Jaké přestávky? Má to přece být maraton.. Jinak noční Praha je o poznání klidnější než ta denní. Téměř bych ji neváhal označit za místo pro život. Přece jen ten milión spících lidí, co by jinak dělali kravál, je znát.
Alek: Neviem, či to bude niekomu ešte myslieť po 12tich hodinách seriálu na deskovku, ktorá trvá aspoň ďalšie 4ry hodiny. Ale kľudne by som bol za afterparty :)), teda viac sa prikláňam k tejto alternatíve.
Katika, Miss Utahraptor: Ak potrebujete prespať v Prahe, tak môžete u mňa na internáte("koleji"), cez víkendy chodia obaja spolubývajúci domov, takže mám 2 voľné lôžka. Pokiaľ chcete nejakú referenciu na moju osobu, tak napíšte Alekovi, ten má pozná osobne :).
Koukám, že asi budu jedinej kazišuk, co ho těch dvanáct hodin děsí. Šla bych tam hlavně kvůli těm dvěma prvním dílům z druhý série. No a na ten třetí bych musela víc jak tři tejdny čekat, takže to taková výhra v loterii není. Plus taková malá drobnost že v neděli zrovna musím být čerstvá...
no pár nevýhod to opravdu má. sice budeme čekat dýl na další díl ale neva se na ně kouknu společně s brachou na HBO. Jinak bych byla pro dřívější vysílání a tím pádem dřívější konec, i když jsem z Prahy.
Alek: Neviem, či to bude niekomu ešte myslieť po 12tich hodinách seriálu na deskovku, ktorá trvá aspoň ďalšie 4ry hodiny. Ale kľudne by som bol za afterparty :)), teda viac sa prikláňam k tejto alternatíve.
Katika, Miss Utahraptor: Ak potrebujete prespať v Prahe, tak môžete u mňa na internáte("koleji"), cez víkendy chodia obaja spolubývajúci domov, takže mám 2 voľné lôžka. Pokiaľ chcete nejakú referenciu na moju osobu, tak napíšte Alekovi, ten má pozná osobne :).
No takhle, mně prostě jeden první bus domu kolem 6. hodiny - takže někdo se halt bude muset přemoct a bavit mě :-D
Bude nějáký časový rozvrh, resp. jak dlouhé budou přestávky, uvítal bych alspoň jednu minimálně hodinovou na oběd, protož jídlo je moje sídlo :-D Čistě pro informaci jede někdo z Opavy nebo Ostravy?
Co myslíte, bude tam nával? Moc bych tam chtěla být už jen proto, že jsem vždycky toužila zúčastnit se nějkého filmového maratonu a tohle je dokonce moje milovaný Game of Thrones! Mám docela obavy, protože o týhle akci už je info i na facebooku (Co je v Praze zadarmo) a z toho usuzuju, že se tam bude chtít dostat kdejaký idiot, kterýho ten seriál třeba ani nezajímá.. Dík za názory a snad se tam potkáme :-)
Elen: nával asi ano, ale bude registrace. více lídí než se tam vejde tam nebude. Jako když jdeš do knia na premiéru. ale já si radeji v neděli počkám do ranních hodin na pondělí.
to znamená že kdo přijde po poledni tak má pešek? To mi nepřijde jako šťastná volba, protože to taky znamená že se odtamtud nebude dát odejít a vrátit se.
Tak zase to berte z pohledu HBO. Pořádají jedinečnou akci, na kterou umožní vstup zdarma. Zaplatí si na to kinosál, pošlou tam své lidi, věnují nějaké ceny do soutěží. Aby zachovali určitý řád, tak zavedou registraci, což je jediná podmínka účasti. A vy se jim tam chcete courat sem a tam, přijet později, někteří (s prominutím) vyčuraně přijít jen na nové díly. Určitě se nemusíte bát, že by vás nenechali odejít, pokud byste potřebovali. Ale je to hlavně seriálový maraton. Jako takový ho berte. Komu se nechce sledovat 12 hodin seriálu, tak tam prostě nechoďte. Kdo nemá dopravní spojení, tak si to musí holt nějak zařídit nebo má bohužel smůlu, i když by to jinak chtěl absolvovat celé.
Komentáře
Jinak noční Praha je o poznání klidnější než ta denní. Téměř bych ji neváhal označit za místo pro život. Přece jen ten milión spících lidí, co by jinak dělali kravál, je znát.
Čistě pro informaci jede někdo z Opavy nebo Ostravy?
Alespoň se to trochu rozhýbe a třeba se i někdo přidá ;-)
On se určitě najde nějaký domorodec, co ti čekání zkrátí a případně tě i ochrání :-)
Jasně, tohle mě ani nenapadlo. Měla jsem spíš na mysli, jestli má normální člověk šanci stihnout se zaregistrovat...
Taky plánuju popůlnoční vysedávání u noťasu :-)
Ať se registrace zdaří!