Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize

Včera jsem shlédl Zlatý kompas a musím povedať, že sa mi to páčilo.

Dobrá kvalita obrazu.

Zajímaví herci (Eva Green! s dětským hlasem) a jejich výrazné výkony.

Efektní vizuální podívaná.

Četl jsem i knihu (jen první díl) a s filmovou adaptací jsem velmi spokojen.

Kdybyste žili v tom světě, jakého byste asi měli daemona? :wink:

13435373940394

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 29. února 2012
    Mě se líbí hudba z jeho muzikálů, ale nebetyčně mě štve jako člověk. To, že byl trochu nácíček v Orlíku mi nevadí (byl mladej a blbej), ale to, jak se chová teď je fakt peklo. S lidmi, kteří se utápí svým božstvím mám problém (samozřejmě kromě Krisy a Daniela Nekonečného)
  • upraveno 29. února 2012
    Landa je úkaz, tak trochu naivní primitiv, ale ty písničky jsou celkem nabitý emocema.
    Ano, Dan Nekonecny je milacek. Mam s nim neuveritelnou storry z jedne narozeninove oslavy. Ale to je spis do hospody nez sem....
    upraveno 29. února 2012
    Daniel Nekonečný je neuvěřitelnej - v reálu je úplně stejně šílenej jako v TV. Je to jedinej člověk, se kterým jsem se nechala s kamarády vyfotit (nejsem moc na takový to "uuu, slavnej člověk, jdeme ho votravovat a vyfotit se s ním")
    Ale Dan je mnohem vic nez slavnej clovek. Dan je proste trrrrr, cchááááááá a čukrtááááááá :) Narozdil od Dana Landy.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 1. března 2012
    hudra napsal(a):

Nevada napsal(a):
    Co to je za silenej mix hrdinů? Ale už se na to těším :-)
    Ty neznáš Avengers? :)
  • upraveno 1. března 2012
    Neznam asi si budu muset doplnit znalosti :-)
    upraveno 1. března 2012
    Tenhle film bude vycházet ze zápletky Thora. Takže kdo se chystá a nezná, tak by si mohl doplnit souvislosti. I když nepochybuju, že to v úvodu Avengers nějak nastíní.
    Trochu mi příjde, že hodnotíte Landu trochu zjednodušeně kriticky. I jeho kritici by měli uznat jeho minimálně hodně činorodou tvorbu ( muzikály - Krysař s asi ktrerý měl u nás z muz. asi nejlepší atmosféru, film kvaska, další to že jeho písně jsou o něčem, historický motivy - třeba jenom český - Přemysl Otakar II, husité, Bíla Hora, Mnichov, 1968 v tohle u nás nemá konkurenci. Pak třeba má zásluhu na znovuobjevení Kryla. Tím nechci rozhodně říci, že sním ve všem souhlasím to rozhodně ne.
    upraveno 1. března 2012
    derfel: Ale vždyť tady skoro každý (kdo Landu kritizoval) řekl, že na jeho písních něco je (zajímavé melodie, atmosféra, emoce...).
    Jinak tohle bude tento rok nejlepší film s "Thorem" Sněhurka a lovec
    Já si tedy skromně myslím: chudák Kryl.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 1. března 2012
    Dnešní šestý videoblok ze Středozemně byl přesně podle mého gusta. Externí lokace. Až jsem dostal strašnou chuť být tam s nimi a pomáhat jim s natáčením. :-) I třeba jen nosit koblihy.
    upraveno 1. března 2012
    Montezuma3: Že, s Martinou jsme se shodly, že bychom klidně vařily kafe, utíraly boty, maskovaly Skuruty na Skuruty atd., jen abychom tam mohly být taky :)
  • upraveno 2. března 2012
    hobit je nádhera. čo sa týka lokácii a pracovného rozmeru niečo neskutočné. počet natáčacích dní a všetkého okolo je neuveriteľne ohromujúci. je to hi-tch a zároveň krásne "retro". pripomína mi to ako sa kedysi točili napr. Kleopatra a pod - v zmysle obrovských skutočných (hmotných) vkladov - lokácie, casting, .....
  • upraveno 13. března 2012
    Vypadá to, že plány na filmy podle Marvelovských komiksů jsou dosti rozsáhlé. Pokud si udrží dosavadní kvalitu, tak to bude paráda. :)
    upraveno 15. března 2012
    Japonský trailer na Avengers - s novými záběry.
  • upraveno 15. března 2012
    Downey u mě začíná velice silně soupeřit s Johnnym Deppem o místo nejcharismatičtějšího herce.
    upraveno 15. března 2012
    Těch trailerů a teaserů na Avangers už je nějak hodně. To zase půjdou z kina všichni naprděný, že bylo všechno dobý v trailerech a v kině na ně vybafla jen hromada ukecané omáčky s trochou akce na závěr.
  • upraveno 16. března 2012
    Arutha2321 napsal(a):

Downey u mě začíná velice silně soupeřit s Johnnym Deppem o místo nejcharismatičtějšího herce.

Pravdou je, že Downey opravdu MÁ větší charisma než Depp, přesto bych ani jednoho z nich neoznačil za nejcharismatičtějšího, protože je plno jiných více charismatických (zejména více nže Depp) herců.
    Leffo: Samozřejmě čistě subjektivní názor. :) A na třetí místo bych dosadil Jareda Leta. :P
    protože je plno jiných více charismatických (zejména více nže Depp) herců.
    Např.? Aspoň deset:-)
    upraveno 18. března 2012
    Trailer na mnohými očekávaného Promethea.
  • upraveno 18. března 2012
    Nevada napsal(a):

Trailer na mnohými očekávaného Promethea.

ten trailer je naprosto GENIÁLNÍ!!! byla jsem trochu naštvaná, když Scott oznámil, že to s vetřelci nebude mít moc společného, ale čert to vem....bůh žehnej Scottovi a jeho vzkříšení sci-fi:)))) každopádně končim s ukázkami, ať mám nějaké překvápko
    Stejně jako při teaseru mne zachvátila absolutní panika. Ako by povedal sarven, dostal som zimomriavku. In space no one can hear you scream. Pamatuju se, jak jsem byl na jedničce se sestrou v kině, a jak jsme byli vmáčknutí hrůzou do sedadel a ona mi v záchvatu paniky lomcovala rukávem, abych ji ujistil, že teď už je Ripleyová zachráněná - ujistil jsem ji tedy, že ano, když vtom se začalo v záchranném modulu cosi hemžit a Ripleyové spolu s celým kinem ztuhnul výraz v obličeji. Opravdu silný zážitek, ze kterého jsem se pořádně nevzpamatoval dodnes. A sestra mi to nikdy nezapomněla. :-)
    To byl Fassbender?
    bol veru. robot domáci :)
    upraveno 18. března 2012
    Tři trailery za dva dny. A jeden lepší než druhý. To je masáž. :-)
  • upraveno 19. března 2012
    Já jsem prvního aliena, i přes to že mám Scotta rád, nedokoukal... Spolu s Věcí. Jak nastane scéna, kdy se objeví velký baddass mimozemšťan, tak to jde do háje.... Všechny ty modely mi připomínají Muppety. Z těch dob mám radši Osvícení... Ale Prometheus nevypadá zle...
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 19. března 2012
    Víc tě děsí kostýmy králíků? :)
  • upraveno 19. března 2012
    flanker.27 napsal(a):

Víc tě děsí kostýmy králíků? :)

Řekla bych, že úplně nejvíc by ho děsil Jack Nicholson v kostýmu králíka :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.