Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)

CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:

Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma

Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas

Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII

Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)

Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D

A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2

Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2

A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
12728303233172

Komentáře

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 13. prosince 2011
  • upraveno 13. prosince 2011
    jo, Blizzard má hezký videa, škoda že u Diabla se stalo tradicí že videa nemají nic společnýho s dějem hry.
    PS - by mě zajímalo jak ten Diablo, kterýho jsme už dvakrát definitivně vysvačili, může pořád tak efektně vylejzat ze země...
    überkiller: 1) Jak to, že videa u Diabla nemají nic společného s dějem hry?
    2) Diablo není jen hmotný démon, ale zároveň i podstata něčeho (např. strachu), stejně jako i jeho dva bratři - už jen z toho důvodu nemůže být nikdy zcela zničen. Navíc démoni úplně nezemřou, jen se vrátí na místo svého zrození (Abyss) - tam by si asi hodně dlouho pobyli, kdyby na konci datadisku k DII, nebyl zničen Světovín (Worldstone). Alespoň tak jsem to pochopil - v DIII se určitě dozvíme víc. Příště bude lepší, když si i poslechneš, co se v té hře říká. ;-)
    ako to, že nemajú? v dvojke boli predsa vždy medzikapitolou, dejom, kotrý predchádzal kampani.
    Přesně tak, a i teď ve trojce to všechno odpovídá - stačí si pustit tenhle trailer a potom mrknout na video z hraní nedávné beta verze.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 13. prosince 2011
    Mno tak ale tuhle gamesu chci!
  • upraveno 14. prosince 2011
    Jo, je fakt dobrá, na skákačky obyčejně moc nejsem, ale u téhle se mi líbila už jednička a dvojka je ještě lepší.
    Zrovna včera jsem si ji pořídila, je prostě nádherná =)
    JJ taky doporučuju, jedničku jsem hrál a byla úžasná! Na dvojku si snad taky někdy udělám čas a seženu si ji. Jsem si naprosto jistý tím, že to bude super zážitek :)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 16. prosince 2011
    Amaroun napsal(a):

Věřím :-)

Aby nedošlo k mejlce, tam bylo víc pěknejch mladejch, ale jen jedna byla Eliška.
  • upraveno 16. prosince 2011
    Jo aha takhle si to myslel :-)
  • upraveno 17. prosince 2011
    je nějaká nová hra typu Caesar, Pharaoh atd? Docela mám na něco takovýho chuť. Dík
  • upraveno 19. prosince 2011
    Nedávno vyšla Anno 2070
  • upraveno 19. prosince 2011
    http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=3863 Haha!!!!
    Pardon mělo to jít do Skyrim fóra....
  • upraveno 20. prosince 2011
    Zní a vypadá to skvěle! Bohužel je to jen pro steam verzi, protože je potřeba ten Skyrim script extender a ten funguje pouze a jedině z tou vždy nejaktuálnější steam verzí hry.

Compatibility:
    SKSE (Skyrim Script Extender) will support the latest version of Skyrim available on Steam, and only this version (currently 1.3.7.0). When a new version is released, we will update as soon as possible; please be patient.
  • upraveno 21. prosince 2011
    Trailer na GoT RPG. Vyzerá to otrasne a hnusne.
    Ani bych neřekl, že to vypadá hnusně, spíš se mi nelíbí, že se moc upnuli na filmovou předlohu - a to je, jak známo v herních kuloárech, téměř zaručená cesta do pekel.
    A z čeho soudíš, že se upnuli na filmovou předlohu?

Jinak nějaké info:
    Game of Thrones: The Roleplaying Game puts players in control of two original characters, Mors Westfold and Alester Sarwyck. They do not appear in the novels, although GRRM has indicated to the studio that he might choose to make mentions of them, their families, or details from the game’s story in later novels. The game does now have an open world like Skyrim or the old Baldur’s Gate game. Instead the story is divided into point of view-based “chapters”, with cliffhangers and twists ending each chapter, much like in the novels where one chapter from the perspective of one character is followed by a chapter from a completely different character. Both of them have special abiltiies and three fighting modes. Mors is a skinchanger and can slip into his dog to find secret paths or to listen in on conversations, and he can even follow a character’s tracks through scent. Alester is a red priest who can set fire on his sword using wildfire, he can look into the flames to find secrets, at higher levels, can use certain fire-based magic.

Zajímavé, že George v dalších dílech knížky někde zmíní ty dvě postavy, za které bude člověk ve hře hrát. (Jsou nové pro hru vytvořené a dosud se v knize neobjevily) :D A jako v knihách to bude rozděleno na takové POV kapitoly.
    Kromě toho, že to sami tvůrci řekli, tak podle toho traileru (hudba nic?), podoby trůnu, královny Cersei... :-D Pravda, že větší propadák než ta strategie to snad být ani nemůže, ale stejně se na to nějak přestávám těšit. Asi jako na LotR: War in the North v průběhu jeho vývoje...a výsledek mi dal za pravdu. :-)
    Tak já myslel, že to bude něco vážnějšího :D Že mají licenci na hudbu, podobu různých věcí atd to vím, a to mi nepřipadá samo o sobě jako něco špatného. Navíc sami přiznali, že tu licenci získali až v docela pozdní fázi vývoje, takže prý ještě docela dost různých předmětů, postav, budov atd nebude vypadat jako v seriálu.
    Grafika sice nic moc, ale pořád to může být hratelné. Raději zůstanu pesimistou, co se nechá příjemně překvapit.
    Seriáloví herci si nejspíš zase přivydělají, pokud nebudou moc drazí.
  • upraveno 22. prosince 2011
    Na mne to pusobi dojmem lacineho rpg, stejne tak jako ta strategie. Pokud firma nema penize, aby si licencovala konkurencni engine (dejme tomu od Bethesdy), tak si musi vytvorit vlastni. Tvorba enginu je narocna a dlouha prace, takze zabera zpravidla nekolik let a spolkne vetsi cast vyvoje hry. Tady se zjevne hodne spechalo, takze to bude sity horkou jehlou (a proto to vypada dost hnusne, ale to by se dalo prekousnout), ale pokud vetsinu casu venovali necemu takhle rychle odflaknutymu, zajimalo by mne, jak velkou praci si pak dali s tim zbytkem, jako je treba pribeh...
    Uz u te strategie se ukazalo, ze napady byly, ale byl to takovej fofr, ze ani jeden nedotahly do konce.
    Nezavidim recenzentum.
    upraveno 22. prosince 2011
    No, prostředí se mi docela líbí, animace postav (a zvlášť Havrana) je ovšem poněkud horší. Uvidíme, pokud mě to nebude nutit bejt zas někde nuceně on-line přihlášenej, tak bych tomu šanci dal. Docela mě pobavil Martin coby Mistr v 1:52.
  • upraveno 2. ledna 2012
    Krisa napsal(a):

Já jsem se zasekla u vedlejšího úkolu: Roggiho rodinný štít - dostala jsem se do jeskyní, vybila mrchy a došla ke zvedací mříži, která se musí otevřít pákou, ale když páku použiju, tak po mne střílí šípy. Nahoře jsou 4 otočné sloupy (had, orel a ryba), ale zaboha nemůžu najít, jaká je kombinace pro otevření mříže - nevíte někdo?

Zleva:Pták-Had-Delfín-Had
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 2. ledna 2012
    kytrox: Dík. Že bych si znovu zapnula Skyrim :))).
  • upraveno 26. ledna 2012
    http://www.gametrailers.com/video/exclusive-console-the-witcher/726181 tak takhle pěkný trailer jen tak dlouho neuvidíme...
    upraveno 2. února 2012
    Riverspring a Sarwyck Keep - Zapomněl jsem kde to je?
  • upraveno 2. února 2012
    Taky vůbec netuším :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.