Hrdinové Písně - bodovací hra

upraveno 27. října 2012 v Akce a hlasování
1171820222356

Komentáře

• upraveno 15. února 2012
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 15. února 2012
    Bran +2 (17) > Jedna z mojich najobľúbenejších postáv, jeho kapitoly nepatrili medzi veľmi zaujímavé... Kým nestretol Jojena s Meerou... Teda aspoň dúfam, že ide o tohto Brandona, keď ich je toľko :D
    Samwell +1 (18) > Je to taká trubka, ale nie je to zas tak zlá postava, snaží sa aj pomáhať
    Rhaegar -1 (7) > Nie je celkom zlý, ale isté veci by mi na ňom vadili
    Kevan -2 (6) > Neoplývam prílišnými sympatiami k rodu Lannisterov (česť výnimkám ako Tyrion :D )
    Nojmi
    To už bylo trochu pozdě, když jeho otec a on sám prakticky rozpoutali válku.
    Co se týká Lyanny. Jednou jsem korunní princ a mám nějakou zodpovědnost. Můžu se zamilovat, můžu mít s někým poměr, ale jen idiot takhle poníží svou ženu (která mu porodila dvě děti) před celou říši. To si to nemohl nechat na after party?
    upraveno 15. února 2012
    Tak ako mne nevadilo, že sa zaľúbil do Lyanny. Ale čo sa týka toho, že menoval za kráľovnú krásy turnaju Lyannu miesto svojej ženy si naozaj mohol odpustiť. Bol to jeden z tých typických amerických verejných výlevov lásky bez pudu sebazáchovy (TAVL :D )
    upraveno 15. února 2012
    Já jsem se jen smál, tomu že jsi napsal o Samovi, že není úplně zlý:-)))
    upraveno 15. února 2012
    :D áno, napadlo ma to, tým som myslel "zlý" ako definíciu pre zle spravenú postavu, napríklad to, že si nepripúšťal, že predsa len má guráž a stále si "trpano-skromne" pripomínal, aký je zababelec... :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 15. února 2012
    Bran +2 (19) - je to Stark a navíc mám slabost pro mrzáčky (zrovna mám ortézu na kolenu a nenatáhnu ruku, páč jsem si vykloubila loket :D )
    Samwell +1 (19) - ňouma, ale je hodný a pomohl Jonovi (nezdrhnout a dostat se do čela Černých)
    Rhaegar -1 (6) - má trochu smůlu, nezbývá na něj nic jiného než -1, navíc o něm nic moc nevím a tím pádem k němu nemám žádný vztah
    Kevan -2 (4) - je to takovej "přicmrndávač"
    Jsou dvě sorty lidí. Jedni jsou spokojení a šťastní, obvykle jsou oblíbení, mají hodně přátel, z ničeho si nic nedělají - je to přece všechno tak samozřejmé a snadné! Pak jsou ti druzí, méně šťastní, co jsou se svým životem jaksi nespokojení. Nic se jim (většinou) nedaří, někdy jsou spíš k smíchu. A víc si věci berou. (Ještě je tu třetí skupina těch, co se dobře maskují, ale o těch až někdy jindy :-) A tihle pak mají na výběr - zabalit to, vzdát to, smířit se s osudem. Přijmout svou roli ňoumy a zbabělce, kterou jim ostatní denodenně vnucují. Anebo proti tomu bojovat. Pěkně po svém. Někdy stačí třeba i to, že se snažíte dělat ty správné věci. Navzdory posměchu, navzdory tomu, že se vám to nemusí vyplatit. Samwell je pro mě ten, který se ty správné věci snaží dělat, i když ho to stojí mnohdy až neuvěřitelné úsilí a přemáhání. A doufám, že to nikdy nevzdá.

Bran +1 (20)
    Samwell +2 (21)
    Rhaegar -2 (4)
    Kevan -1 (3)

Kdo by neměl rád Brana?
    V téhle čtyřce to mají ostatní těžké. I když jsou jinak skvělí, až oslniví.
    Tak, konečně mě nikdo nepodběhl. :-)
    Další dvě postavy přenechávám ostatním - kdo dřív přijde, ten dřív mele.
    Řekněte si sami. Mě momentálně nikdo nenapadá. :-)
    upraveno 15. února 2012
    Co Oša?
    Já navrhuji třeba Fialku, ta ještě nebyla.
    Klidně. :-)
    Co třebas Jon Umber a lord Bolton?
    :-))) Sakryš tolik postav v jednom okamžiku. Já bych tam dal tedy Ošu a Fialku. Byly uvedeny dřív.
    Rhaegar -2 (2)
    Kevan +2 (5)
    Oša +1 (11)
    Fialka -1 (9)

Kevan je celkom sympatický lannister a v ponuke nie je nikto lepší, takže +2 :D
    Rhaegar je tuším jasný, a z tých dvoch ženským si to viac podľa mňa zaslúši Oša
    Ok. Tak já dosadím.
    EDIT
    Oša +1 (12)
    Fialka +2 (11)
    Rhaegar -2 (0)
    Kevan -1 (4)

Ošu mám docela rád. Má v sobě určitou moudrost a v jádru je to dobrá ženská. Pro Fialku mám slabost. Je v ní taková bezbrannost, která mě na rozdíl od Sansy dojímá, a sladkobolnost. Navíc scény se Samem na tý lodi, vy víte jaký, byly tak romantický.
    Pokud nebyl, a já myslím, že ne, tak místo Rhaegara dosazuji Roose Boltona.
    Oša +1 (13) - Sympaťačka každým coulem...
    Fialka -1 (10) - Je mi jí líto, ale často mi lezla na nervy... (stydím se)
    Roose Bolton -2 (8) - No cement, myslím, že s ním tady bude krátkej proces.
    Kevan +2 (6) - Jeden z mých oblíbených Lannisterů. Kombinace Tywina a Tyriona.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 15. února 2012
    Oša +2 (15) - Divoká a svá, ale přesto zajímavá a (snad) důležitá pro přežití Rickona
    Fialka +1 (11) - U ní jsem neutrální, ale tohle hlasování na ni prostě zbylo
    Roose Bolton -2 (6) - smrt, smrt, smrt
    Kevan -1 (5) - Lannister, k tomu neslaný a nemastný (nečetla jsem Tanec, ale nečekám, že bych změnila názor)
    Oša +1 (16)
    Fialka -1 (10)
    Roose -2 (4)
    Kevan +2 (7)
    v komentářích se naprosto neoriginálně shoduju s lady T.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 15. února 2012
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 15. února 2012
    Krisa: trochu to pouprav :)
    upraveno 15. února 2012
    Nestihla - oprava:
    Oša +2 (20) - mám ji, holku ušatou, ráda
    Fialka +1 (12) - milá a hodná
    Roose -2 (0) - cituji Nevadu: "smrt, smrt, smrt"
    Kevan -1 (5)
    2 postavy najednou? Pomoc, kdo ještě nebyl?
    upraveno 15. února 2012
    Tak třeba Jeyne Westerling a Robb?
    Někdo navrhoval Jona Umbera.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 15. února 2012
    Jinak ještě je stále z čeho vybírat: Ramsay Bolton, Benjen Stark, Qhorin, Margaery, Garlan, Willas, Mace, Axell Florent, Paxter Redwyne, Ygritte, Kraster, Rickard Karstark, Horký koláč, Mia Kámen, Lysa, Beric Dondarrion, Thoros z Myru, Tom Sedmistruna, Citrouš, Kousač, Velmistr Pycelle, Vyseris, Yohn Royce, Vaymar Royce, Genna Lannister, Robb Stark, Rickon Stark, Emmon Frey, Edmure Tully, Brynden Černá ryba, Jon Arryn, Yoren, Gendry, Salladhor Saan, Šae, Janos Slynt, Mistr Aemon, Rodrick Cassel, Jory Cassel, Jon Umber, Lord Manderly, Lord Reed, Willa Manderly, Quentyn Martell, Myrcella, hostinská Máša, Dontos, Lyanna Stark, Chřestivá košile, Illyrio, Khal Drogo, Studenoruký, Jon Connigton, Jayne Westerling, Xaro Xhoan Daxos, Aero Hotah, Daario Naharis, Rodrik Harlaw, Illyn Payne, Podrick Payne, Qyburn, ... a mnoho dalších :-)
    Tak já jsem doplnil Umbera a Robba. Snad to nikomu nevadí.
    Jon Umber -1 (9)
    Fialka +2 (14)
    Robb +1 (11)
    Kevan -2 (3)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 15. února 2012
    Jon Umber +1 (10) - největší a nejvěrnější z vazalů :)
    Fialka -1 (13) - opět bere to, co na ni zbylo
    Robb +2 (13) - Stark!
    Kevan -2 (1) - Lannister!!
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.