Když tak projíždím síně vítězů, tak teď, když už je místo Waldera Hodor nemám s nikym problém. Akorát si myslím, že Belwas nepatří do síně poražených. Vždyť neprohrál ani jediný zápas:-))) Až tenhle, o sympatie fanoušků..
Ano, proč? To by mě taky zajímalo. Proč ty body udělujete, nebo je naopak odepisujete. Kdyby tak každý ke svému hodnocení přidal i pár vět, a ne jen v rychlosti zkopíroval aktéry a spočítal body. Belwas mohl skončit úplně jinak, kdybys o něm utrousil pár milých slov, Chmure, a udělal mu takové malé promotion. Tak se to dělá, chápeš? Nevzpomínáš už, jaké to bývalo kdysi? :-) Z téhle bodovačky jsme se toho o postavách Písně mohli dozvědět víc než z jakéhokoli jiného topicu.
Místo Balona Greyjoye nominuji Brandona Starka - Eddardova bratra - co si myslíte o horkokrevném mladém muži, který zbrklostí připravil o život sebe, svého otce a ohrozil celý rod a přitom pořád působí sympaticky?
Dacey - nijak na mě nezapůsobila, ale členka gardy Mladého vlka nemůže jít do mínusu Hyle - napůl sympaťák, napůl darebák - ale připadlo mi, že sebou spíš vleče hříchy mládí Renly - imho zbytečně opovrhovaný, kdyby přežil, mohlo to být taky zajímavé Balon Greyjoy - jako u ostatních Greyjoyů, smrt je pro něj málo!
Dobre, takže podľa chovania Renlyho v ACoK usudzujem, že by to bol dobrý a slušný kráľ, preto (+2), Balona nenávidím, pretože chcel sebecky bojovať a obsadil si sever, preto (-2), Mormontov si vážim a pre dedičku BeaIsl mám (+1), zostal Hyle, preňho mám jedine (-1), je mi ľúto, moc ho nepoznám, ale radšej dám bod Mormontom a radšej plné hodnotenie Renlymu, takže podľa systému tejto hry mi zostáva len táto možnosť, ale nič proti nemu nemám :) Ale každý má iný vkus, Montemu sa možno zdá, že Balon je dobrý vládca a že Renly mal dávno zomrieť :D
Brandon, môj anglicko-ekvivalentný menovec, preňho zle hodnotenie nebude :D Ale nie, ešte sa uvidí, ale dobre si to napísala, keby nebol horkorkvný, možno dokonca ako Jaime, nemuseli sa obaja Vlčíci dostať do takej situácie pred Aerysom :)
Jo, Brandonova částečná povahová podobnost s Jaimem mě už taky napadla. A zároveň mi to teď připomnělo záběr z prvního dílu seriálu, kdy královský průvod přijíždí na Zimohrad a zatímco se Sansa culí na Joffreyho, tak Robb na ni zamračeně zahlíží, jako by žárlil :o))
Těžké rozhodování, protože je mám všechny ráda. Renly je podle mě těžce podceňovaná postava, takže ho chci podpořit. Brandon Stark má asi tu "vlčí krev", která je mi u Starků sympatická- a navíc- dát Starkovi mínus? ;) Dacey a Hyle to holt schytali...
Brandon Stark +2 (13) - Pozor, neplést s Brandonem Walshem. Stačí říct, že Eddard byl v podstatě jeho náhradník, a je jasné, že tahle postava měla potenciál! Mimochodem, proběhl už tady Aerys? :-) Renly +1 (18) - Určitě měl šarm a byl to zábavný společník. Uměl okouzlit ženy i muže. A to se počítá :-) Hyle -1 (9) - Na to, abych s ním mohl nějak hlouběji sympatizovat, žil (co se týče děje v knize) příliš krátce. Ale počkat, to vlastně není jisté, že? Dacey Mormont -2 (14) - Tak na tu si nevzpomínám skoro vůbec. Můžete mi někdo připomenout, čím se vyznačovala?
Brandon (Nedov brat) +1 (15) > Branovi mínus nedám Renly +2 (20) > Jednoznačne u mňa z tejto zostavy vedie :D Hyle -2 (7) > Chúďa, schytal to :) Dacey -1 (13) > Tak jediné, čo mi zostalo, obidve mínusky jej nedám, pretože je Mormontica, ale iné mi nezostáva Renlyho nahradzujem Aerysom, ak tu ešte nebol
Komentáře
Hyle +1 (15)
Randyll Tarley -1 (2)
Walder Frey -2 (4)
Hyle -1 (14)
Randyll Tarly +1 (3)
Walder Frey -2 (2)
Hyle +1 (15)
Randyll Tarly -1 (2)
Walder Frey -2 (0)
Je mi ctí poslat starého Freye do pekel a místo něj dosazuji rádobykrále Balona Greyjoye.
Hyle +1 (16)
Randyll Tarly -1 (1)
Balon Greyjoy -2 (8)
Hyle +1 (17)
Randyll Tarly -1 (0)
Balon Greyjoy -2 (6)
Hyle -1 (16)
Renly Baratheon +2 (12)
Balon Greyjoy -2 (4
Hyle -1 (15)
Renly Baratheon -2 (10)
Balon Greyjoy +1 (5)
Hyle -1 (14)
Renly Baratheon +1 (11)
Balon Greyjoy -2 (3)
Hyle -1 (13)
Renly + 2 (13)
Balon - 2 (1)
Belwas mohl skončit úplně jinak, kdybys o něm utrousil pár milých slov, Chmure, a udělal mu takové malé promotion. Tak se to dělá, chápeš? Nevzpomínáš už, jaké to bývalo kdysi? :-)
Z téhle bodovačky jsme se toho o postavách Písně mohli dozvědět víc než z jakéhokoli jiného topicu.
Hyle -1 (12)
Renly + 2 (15)
Balon - 2 (0, resp.-1)
Místo Balona Greyjoye nominuji Brandona Starka - Eddardova bratra - co si myslíte o horkokrevném mladém muži, který zbrklostí připravil o život sebe, svého otce a ohrozil celý rod a přitom pořád působí sympaticky?
Dacey - nijak na mě nezapůsobila, ale členka gardy Mladého vlka nemůže jít do mínusu
Hyle - napůl sympaťák, napůl darebák - ale připadlo mi, že sebou spíš vleče hříchy mládí
Renly - imho zbytečně opovrhovaný, kdyby přežil, mohlo to být taky zajímavé
Balon Greyjoy - jako u ostatních Greyjoyů, smrt je pro něj málo!
A zároveň mi to teď připomnělo záběr z prvního dílu seriálu, kdy královský průvod přijíždí na Zimohrad a zatímco se Sansa culí na Joffreyho, tak Robb na ni zamračeně zahlíží, jako by žárlil :o))
Hyle -2 (10)
Renly + 2 (17)
Brandon Stark +1 (11)
Těžké rozhodování, protože je mám všechny ráda.
Renly je podle mě těžce podceňovaná postava, takže ho chci podpořit. Brandon Stark má asi tu "vlčí krev", která je mi u Starků sympatická- a navíc- dát Starkovi mínus? ;)
Dacey a Hyle to holt schytali...
Renly +1 (18) - Určitě měl šarm a byl to zábavný společník. Uměl okouzlit ženy i muže. A to se počítá :-)
Hyle -1 (9) - Na to, abych s ním mohl nějak hlouběji sympatizovat, žil (co se týče děje v knize) příliš krátce. Ale počkat, to vlastně není jisté, že?
Dacey Mormont -2 (14) - Tak na tu si nevzpomínám skoro vůbec. Můžete mi někdo připomenout, čím se vyznačovala?
Hyle -1 (8)
Renly -2 (16)
Brandon Stark +2 (15)
Renly +2 (20) > Jednoznačne u mňa z tejto zostavy vedie :D
Hyle -2 (7) > Chúďa, schytal to :)
Dacey -1 (13) > Tak jediné, čo mi zostalo, obidve mínusky jej nedám, pretože je Mormontica, ale iné mi nezostáva
Renlyho nahradzujem Aerysom, ak tu ešte nebol
Bran (16)
Renly (18)
Dacey (14)
Hyle (6)