Pc gaming(xbox, ps)
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:
Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma
Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas
Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII
Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)
Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D
A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2
Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2
A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
PS - by mě zajímalo jak ten Diablo, kterýho jsme už dvakrát definitivně vysvačili, může pořád tak efektně vylejzat ze země...
2) Diablo není jen hmotný démon, ale zároveň i podstata něčeho (např. strachu), stejně jako i jeho dva bratři - už jen z toho důvodu nemůže být nikdy zcela zničen. Navíc démoni úplně nezemřou, jen se vrátí na místo svého zrození (Abyss) - tam by si asi hodně dlouho pobyli, kdyby na konci datadisku k DII, nebyl zničen Světovín (Worldstone). Alespoň tak jsem to pochopil - v DIII se určitě dozvíme víc. Příště bude lepší, když si i poslechneš, co se v té hře říká. ;-)
Pardon mělo to jít do Skyrim fóra....
Compatibility:
SKSE (Skyrim Script Extender) will support the latest version of Skyrim available on Steam, and only this version (currently 1.3.7.0). When a new version is released, we will update as soon as possible; please be patient.
Jinak nějaké info:
Game of Thrones: The Roleplaying Game puts players in control of two original characters, Mors Westfold and Alester Sarwyck. They do not appear in the novels, although GRRM has indicated to the studio that he might choose to make mentions of them, their families, or details from the game’s story in later novels. The game does now have an open world like Skyrim or the old Baldur’s Gate game. Instead the story is divided into point of view-based “chapters”, with cliffhangers and twists ending each chapter, much like in the novels where one chapter from the perspective of one character is followed by a chapter from a completely different character. Both of them have special abiltiies and three fighting modes. Mors is a skinchanger and can slip into his dog to find secret paths or to listen in on conversations, and he can even follow a character’s tracks through scent. Alester is a red priest who can set fire on his sword using wildfire, he can look into the flames to find secrets, at higher levels, can use certain fire-based magic.
Zajímavé, že George v dalších dílech knížky někde zmíní ty dvě postavy, za které bude člověk ve hře hrát. (Jsou nové pro hru vytvořené a dosud se v knize neobjevily) :D A jako v knihách to bude rozděleno na takové POV kapitoly.
Seriáloví herci si nejspíš zase přivydělají, pokud nebudou moc drazí.
Uz u te strategie se ukazalo, ze napady byly, ale byl to takovej fofr, ze ani jeden nedotahly do konce.
Nezavidim recenzentum.