Já to přepočítal. Snad je to OK. S tím Kousačem to byla nadsázka, i když umím si představit, jak pomáhá Rorgemu. Myslím, že to byli dobří kamarádi.
Zcela podle předpokladů jsou největšími sympaťáky zatím Starkové. Kupodivu si docela dobře vedou i Lannisterové. Joffrey a Cersei samozřejmě spadli do síně hanby, ale Tywin to uhrál aspoň do síně kontroverze a Tyrion, Jaime a Tommen se dokonce prokousali mezi elitu Západozemí. Nejhůř si stojí Greyjoyové. Krakatice prostě nemá nikdo rád.
Fialka -1 (15) - má smůlu, Edur a Drogo jsou mi milejší, nezbývá než -1 Daario Naharis -2 (7) - z téhle čtveřice jednoznačně nejméně oblíbená postava Edmura Tully +2 (12) - Tullyovského strýce i bratra mám ráda (zbytek rodu - Hoster, Lysa a Cat - už je slabší) Drogo +1 (7) - Khal mi byl sympatický už v knize a seriál tomu jen pomohl :)
Fialka +2 (17) - z této čtveřice nejsympatičtější postava a podle mě si nezaslouží místo po boce Tywina Lannistera Daario Naharis -2 (5) - jedna z mých nejméně oblíbených postav ságy, typický macho, kterého skutky neodpovídají jeho řečem Khal Drogo +1 (8) - plusový bod za to, že byl prostředkem ke stvoření postavy s největším potenciálem v sáze Edmure -1 (11) - nevýrazná postava, nemám ho rád, zbylo na něj -1.
Chmur: Jaj, to jsem si vůbec nevšimla - já to kopírovala z předchozího bodování. Fialka je hodná a milá, ale je to tak málo výrazná postava, že má chudák holka smůlu. A přerostlého Huna nám, romantickým duším (ikdyž v mém případě jen co se týče literatury a filmu - nevím proč), nehaň. Drsný bojovník, který se zamiluje do krásné a "nevinné" dívky a změní se z drsoně na laskavého muže, to je přece nádhera :D:D:D
Takže vy, ženy noční hlídky, dáváte přednost vzhledu před duševní krásou? Nemístné. Hodní a milé dívky jsou utlačeny vypracovanou muskulaturou a přebytkem testosteronu. To je tak smutné. A co Fialka a Samwell? To je teprve láska. Víš, jak se mu po Fialce stýská? A ty místo abys projevila soucit, tak dáš přednost primitivním animálním pudům a ještě to schováváš za romantiku. Děs:-))
Chmur: :D Ale já o vzhledu nic nepsala (v hodnocení neměl vůbec žádný vliv), ikdyž teda Jason Momoa nad herečkou Fialky vzhledově dost vede :D. Fialka má Sama ráda, ale ona byla citlivá celou dobu, takže žádná změna. Drogo se po svatbě s Danny stal z hulváta milujícím manželem, a to je to oč tu běží.
drogo......připadá mi, že se změnil a přitom, riskoval, že v očích ostatních Dothraků klesne Edmur....trochu ve stínu svého otce a hlavně strýce Xaro...musela jsem si ho najít a stejně ty body na něho vyšly Karstark.....chápu, proč udělal, co udělal, ale stejně
Špatná skladba. Ani jeden mi vlastně není sympatický. Dal jsem Edmuremu hlasy za to, že v Hostině se choval jako chlap. Jinak to byl takový přitroublý jeliman, ale je mi ho trochu líto. Xaro je takový tlučhuba a pozér. Karstark. Dost tragická postava. Nemůžu mu ale odpustit, že zabil prakticky děti, které za nic nemohly.
Zdůvodnění: Myrcella - čistá duše, kdoví odkud to s Tommenem zdědili. :) Drogo - viz výše Karstark - na něj to tentokrát zbylo, kdyby byl sám, dostal by +1 Xaro - oportunistický hajzl
Myrcella +2 (14) > Z týchto asi najlepšia... Drogo -2 (9) > Tyran... Nesympatický blb... Karstark -2 Margaery -1 > Tu to bolo ťažké, na Maergary mi nič iné nezostalo a príde mi lepšia než Karstark
Komentáře
Tady bude nejspíš hlavní rozdíl ve způsobu hodnocení motivace:výsledky.
P.S.: Jaksi si nedokážu představit Kousače, pomáhajícího KOMUKOLI (krom sebe sama).
Zcela podle předpokladů jsou největšími sympaťáky zatím Starkové. Kupodivu si docela dobře vedou i Lannisterové. Joffrey a Cersei samozřejmě spadli do síně hanby, ale Tywin to uhrál aspoň do síně kontroverze a Tyrion, Jaime a Tommen se dokonce prokousali mezi elitu Západozemí.
Nejhůř si stojí Greyjoyové. Krakatice prostě nemá nikdo rád.
Daario Naharis -2 (7) - z téhle čtveřice jednoznačně nejméně oblíbená postava
Edmura Tully +2 (12) - Tullyovského strýce i bratra mám ráda (zbytek rodu - Hoster, Lysa a Cat - už je slabší)
Drogo +1 (7) - Khal mi byl sympatický už v knize a seriál tomu jen pomohl :)
Opravdu jste ochotni dát Fialku do síně kontroverze? Fňuk. Taková milá hodná holčina. Jste zlí. Radši protěžujete přerostlého Huna, opilce a násilníky.
Daario Naharis -2 (5) - jedna z mých nejméně oblíbených postav ságy, typický macho, kterého skutky neodpovídají jeho řečem
Khal Drogo +1 (8) - plusový bod za to, že byl prostředkem ke stvoření postavy s největším potenciálem v sáze
Edmure -1 (11) - nevýrazná postava, nemám ho rád, zbylo na něj -1.
Fialka je hodná a milá, ale je to tak málo výrazná postava, že má chudák holka smůlu. A přerostlého Huna nám, romantickým duším (ikdyž v mém případě jen co se týče literatury a filmu - nevím proč), nehaň. Drsný bojovník, který se zamiluje do krásné a "nevinné" dívky a změní se z drsoně na laskavého muže, to je přece nádhera :D:D:D
A co Fialka a Samwell? To je teprve láska. Víš, jak se mu po Fialce stýská? A ty místo abys projevila soucit, tak dáš přednost primitivním animálním pudům a ještě to schováváš za romantiku. Děs:-))
Edmur +1 (12)
Khal Droga ( pro některé místní obyvatelky ;) ) -1 (7)
Daario Naharis -2 (3)
Edmure +2 (14)
Khal Drogo -2 (5)
Daario Naharis -1 (2)
Místo Fialky, na kterou u mě tentokrát zbylo plusové hodnocení nominuji Rickarda Karstarka. Tak co – zrádce nebo hrdina? :)
Edmur +1 (16)
Xaro -2 (8)
Karstark -1 (11)
Edmur....trochu ve stínu svého otce a hlavně strýce
Xaro...musela jsem si ho najít a stejně ty body na něho vyšly
Karstark.....chápu, proč udělal, co udělal, ale stejně
Edmur -1 (17)
Xaro -2 (6)
Karstark +1 (12)
Edmur +2 (19)
Xaro -2 (4)
Karstark -1 (11)
Špatná skladba. Ani jeden mi vlastně není sympatický. Dal jsem Edmuremu hlasy za to, že v Hostině se choval jako chlap. Jinak to byl takový přitroublý jeliman, ale je mi ho trochu líto.
Xaro je takový tlučhuba a pozér. Karstark. Dost tragická postava. Nemůžu mu ale odpustit, že zabil prakticky děti, které za nic nemohly.
Edmur +2 (21)
Xaro -2 (2)
Karstark -1 (10)
Tak třeba Myrcela
Drogo +1 (11)
Karstark -1 (9)
Xaro -2 (0)
Nasazuji Margaery.
Myrcella - čistá duše, kdoví odkud to s Tommenem zdědili. :)
Drogo - viz výše
Karstark - na něj to tentokrát zbylo, kdyby byl sám, dostal by +1
Xaro - oportunistický hajzl
Drogo -2 (9) > Tyran... Nesympatický blb...
Karstark -2
Margaery -1 > Tu to bolo ťažké, na Maergary mi nič iné nezostalo a príde mi lepšia než Karstark
Karstark -1 (9) Lord Gepeto se nějak přepočítal :)
Myrcella +1 (15)
Khal Droga -2 (7)