto som teraz narazil a vyzera to zaujimavo...uvidime, co z toho vznikne... http://www.onlinehry.sk/onlinevideo/15907/a_game_of_thrones_teaser.htm
Zdravim, hraju skyrim na PC a nevim jak pouziju dragon shout - whirlwind sprint... nemohu se dostat pres dvere. a vycvik jsem udelal nejakou blbou nahodou, stacilo jen dobehnout :-D nevim no... predem diky
späť k pôvodnému významu topicu: poraďte mi prosím, ako vyriešiť vlčiu jaskyňu (ten kult vlčice), či ako sa to volá (quest od Falka Ohnivej brady), problém je, že v jaskyni sa viem dostať dnu iba tak, že skočím dolu, a potom sa neviem dostať von. zrejme je buď niekde inde východ, alebo sa dnu treba dostať nejakým lanom, alebo tak, ale neprišiel som na to. dakujem.
btw ten quest so žiadosťou o zabitie zlej vychovávateľky, je dosť hardcore, nehovoriac o tom, čo nasledovalo od temného bratstva...
btw ten quest so žiadosťou o zabitie zlej vychovávateľky, je dosť hardcore,
Jak se potom všechny děti radují, že je mrtvá... Na temné bratrstvo jsem ještě nenarazila.
Ale mám quest od jakéhosik kultu, který se dá splnit jedině tak, že přivedu přítele a rituálně ho zabodnu... nějak ho nemíním plnit a kultisti při snaze je vytrestat mi vyprášili dračí zbroj.
mal by som ísť v rámci diplomatickej misie na nejaký bál na ambasádu. ak som sa práve dozvedel od spojky, bude to v podstate zlodejina a ja som mečonoš. mám ísť najskôr do riftenu porobiť zlodejské questy (ktorým som sa vyhýbal), alebo sa to dá zvládnuť aj bez zlodejskej špecializácie len s nejakým lektvarom neviditeľnosti? diky
Ahojte, mám problém získat svitek předků. Vím, že je třeba něco udělat v Černotě s krychlí, jenomže nevím kde. Udělal jsem ten quest s 30-ti kořeny a nějak se mi zbláznila mapa, která mne táhne ven do skyrimu a pak zase zpět do pevnosti Alftand. Černotu jsem prolezl celou a nic zvláštního jsem v ní nenašel. Leda tuhle místnost, která nikam nevede, ale nejsou tam taky ani žádné tlačítka ani páčky viz screeny. Prosím o radu, kam přesně mám jít, jak se to místo jmenuje podle CZ verze hry ? Díky
Komentáře
nezapomeňte hlasovat
problém je, že neviem nájsť tie knihy. na mape mi bliká šípka, že som v svätyni, či čo, ale nikde tie knihy nevidím. prešiel som do takej okrúhlej miestnosti, kde sú police s knihami, ale všade len potrhané knihy. prehliadol som niečo?
dik za radu
Jinak jsem zjistila, že některé quest itemy jsou i v už navštívených dungeonech (nevím, jestli se to náhodně generuje), takže se nevyplácí vyhazovat nebo prodávat ty pařáty. Vypadá to, že se resetují běžné příšery, hádanky, ale už ne hlavní boss nebo klíče.
http://www.onlinehry.sk/onlinevideo/15907/a_game_of_thrones_teaser.htm
predem diky
dakujem.
btw ten quest so žiadosťou o zabitie zlej vychovávateľky, je dosť hardcore, nehovoriac o tom, čo nasledovalo od temného bratstva...
Na temné bratrstvo jsem ještě nenarazila.
Ale mám quest od jakéhosik kultu, který se dá splnit jedině tak, že přivedu přítele a rituálně ho zabodnu... nějak ho nemíním plnit a kultisti při snaze je vytrestat mi vyprášili dračí zbroj.
diky
vyriešené
Vím, že je třeba něco udělat v Černotě s krychlí, jenomže nevím kde. Udělal jsem ten quest s 30-ti kořeny a nějak se mi zbláznila mapa, která mne táhne ven do skyrimu a pak zase zpět do pevnosti Alftand. Černotu jsem prolezl celou a nic zvláštního jsem v ní nenašel. Leda tuhle místnost, která nikam nevede, ale nejsou tam taky ani žádné tlačítka ani páčky viz screeny. Prosím o radu, kam přesně mám jít, jak se to místo jmenuje podle CZ verze hry ? Díky
http://zocy.xf.cz/cernota2.JPG
http://zocy.xf.cz/cernota1.JPG