Z těch profilů se mi víc něž z knih vyjevil krásný kontrast mezi Joffreyho a Robbovým způsobem vlády, rozhodováním a vztahem s matkou.Stejně tak Renly/Stannis nebo Jonova a Daenerysina cesta za sebepoznáním a zvládáním mít moc. No, taky to můžou být jen moje přeintrpretace :)
Krisa: Ale no tak, na Jeyne je stejně tak frustrující jako svým způsobem sympatický, že to není žádná Helena Trojská. Jsem snad jediná, kdo si Jeyne představoval úplně jinak, ale Chaplinka ho neirituje?
svoa00: Ale já nepotřebuju, aby to byla sexbomba! Mě stačí obyčejná holka, do který by se Robb zakoukal...ale tahle paní mi je strašně nesympatická. Já vím, že nejsem objektivní, protože kvůli ní...vy víte co - v tom má Jeyne W. prostě smolíka. Ygritte v knize taky moc nemusím, takže její představitelka taky měla těžkou startovní pozici - ovšem její představitelka mi je sympatická velmi. Třeba mě Oona Ch. tak herecky zaujme, že obrátím a ještě se jí veřejně (tady) omluvím :)
Arutha 23221:Omlouvám se, to mi nějak nedošlo. Navazuji jen na to, co už bylo řečeno výše, takže mi nepřišlo, že bych prozradila něco nového.. Jsem nováček..Navíc to jsou takové náznaky,že.. Mám tedy pro jistotu začernit všechno?
Flanker: No samozřejmě že Jeyne byla mimo, to Martin naznačuje celkem jasně. Nikdo tu ani neříká, že je mrcha a intrikánka. Přesto je to vzhledem k okolnostem zhruba tak sympatická postava jako Quinevera nebo Helena.
Add Stannis - ne, pořád si na něj nemůžu zvyknout, Melisandra je výborná.
Dobrá dobrá, zas zapomínám, že už to není fórum pro 5-10 zasvěcených jako za starých dobrých dob :) svoa00:My právníci prostě hledíme na zavinění, narozdíl od lidového soudu... :)
Komentáře
Ygritte v knize taky moc nemusím, takže její představitelka taky měla těžkou startovní pozici - ovšem její představitelka mi je sympatická velmi.
Třeba mě Oona Ch. tak herecky zaujme, že obrátím a ještě se jí veřejně (tady) omluvím :)
Add Stannis - ne, pořád si na něj nemůžu zvyknout, Melisandra je výborná.
svoa00:My právníci prostě hledíme na zavinění, narozdíl od lidového soudu... :)