SKYRIM HELP FORUM

upraveno 3. prosince 2011 v Komunita
zdá sa, že budem mať veľa otázok, možno aj niekto iný, tak zakladám nové fórum, aby som nespamoval PC gaming. a ono to aj súvisí s ASOIF, keďže som práve v strašnej snehovej búrke priešiel do Winterfelu, ehm do Ledohradu :)
1456810

Komentáře

• upraveno 9. ledna 2012
    inak, taká filozofická záležitosť. niektoré questy nie som ochotný splniť, napr. keď som vyskladal tú britvu tak nejaký boh chcel odo mňa, aby som zabil toho zberateľa, a keď som stretol nejaký kult, tak chceli, aby som niekoho priniesol a obetoval ho. to tiež nemám v úmysle.
    znamená to ničo pre príbeh? ráta s tým, že niektoré questy neurobím, zareaguje na to? alebo len jednoducho nakoniec zostane stáť a čakať, kým ho neurobím?
  • upraveno 9. ledna 2012
    Nice... Ono je to tam trošku nepřehledný :-)
  • upraveno 9. ledna 2012
    Nevíte někdo kde se dají sehnat knihy kouzel mistrovské a velmistrovské magie? Konkrétně vyvolávání. Nikdo je neprodává a ani v Ledohradu sem je nenašel.
  • upraveno 9. ledna 2012
    Sarven: ve Skyrimu nic nezávisí na ničem, bych řekla. Maximálně stráže nebo jiné NPC budou mít blbé pindy.
  • upraveno 9. ledna 2012
    No ale niektore questy asi vedu k finale, ci?
  • upraveno 9. ledna 2012
    Konkretne ten o kterem mluvis je finale, pak na tebe jen zautocej dva demoni. nema zadne dalsi rozuzleni :)
  • upraveno 9. ledna 2012
    hej, ja som odmietol obetovať chlapíka, zautočili dve deadry dôstojníci, či čo a rozsekal som ich.
    myslel som to skôr tak, že niektoré questy sú asi nutné pre dokončenie hry, pre jej finále (asi ako drakozrodený pôjdem do nejakého súboja s ultra drakom alebo čo), alebo je dej vyslovene otvorený bez konca?
    každopádne som rád ak môžem robiť svoje rozhodnutia, kľudne mi môže aj hra povedať,že neobetoval si chlapíka, nezískaš to a to a neporazíš hlavného. beriem to ako voľbu a jej následok.
    skôr by mi vadilo, ak by sa hra tvárila, že som nič neurobil a čakala, kedy to urobím.
  • upraveno 9. ledna 2012
    Tak knihy sem sehnal, stačilo splnit quest v Ledohradu a můžu zvesela vyvolávat, jen spotřeba many je vysoká i přes 1/2 snížení se pohybuje kolem 250.
  • upraveno 10. ledna 2012
    Zabijes hlavního draka ale tím hra nekončí, mas jen dokoncenou hlavni q linii a muzes e vrhnout na dalsi mensi questy jako je tenhle, ty dve daedry by na tebe zautocili tak nebo tak :)
  • upraveno 10. ledna 2012
    cus hele potreboval bych si pro zabavu neco vykovat... ale nemam ignoty.. a problem je v tom že nevim jak ho vyrobit.. prosim poradte =)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 10. ledna 2012
    Co třeba si příslušný ingot koupit u kováře? A pokud máš daný kov v surové podobě, musíš si z něj v peci udělat pěknou cihličku. Kovář v Rohanu má vše potřebné hezky pohromadě.
  • upraveno 11. ledna 2012
    Do kovářství je třeba investovat hodně prostředků, protože v krajině se moc surovin nenachází, hlavně ty dražší jsou problém.
    Od té doby, co nic nevyrábím, se mé konto jenom zvětšuje. :-)
    upraveno 11. ledna 2012
    Ono zase stačí dělat jen koženou zbroj. Prostě si udělat výlet do přírody. pozabíjet mraky potvor. Nasbírat mraky kůží a pak jenom robit a robit. Později k tomu přidat výrobu luků, které jsou docela levné na výrobu a přesto je prodáte za slušný prachy a expy. Takhle jsem to udělal já a za necelý den práce jsem měl kovařinu na 100 a mohl jsem si udělat tu ošklivou dračí zbroj. :D Aš mě samotného překvapilo, jak je ta kovařina jednoduchá a rychlá. To Alchymii provozuji už od začátku hraní a nemám ještě ani na 80.
    Nejprofláklejší jsou kožené rukavice a železné dýky. Vygenerují nejvíce bodíků za nejméně surovin. Jenže když mám skill na dwemerské brnění, nebudu chodit v koženém. :-) A to máš luk, meč a 4 kousky brnění při každé nové úrovni kovářství. Nejvíce mě stála skleněná výbava, protože ty ingoty jsou slušně drahé. Ještě musím započítat upgrady.

Na druhou stranu si říkám, jestli jsem neutratila zbytečně bodíky za kovářství, protože doveností je hodně a level přibývá později pomalu.
    upraveno 11. ledna 2012
    Já jsem všechno prodával. Na sobě nosím jen to co se mi líbí :-) Jen jsem si to párkrát v kovárně vylepšil na legendární úroveň. Mám dobré smlouvání a taky nějaké předměty, které vylepšují ceny. Takže kovařina pro mě byla výdělečná činnost. I když ne tak jako alchymie.
    Existuje někde nějaká tabulka nejdražších lektvarů? Já mám recept na jeden, který má cenu 1448.
    proto sem se ucil vyvolávání, zbraně se vylepšují samy, jen je trochu nepraktické, když zmizí uprostřed boje
  • upraveno 15. ledna 2012
    poznámka na okraj: predpokladám, že spánok a jedlo sú dôležité pre mága, ja ako bojovník som za celú hru spal raz a jedol raz, aj to len tak z nudy... príde mi to trochu prekvapivé
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 15. ledna 2012
    Není už známé datum vydání Creation Kitu?
  • upraveno 15. ledna 2012
    Měsíc Leden... Docela jsem taky zvědavej. Potřeboval si třeba k vytváření objektů jako jsou hrady 3d max? :-) Nebo to jde i bez toho... Rád bych si udělal nějakou scenérii -město/horský hrad...
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 15. ledna 2012
    jde to ale neni to nic veselýho. Stačí aby se ti posrala jedna drobnost a můžeš to celý vyhodit.
  • upraveno 16. ledna 2012
    Sarven:
    spánek dává nějaké bonusy (i bojovníkovi). Akorát vlkodlak nic nedostane.
    Jídlo jsem dělala ze začátku, ale je to jenom slabý ekvivalent lektvarů. Takže jsem pak suroviny vyhodila, protože skoro každé jídlo chce drahou sůl, kterou je možno použít v alchymii.
  • upraveno 28. ledna 2012
    Zdravím, potřeboval bych poradit. Když zapnu hru tak jakmile naběhne menu tak hra spadne. Nehlásí mi to žádnou chybu ale vypíná se. Měl jsem už nainstalováno a hrál do doby dokud sem nepřeinstaloval Windows. Od té doby mi to dělá tohle, nevíte co stím? dík..
  • upraveno 28. ledna 2012
    když přeinstaluješ widle, tak se tohle děje často. Asi si budeš muset zálohovat sejvy a přeinstalovat. Nebo nejdřív zkus nahrát všecky ovladače od grafik a tak ale tos asi udělal...
  • upraveno 29. ledna 2012
    jj ale zkusím to ještě jednou.. díky za radu
    Myslím,že stačí snížit frekvenci zvuku z 96khz na 48khz-mě to pomohlo. Jinak hra je pro mě zklamaní,hra postráda jakýkoliv příběh ,což je u fantasy rpg potřeba.
    tam je milion příběhů :) kam jdeš na něco narážíš, není to současná moda rpg - jeden hlavní q který tě provádí oblastmi a kde plníš hafo zbytečných vedlejšáků.
    Blackfish napsal(a):

tam je milion příběhů :) kam jdeš na něco narážíš, není to současná moda rpg - jeden hlavní q který tě provádí oblastmi a kde plníš hafo zbytečných vedlejšáků.

Jsem se zasmál... Jestli myslíš ,že je příběh... běž do dungeonu tam vymlat záporáka a vem a dones flétnu.. Ano pak je tam hodně příběhu, ale pokud chceš nějaké ucelené rpg,které není určené americké mládeži musíš sáhnou mimo Skyrim.. např TW2:AoK nebo Dark Soul..
  • upraveno 30. ledna 2012
    No na příběh mám Zaklínače 2... Na čistý relax mám Skyrim :-) On ani tak není zaměřený na kvalitu příběhu, jako spíše na sand-box.. Open world. Ale oproti Oblivionu se zlepšil.. Každá jeskyně má charakteristiku a dost často i nějaký příběh :-)
  • upraveno 30. ledna 2012
    Zaklínač je jíná kategorie, to se nedá srovnat....
  • upraveno 8. února 2012
    Lidi nevíte jak si stáhnout Creation kid oficiálně.... Nějak to prý jde na steamu
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.