Kinomaraton Hry o trůny v Praze

upraveno 27. března 2012 v Novinky
167891012»

Komentáře

• JayJay
    upraveno 2. dubna 2012
    No, kinomaraton naprosto bezva - jediné co asi naštve je vědět, že nekteří to zabalili po prvních dvou dílech - zrovna na vedlejších sedačkách byla taková trojice... no, ale alespoň jsem se pak nemačkal :o)...
    Takže z organizačního hlediska bych navrhoval pro příště uvažovat rezervní účastníky... místo tam bylo. Ano, navrhoval bych i jiné časování (třeba 18.00-6.00), ale to je na nich, každopádně by to mohli dát k diskuzi.
    Ale jde o detaily a návrhy k vylepšení, takže celkové vyznění má být "výborná akce a HBO velký dík".

Staré díly fajn, všiml jsem si detailů, které mi dříve unikly (např. Unsullied rozestavění za magistrem při zásnubách a svatbě Danny), překvapily mě titulky, všiml jsem si tam pár chyb(hodím to do "chyb v seriálu") a velikost plátna mě uchvátila (z druhé řady bomba)...
    Co se nových dvou dílů týká, já si nemůžu pomoct, ale líbily se mi... až na tu neprosto zbytečnou a nesmyslnou scénku s Mel a Stannisem - a tam pořád žiji v naivním přesvědčení, že se jednalo o scénu v aprílovém vydání druhého dílu a ve finálním sestřihu to nebude...
    A zlovlčátka nám vyrostla do velikosti matinky z prvního dílu... mooooc hezký.

Jinak na afterparty jsem jednoho člověka z icefire našel, leč spíše náhodou... (to já se snad podle avatara dal najít lépe)

A hlavně Alekovi ještě jednou díky za místo.
  • upraveno 2. dubna 2012
  • upraveno 3. dubna 2012
    Jsem zvědavá, jestli první sérii v zápalu budoucí popularity někdo vykostí ještě víc a někdy v roce 2020 z ní udělá celovečerák... To by pak šel cca v roce 2030 maraton sedmi tříhodinových filmů za sebou. To by byl teprve nářez :)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 3. dubna 2012
    No to já jsem téměř přesvědčenej, že tohle není poslední adaptace, ovšem počítám, že nějaká další bude tentokrát skutečně až po Mistrově skonu.
  • upraveno 3. dubna 2012
    No, nevíme jak jsou postavená práva na adaptaci. Pochybuju, že by je Martin prodal HBO s tím, že si můžou dělat co chtějí.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 3. dubna 2012
    Tím jsem myslel, že další souhlas s adpatací dá až nějakej martinův dědic.
  • upraveno 3. dubna 2012
    PC hra snad bude poslední adaptace, než všichni začnou nadávat, že neotevřou ani konzervu, aby z ní nevyskočil Skřet. :-)
  • Někteří z vás se mě v nedávné minulosti začali ptát, jestli bude letos maraton HBO. Tak prý bude, nejsou zcela jasné detaily, ale HBO potvrdilo jeho konání. Mělo by jít jen o druhou řadu a doufejme, že s nějakým tím bonusem.

Půjdete? Těšíte se? Jak se vám to minule líbilo? Změnili byste něco? Napište, HBO bude rádo za feedback a návrhy na vylepšení.
  • Když HBO bude promítat i v Brně, tak pujdu. V Praze bych neměl kde složit hlavu... =)
  • @Maliky Couchsurfing nepoznas? My sme tak zlozili hlavu na intraku v Utrechte :)
  • @Maliky Je to maraton a předpokládám, že proběhne přes noc, takže hlavu budeš skládat leda na opěradlo sedadla v kině :-)
  • Časově by to letos mělo být lepší, konec někdy ráno, takže akorát rovnou tak složit hlavu někde v autobuse a doufat, že to bude dlouhá cesta :-)
  • Skvelé, teším sa. :-)
  • Paráda, pokud se bude končit "později" než vloni, budu jen ráda. :)
  • cez víkend som dal maratón druhej série a je to miestami únavné pozeranie, veľa radosti vyprchalo, čo to zostalo, ale málo....
  • Pokud by na konci promítali jeden, dva díly ze třetí řady, tak půjdu. Ale nemusím v tom sále sedět celých 10 hodin, že ne? Během některých epizod bych radši seděla na baru. :)
    Ale Blackwater v kině by mohla být super!
  • Tak to je výborná zpráva, jen doufám, že se tam dostanu, minule byl pekelnej zájem.
    :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.